Citește Descrierea Oficială

Despre noi

De când sa înscris la prima clasă în 1865, Școala de Drept a Universității George Washington a produs unele dintre cele mai bune minți din întreaga gamă de bursă juridică.

Această tradiție continuă astăzi, deoarece absolvenții GW Law utilizează cunoștințele și aptitudinile pe care le câștigă aici pentru a influența conversațiile juridice critice ale timpurilor noastre. Școala este acreditată de Asociația Baroului American și este membru al Asociației Școlilor de Drept din America. Școala de drept este situată în campusul GW din cartierul central cunoscut sub numele de Foggy Bottom.

Istorie

În primii ani ai Republicii, când noua capitală a națiunii era doar o mică colecție de clădiri publice separate de pășuni, președintele George Washington ia sfătuit pe congres să înființeze o universitate națională la sediul guvernului.

Scopul său a fost acela de a educa generațiile viitoare de funcționari publici și de a forța o identitate națională bazată pe „principii prietenoase guvernului republican și libertăților adevărate și autentice ale omenirii”. El a lăsat în testament 50 de acțiuni în cadrul companiei Canal Potowmack, pentru dotarea unei universități ", către care ar putea fi trimise tineretul averii și talentelor din toate părțile acesteia pentru finalizarea educației lor în toate ramurile literaturii politicoase- în arte și științe - în dobândirea de cunoștințe în principiile politicii

Deși ar fi decenii înainte ca universitatea de renume George Washington să fie stabilită printr-un Act al Congresului, Școala de Drept a Universității George Washington, înființată în 1865, a fost prima școală de drept din Districtul Columbia. Astăzi, școala continuă să întruchipeze aspirațiile primului președinte al națiunii.

DC

Prima Școală de Drept din Capitală

Studenții au oportunități inegalabile de a învăța de la facultăți de specialitate și vizitatori distincți și de a urma stagii de practică, birouri și angajare, toate bucurându-se în același timp de cultura vibrantă, viața de noapte și masa.

Cu o istorie de peste 145 de ani în inima Washingtonului, DC, viața la George Washington University Law Law School este indisolubil legată de viața comunității înconjurătoare. Campusul nostru se află la doar patru blocuri de la Casa Albă și la îndemâna Băncii Mondiale, Departamentul Justiției, Departamentul de Stat, instanțele federale și locale, și nenumărate organizații non-profit și non-guvernamentale. Studenții de Drept GW au oportunități de neegalat de a învăța de la facultăți de specialitate și vizitatori distincți și de a urmări stagii, birouri și angajare, toate bucurându-se în același timp de cultura vibrantă, viața de noapte și masa.121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

De la decan

Bine ați venit la Legea GW!

Școala de Drept a Universității George Washington, fondată în 1865, este una dintre cele mai mari, cele mai cunoscute și diverse membre ale academiei juridice. Vă invit să explorați campusul și comunitatea noastră pentru a descoperi o școală de drept care este adânc înrădăcinată în tradiție, foarte receptivă la schimbările din educația juridică și profesia juridică și angajată pe deplin să producă avocați și idei transformatoare. Studenții vin la Dreptul GW pentru că vor să schimbe lumea și absolvă profesioniști pregătiți să scrie, pledează, inovează, creează și urmăresc cele mai înalte idealuri de drept și dreptate.

Pe măsură ce vizitați site-ul nostru web, veți vedea numeroasele modalități în care instituția noastră de clasă mondială pregătește studenții pentru realitățile pieței juridice globale. Situat în inima capitalei națiunii noastre, Legea GW combină instrucțiunile juridice excelente cu programarea inovatoare și oportunități abundente pentru stagii, stagii, mentorat și rețea.

O facultate de clasă mondială. La baza experienței legii GW se află o pedagogie robustă care combină bursa, doctrina și practica. A ajuta la dezvoltarea studenților noștri în avocați de impact este o facultate distinsă, care nu numai că publică cărți și articole cu citate largă, ci redimensionează în mod activ peisajul legal. Profesorii noștri recunoscuți la nivel național și internațional sunt implicați în mod regulat în litigii în fața Curții Supreme a SUA, a tribunalelor internaționale și a altor instanțe. Aceștia oferă, de asemenea, comentarii de specialitate pentru mass-media, dau mărturie despre Capitol Hill, servesc consultanți la diverse guverne și desfășoară multe alte activități care îmbogățesc viața academică a școlii.

Unde se face legea Legea GW este perfect poziționată geografic pentru a oferi o experiență educațională juridică unic Washingtoniană. Locația noastră - în centrul dreptului național și internațional, funcționari guvernamentali de top, justiții de la Curtea Supremă - permite ca cifrele cheie din Washington să frecventeze sălile de clasă, să participe la conferințe în campusul nostru și să vorbească la peste 100 de evenimente speciale anual la școala noastră de drept.

Experiență în lumea reală Corpul nostru de studenți angajat este divers, susținător, creativ, inovator și muncitor. La Legea GW, oferim studenților noștri un set profund de oportunități de a studia, de a explora, de a dezbate și de a pune problema legii și a principiilor legale în sala de clasă și în lumea reală. Mulți studenți participă la clinicile juridice comunitare Jacob Burns de la GW, reprezentând clienți în cazuri reale sub supraveghere a facultății. De asemenea, iau parte la concursuri de advocacy, reviste de drept editate de studenți, proiecte pro bono și sute de plasamente pe teren la agenții guvernamentale și instituții naționale și internaționale de top din zona Washington.

Schimbarea lumii. Sperăm că veți avea în vedere să faceți parte din comunitatea noastră. Vă încurajez să săpați mai adânc și să aflați ce face din Legea GW destinația ideală pentru a dobândi abilitățile care vă vor permite să schimbați lumea. Vă rugăm să ne vizitați personal pentru a vizita facilitățile noastre și pentru a înțelege mai bine cine suntem, ce facem și cum puteți solicita să vă alăturați. Aștept cu nerăbdare să vă primesc la școala noastră de drept.

Călduros,

CRISTOPER ALAN BRACEY

Decan provizoriu, viceprestor pentru afaceri ale facultății și profesor de drept

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


George Washington University, Law School

Generalul LL.M. programul permite studentului să-și proiecteze propriul curs de studiu pentru a examina o serie de probleme din dreptul american. ... [+]

Programe LLM

Candidații la master în legi pot urma un program de studiu general, care poate fi adaptat individual.

Toți candidații la gradul LLM trebuie să completeze un total de 24 de ore de credit, inclusiv munca de curs care să satisfacă cerința scrisă. Cei care lucrează către un grad de specialitate trebuie să completeze numărul minim necesar de ore la cursurile enumerate mai jos pentru programul respectiv. Cursurile conexe sunt recomandate pentru lucrările rămase ale cursului.

Programul general LLM

Director: E. Hammond

Generalul LL.M. programul permite studentului să-și proiecteze propriul curs de studiu pentru a examina o serie de probleme din dreptul american. Studenții care lucrează în fața generalului LL.M. ar trebui să se consulte cu decanul principal asociat pentru afaceri academice și consilierul desemnat al tezei pentru a proiecta un program cuprinzător de studiu adaptat nevoilor specifice ale studentului. Studenții pot dori să-și concentreze studiile într-unul sau mai multe domenii, cum ar fi dreptul constituțional, dreptul penal, dreptul muncii, dreptul corporativ sau dreptul îngrijirii sănătății, dar pot selecta cursuri din toate domeniile curriculumului. Teza (6690-91) și minimum 20 de credite sunt necesare. Dacă se renunță la teză, sunt necesare 4 credite suplimentare, inclusiv două notate pe baza unei lucrări de cercetare. Lucrarea de cercetare folosită pentru a satisface cerințele de muncă scrisă trebuie să aibă o lungime de cel puțin 8.000 de cuvinte, iar absolvenții școlii de drept din SUA trebuie să obțină un grad minim de B.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Înființat la începutul erei legii moderne în domeniul mediului, Programul de drept al mediului și energiei de la George Washington University Law Law este în fruntea educ ... [+]

Prezentare generală

Înființat la începutul erei legii moderne în domeniul mediului, Programul de drept al mediului și energiei de la George Washington University Law Law este în fruntea educației în domeniu de aproape 50 de ani. În ultimul deceniu, programul a fost extins pentru a ne concentra asupra dreptului energetic, adăugând noi clase și creând Inițiativa pentru energie durabilă. Astăzi, programul se extinde semnificativ pentru a oferi generației următoare de avocați în domeniul mediului și energiei instrumentele de care au nevoie pentru a face față provocărilor locale, naționale și internaționale cu care se confruntă planeta și locuitorii săi, inclusiv schimbările climatice, epuizarea pescuitului, poluarea aerului, apa raritatea și dezvoltarea de noi surse de energie.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Toți candidații la gradul LLM trebuie să completeze un total de 24 de ore de credit, inclusiv munca de curs care să satisfacă cerința scrisă. ... [+]

Prezentare generală

Este necesar un minimum de 16 ore de credit din cursurile următoare, inclusiv 2 credite gradate pe baza unei lucrări de cercetare. Pentru absolvenții de școli de drept din SUA, cerința curriculumului trebuie să includă corporații (6250), cu excepția cazului în care au terminat anterior munca echivalentă a cursului. Atât pentru absolvenții școlii de drept din SUA, cât și pentru cei din SUA, corporațiile pot fi luate în considerare pentru cerințele curriculumului de afaceri și finanțe cu 16 credite.

Lucrarea de cercetare folosită pentru a satisface cerințele de muncă scrisă trebuie să aibă o lungime de cel puțin 8.000 de cuvinte, iar absolvenții școlii de drept din SUA trebuie să obțină un grad minim de B. Pentru studenții care aleg să scrie o teză, este necesară o teză (6690-91) și un minimum de 12 credite în domeniul de studiu.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Școala de Drept a Universității George Washington a fost lider de peste o sută de ani în educația și bursa de proprietate intelectuală. Când GW Law a înființat un program ... [+]

Prezentare generală

Școala de Drept a Universității George Washington a fost lider de peste o sută de ani în educația și bursa de proprietate intelectuală. Când GW Law a înființat un program de Master of Law Law în 1895, absolvenții săi au scris deja brevetele pentru telefonul lui Bell, mașina linotipă a lui Mergenthaler și camera de film cu rol de Eastman, printre alte sute de invenții și zeci de alți studenți au lucrat în Oficiul de Brevete. Pe parcursul secolului intervenit, GW Law și-a consolidat expertiza în dreptul brevetelor, cu punctele forte ale drepturilor de autor, mărci comerciale, comunicații, reglementări pe calculator și internet, comerț electronic și genetică și medicină.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Clienții cer ca avocații lor să fie calificați în dreptul internațional și comparat. Avocații tranzacționali trebuie să poată negocia contracte internaționale complexe. A ... [+]

Acest program este clasat pe locul 5 în țară de US News

Punctajul evaluării de la egal la egal: 4,2 din 5

Universitatea Georgetown este clasată pe locul 14 în cele mai bune școli de drept și pe locul 1 în Drepturi part-time. Școlile sunt clasificate în funcție de performanța lor într-un set de indicatori de excelență larg acceptate.

Dreptul internațional poate implica organizații multinaționale, instanțe și tribunale internaționale și probleme umanitare. Multe programe oferă, de asemenea, oportunități de studiu în străinătate. Acestea sunt cele mai importante programe de drept internațional. Scorul fiecărei școli reflectă media ratingului pe o scară de la 1 (marginal) la 5 (restant), pe baza unui sondaj efectuat de mediul academic din instituțiile de la egal la egal.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Această zonă de practică a evoluat odată cu conectivitatea crescută a lumii prin utilizarea tehnologiei moderne și a spațiului cibernetic și însoțirea vulnerabilităților ... [+]

Prezentare generală

Această zonă de practică a evoluat odată cu conectivitatea crescută a lumii prin utilizarea tehnologiei moderne și a spațiului cibernetic și a însoțirii vulnerabilităților crescânde din cauza amenințărilor fizice și cibernetice. Cursurile din această zonă de practică explorează utilizarea internetului și a tehnologiilor, precum și actorii cibernetici sofisticate și statele naționale și modul în care exploatează vulnerabilitățile, fură informații și bani și dezvoltă metode de perturbare, distrugere sau amenințare a serviciilor esențiale. Domeniul include o lege privind utilizarea infrastructurii cibernetice critice, încălcările cibernetice, forțele armate și operațiunile de informații în străinătate, contra-terorismul, securitatea în interior, gestionarea crizelor, supravegherea congresului și informații clasificate. Cele două cursuri de studiu sondaj sunt Legea securității naționale și Legea și politica în domeniul cibersecurității. Cursurile avansate rămase urmăresc mai detaliat problemele ridicate în cursurile de sondaj.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Pe măsură ce piața globală devine mai fluidă și mai integrată, cunoașterea achizițiilor publice internaționale și comparative devine din ce în ce mai vitală. Evoluția Org ... [+]

Începând cu 1960, GW a oferit un curriculum riguros care acoperă domeniile interdisciplinare ale educației în domeniul achizițiilor publice. Astăzi, achiziția anuală de servicii, furnituri și construcții a guvernului federal reprezintă peste 500 de miliarde de dolari. Achizițiile publice de stat și locale adaugă semnificativ volumului achizițiilor publice și oportunităților de practică juridică asociate. Pe măsură ce piața globală devine mai fluidă și mai integrată, cunoașterea achizițiilor publice internaționale și comparative devine din ce în ce mai vitală. Evoluția Organizației Mondiale a Comerțului a provocat un dialog nou cu privire la rolul achizițiilor publice atât pentru țările în curs de dezvoltare, cât și pentru cele dezvoltate. Ofertele noastre diverse de cursuri și experții facultăți cu normă întreagă și facultăți adjuvante permit împuternicirea viitorilor lideri și a factorilor de decizie din comunitatea de achiziții aici și în străinătate.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Un avocat de succes - indiferent dacă este un litigator sau nu - trebuie să stăpânească abilitățile asociate procesului, negocierii, soluționării, medierii și soluționări ... [+]

litigiu

Un avocat de succes - indiferent dacă este un litigator sau nu - trebuie să stăpânească abilitățile asociate procesului, negocierii, soluționării, medierii și soluționării alternative a litigiilor - inclusiv soluționarea disputelor internaționale. Programul de soluționare a litigiilor și rezolvării disputelor de la George Washington School School provoacă studenților să dezvolte și să îmbunătățească abilitățile de avocatură necesare pentru o reprezentare eficientă în practica complexă a dreptului de azi, oferindu-le astfel oportunitățile de a pune aceste acțiuni în acțiune.

Legea GW este dedicată furnizării de instruire cuprinzătoare în abilitățile și valorile profesionale, inclusiv oportunități academice în și în afara clasei pentru candidații la doctorat Juris și un curs avansat de studii absolvite în cadrul programului Master of Laws Litigation and Solution Dispute. Curriculumul completează studiul teoretic al dreptului cu experiența reală în intervievarea clienților; redactarea, pregătirea și depunerea pledoariilor și a moțiunilor; investigarea faptelor; să apară în fața agențiilor guvernamentale; mediator; arbitrarea; și desfășurarea proceselor în fața judecătorilor și juriilor. Toate acestea au loc în inima comunității legale din Washington, DC, la doar câteva minute de zeci de organizații naționale și internaționale importante. Această apropiere înseamnă că studenții la Dreptul GW nu numai că învață abilități juridice profesionale, ci îi folosesc în moduri semnificative.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
H Street Northwest,2000
20052 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii