Citește Descrierea Oficială

De când sa înscris la prima clasă în 1865, Școala de Drept a Universității George Washington a produs unele dintre cele mai bune minți din întreaga gamă de bursă juridică.

Această tradiție continuă astăzi, deoarece absolvenții GW Law utilizează cunoștințele și aptitudinile pe care le câștigă aici pentru a influența conversațiile juridice critice ale timpurilor noastre. Școala este acreditată de Asociația Baroului American și este membru al Asociației Școlilor de Drept din America. Școala de drept este situată în campusul GW din cartierul central cunoscut sub numele de Foggy Bottom.

Principalul complex GW Law este situat la 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052.

La o privire

Înființată în 1865, Facultatea de Drept a Universității George Washington este cea mai veche școală de drept din Washington, DC. Școala este acreditată de Asociația Baroului American și este membru al Asociației Școlilor de Drept din America. Școala de drept este situată în campusul GW din cartierul central cunoscut sub numele de Foggy Bottom. Principalul complex GW Law este situat la 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052.

Corpul studenților

Școala de drept are o înscriere totală de aproximativ 2.000 de studenți. Aproximativ 1.400 de studenți sunt în divizia full-time pentru gradul JD și 300 sunt înscriși în divizia part-time. 300 de studenți, mulți din străinătate, sunt înscriși în programe postuniversitare.

Alumni

Școala de drept a Universității George Washington se mândrește cu peste 24.000 de absolvenți din viața lor, dintre care circa 150 de judecători deservesc banci locale, de stat și federale, inclusiv 10 judecători ai instanțelor supreme de stat. Școala de Drept numără printre absolvenții proeminenți, John Foster Dulles, tânărul J. William Fulbright și senatorul american Daniel K. Inouye (JD '52); fostul procuror general William P. Barr (JD '77), fostul secretar al Trezoreriei John W. Snow (JD '67) și senatorul american Harry Reid (JD '64), trei foști comisari ai serviciului intern pentru venituri și mulți lideri proeminenți afaceri, industrie și guvern.

Programe de studii

 • JD cu normă întreagă
 • LLM în Dreptul Afacerilor și Finanțelor
 • LLM în domeniul energiei și al mediului
 • LLM în dreptul mediului
 • LLM în Legea achizițiilor publice
 • LLM în domeniul achizițiilor publice și al dreptului mediului
 • LLM în dreptul proprietății intelectuale
 • LLM în drept internațional și comparativ
 • LLM în drept internațional de mediu
 • LLM în litigii și soluționarea litigiilor
 • LLM în dreptul securității naționale
 • General LLM
 • SJD în diverse domenii

Programe de studii comune

 • JD / Master of Business Administration
 • JD / Master de Administrație Publică
 • JD / Maestru de Politici Publice
 • MA în Afaceri Internaționale
 • MA în Studii Internaționale de Dezvoltare
 • MA în Politica Internațională de Comerț și Investiții
 • MA în politica științei și tehnologiei internaționale
 • MA în studii de politică de securitate
 • MA în Studiile Orientului Mijlociu
 • MA în comunicare globală
 • MA în studii asiatice
 • MA în Studii Europene și Eurasiatice
 • MA în studiile latino-americane și hemisferice
 • JD / MA în Studii de Femei
 • JD / MA în politica publică cu o concentrare în studiile de femei
 • JD / MA în istorie cu o concentrare în istoria juridică a SUA
 • JD / Maestru de Sănătate Publică
 • LLM / Maestru de Sănătate Publică
 • LLM / MA în istorie cu o concentrare în istoria juridică a SUA

Istorie

În primii ani ai Republicii, când noua capitală a națiunii era doar o mică colecție de clădiri publice separate de pășuni, președintele George Washington ia sfătuit pe congres să înființeze o universitate națională la sediul guvernului.

Scopul său a fost educarea generațiilor viitoare de funcționari publici și, prin urmare, crearea unei identități naționale bazate pe "principiile prietenoase guvernului republican și libertățile adevărate și autentice ale omenirii". El a lăsat în voia lui 50 de acțiuni în stoc în Potowmack Canal Company pentru dotarea unei universități "la care tinerii de avere și talente din toate părțile lor ar putea fi trimiși pentru finalizarea educației lor în toate ramurile literaturii politicoase - în arte și științe - în dobândirea cunoștințelor în principiile politicii

Deși ar fi decenii înainte ca universitatea de renume George Washington să fie stabilită printr-un Act al Congresului, Școala de Drept a Universității George Washington, înființată în 1865, a fost prima școală de drept din Districtul Columbia. Astăzi, școala continuă să întruchipeze aspirațiile primului președinte al națiunii.

De ce legea GW?

De ce ar trebui să alegeți Legea GW? Vă vom da cinci motive, pentru început.

Educație juridică excepțională

Studenții GW Law sunt predați de cercetători de clasă mondială și de practicieni experimentați. Cu mai mult de 275 de cursuri elective, studenții noștri pot întreprinde o explorare amplă, dar aprofundată a legii. Investim în succesul fiecărui student printr-un sprijin academic și personal puternic, care include mentorat, networking și consiliere individuală în carieră, care pune accentul pe sprijinirea studenților în găsirea domeniului legii care se potrivește cel mai bine intereselor lor.

Locația ideală în Washington, DC

Locația noastră din centrul Washingtonului, DC, pune studenții noștri în centrul celei mai dinamice activități juridice și politice din Statele Unite. Casa Albă, Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional, Departamentul de Stat al Statelor Unite, Legea Mare pe Strada K și Curtea de Apel a SUA pentru Circuitul Federal se află la o distanță ușoară de mers pe jos de campus. O scurtă plimbare pe Metro, care are o stație convenabilă în campus, permite elevilor să audă argumentele la Curtea Supremă de dimineață și să se întoarcă la orele de după-amiază.

Abilități de învățare manuale

Datorită apropierii noastre față de instanțele din apropiere, firmele, agențiile nonprofit, guvernamentale și internaționale, studenții noștri beneficiază de excursii pe tot parcursul anului la aceste instituții. În plus, facultatea noastră adjunctă este formată din practicanți de frunte din aceste instituții vecine.

Comunitatea colegială

Suntem cunoscuți pentru că suntem o comunitate vibrantă și interesantă, una în care un profesor de contracte poate ajuta un student într-o vânătoare de vară de locuri de muncă - chiar dacă acel student caută o poziție într-un alt domeniu al legii. Studenții noștri expediază colaborarea, nu concurența, astfel încât aceștia să se simtă liberi să împărtășească schițe de curs sau să-și ajute reciproc pregătiți pentru concursuri în instanță.

Master of Laws

Programele de absolvent de la GW Law își trag puterea din relația lor strânsă cu programul JD. Cu excepția programului de soluționare a litigiilor și a litigiilor, care se limitează la candidații la LLM, studenții cu studii superioare urmează cursuri cu studenți JD, iar schimbul de idei care rezultă este benefic pentru ambele grupuri. Absolvenții sunt capabili să combine cursurile tradițional predate cu seminarii aprofundate, stagii, formare de competențe și experiență clinică pentru o abordare cuprinzătoare a educației juridice. Membrii facultății cu frecvență întreagă în fiecare domeniu specializat oferă instruire, consiliere academică și supravegherea tezei.

Toate programele de absolvent ale GW beneficiază de locația școlii de drept din Washington, DC, care oferă acces la oportunități academice de neegalat, precum și numeroși practicieni experți, oficiali guvernamentali și judecători care predă în mod suplimentar.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

LLM

GW Law | George Washington University

Programul General LLM permite studenților să își proiecteze propriul curs de studiu pentru a examina o serie de aspecte din legislația SUA. ... [+]

Programul General LLM permite studenților să își proiecteze propriul curs de studiu pentru a examina o serie de aspecte din legislația SUA. Elevii care lucrează în cadrul LLM General ar trebui să se consulte cu decanul asociat senior pentru afacerile academice și consilierul de teză desemnat pentru a proiecta un program cuprinzător de studiu adaptat nevoilor specifice ale studentului. Elevii pot dori să își concentreze studiile într-unul sau mai multe domenii, cum ar fi dreptul constituțional, dreptul penal, dreptul muncii, dreptul societăților comerciale sau legislația în domeniul sănătății, dar pot alege cursuri din toate domeniile curriculumului. Teza (6690-91) și un minim de 20 de credite sunt necesare. În cazul în care teza este renunțat, un supliment de 4 credite, inclusiv două gradate, pe baza unui document de cercetare, sunt necesare.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington