George Washington University, Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

De când sa înscris la prima clasă în 1865, Școala de Drept a Universității George Washington a produs unele dintre cele mai bune minți din întreaga gamă de bursă juridică.

Această tradiție continuă astăzi, deoarece absolvenții GW Law utilizează cunoștințele și aptitudinile pe care le câștigă aici pentru a influența conversațiile juridice critice ale timpurilor noastre. Școala este acreditată de Asociația Baroului American și este membru al Asociației Școlilor de Drept din America. Școala de drept este situată în campusul GW din cartierul central cunoscut sub numele de Foggy Bottom.

Istorie

În primii ani ai Republicii, când noua capitală a națiunii era doar o mică colecție de clădiri publice separate de pășuni, președintele George Washington ia sfătuit pe congres să înființeze o universitate națională la sediul guvernului.

Scopul său a fost acela de a educa generațiile viitoare de funcționari publici și de a forța o identitate națională bazată pe „principii prietenoase guvernului republican și libertăților adevărate și autentice ale omenirii”. El a lăsat în testament 50 de acțiuni în cadrul companiei Canal Potowmack, pentru dotarea unei universități ", către care ar putea fi trimise tineretul averii și talentelor din toate părțile acesteia pentru finalizarea educației lor în toate ramurile literaturii politicoase- în arte și științe - în dobândirea de cunoștințe în principiile politicii

Deși ar fi decenii înainte ca universitatea de renume George Washington să fie stabilită printr-un Act al Congresului, Școala de Drept a Universității George Washington, înființată în 1865, a fost prima școală de drept din Districtul Columbia. Astăzi, școala continuă să întruchipeze aspirațiile primului președinte al națiunii.

DC

Prima Școală de Drept din Capitală

Studenții au oportunități inegalabile de a învăța de la facultăți de specialitate și vizitatori distincți și de a urma stagii de practică, birouri și angajare, toate bucurându-se în același timp de cultura vibrantă, viața de noapte și masa.

Cu o istorie de peste 145 de ani în inima Washingtonului, DC, viața la George Washington University Law Law School este indisolubil legată de viața comunității înconjurătoare. Campusul nostru se află la doar patru blocuri de la Casa Albă și la îndemâna Băncii Mondiale, Departamentul Justiției, Departamentul de Stat, instanțele federale și locale, și nenumărate organizații non-profit și non-guvernamentale. Studenții de Drept GW au oportunități de neegalat de a învăța de la facultăți de specialitate și vizitatori distincți și de a urmări stagii, birouri și angajare, toate bucurându-se în același timp de cultura vibrantă, viața de noapte și masa.

121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

De la decan

Bine ați venit la Legea GW!

Școala de Drept a Universității George Washington, fondată în 1865, este una dintre cele mai mari, cele mai cunoscute și diverse membre ale academiei juridice. Vă invit să explorați campusul și comunitatea noastră pentru a descoperi o școală de drept care este adânc înrădăcinată în tradiție, foarte receptivă la schimbările din educația juridică și profesia juridică și angajată pe deplin să producă avocați și idei transformatoare. Studenții vin la Dreptul GW pentru că vor să schimbe lumea și absolvă profesioniști pregătiți să scrie, pledează, inovează, creează și urmăresc cele mai înalte idealuri de drept și dreptate.

Pe măsură ce vizitați site-ul nostru web, veți vedea numeroasele modalități în care instituția noastră de clasă mondială pregătește studenții pentru realitățile pieței juridice globale. Situat în inima capitalei națiunii noastre, Legea GW combină instrucțiunile juridice excelente cu programarea inovatoare și oportunități abundente pentru stagii, stagii, mentorat și rețea.

O facultate de clasă mondială. La baza experienței legii GW se află o pedagogie robustă care combină bursa, doctrina și practica. A ajuta la dezvoltarea studenților noștri în avocați de impact este o facultate distinsă, care nu numai că publică cărți și articole cu citate largă, ci redimensionează în mod activ peisajul legal. Profesorii noștri recunoscuți la nivel național și internațional sunt implicați în mod regulat în litigii în fața Curții Supreme a SUA, a tribunalelor internaționale și a altor instanțe. Aceștia oferă, de asemenea, comentarii de specialitate pentru mass-media, dau mărturie despre Capitol Hill, servesc consultanți la diverse guverne și desfășoară multe alte activități care îmbogățesc viața academică a școlii.

Unde se face legea Legea GW este perfect poziționată geografic pentru a oferi o experiență educațională juridică unic Washingtoniană. Locația noastră - în centrul dreptului național și internațional, funcționari guvernamentali de top, justiții de la Curtea Supremă - permite ca cifrele cheie din Washington să frecventeze sălile de clasă, să participe la conferințe în campusul nostru și să vorbească la peste 100 de evenimente speciale anual la școala noastră de drept.

Experiență în lumea reală Corpul nostru de studenți angajat este divers, susținător, creativ, inovator și muncitor. La Legea GW, oferim studenților noștri un set profund de oportunități de a studia, de a explora, de a dezbate și de a pune problema legii și a principiilor legale în sala de clasă și în lumea reală. Mulți studenți participă la clinicile juridice comunitare Jacob Burns de la GW, reprezentând clienți în cazuri reale sub supraveghere a facultății. De asemenea, iau parte la concursuri de advocacy, reviste de drept editate de studenți, proiecte pro bono și sute de plasamente pe teren la agenții guvernamentale și instituții naționale și internaționale de top din zona Washington.

Schimbarea lumii. Sperăm că veți avea în vedere să faceți parte din comunitatea noastră. Vă încurajez să săpați mai adânc și să aflați ce face din Legea GW destinația ideală pentru a dobândi abilitățile care vă vor permite să schimbați lumea. Vă rugăm să ne vizitați personal pentru a vizita facilitățile noastre și pentru a înțelege mai bine cine suntem, ce facem și cum puteți solicita să vă alăturați. Aștept cu nerăbdare să vă primesc la școala noastră de drept.

Călduros,

CRISTOPER ALAN BRACEY

Decan provizoriu, viceprestor pentru afaceri ale facultății și profesor de drept

Locații

Washington

Address
H Street Northwest,2000
20052 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră