Loyola University New Orleans College of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mai mult de 100 de ani de cadre universitare, justiție și servicii.

În 1914, Loyola Colegiul de Drept a deschis porțile și a fost deschiderea mintea viitorilor profesioniști ai dreptului de atunci. Aici, în săli și săli de clasă din campusul Uptown New Orleans de fotbal, noi mai departe tradiția iezuit de rigoare academică, exercitarea justiției, precum și serviciul altor persoane prin programele noastre de drept civil și comun acreditat ABA. judecătorii federali, politicieni de stat și locale, parteneri de firma de avocatura, avocati corporate, si directori-au toate au început cariera de drept ilustre, cu o educație Loyola. Așa cum începem secolul nostru, în al doilea rând, așteptăm cu nerăbdare să educarea următoarea generație de profesioniști din domeniul juridic angajat să utilizeze legea pentru a face o diferență în lume.

Colegiul de Drept de la Universitatea Loyola din New Orleans de la Loyola University pe Vimeo.

Academicienii

Începe aici. Mergi oriunde.

Noi știm că elevii au propriile lor căi unice. De aceea, Colegiul Loyola din Legea oferă o multitudine de opțiuni pentru a se potrivi scopurilor fiecărui elev.

Suntem una dintre puținele școli din țară care oferă curriculum atât în ​​dreptul civil și comun, oferindu-vă opțiuni de practicare a legii în Louisiana, în întreaga țară sau din întreaga lume. Trei programe comune de studii și nouă certificate în domenii de specialitate vă va oferi cunoștințele și acreditările de care aveți nevoie pentru a practica tipul de drept care vă interesează cel mai mult. Și pentru că știm că pentru unii elevi merg la facultatea de drept cu normă întreagă nu este o opțiune din cauza cerințelor vieții, oferim programe de zi si de noapte part-time, astfel încât să puteți obține gradul dvs. în termenii dumneavoastră.

Programe de studii

 • Juris Doctor Gradul
 • LL.M. în Drept Statele Unite ale Americii
 • LL.M. Studiu Individualizat pentru Absolvenții USJD

Programe de studii combinate

 • Juris Doctor (JD) / Master of Business Administration (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / Maestru de Administrație Publică (MPA)
 • Juris Doctor (JD) / Maestru de Planificare Urbană și Regională

Programe de certificat

 • Certificat în Drept civil și drept comun
 • Certificat în Dreptul Mediului
 • Certificat în Studii Juridice Internaționale
 • Certificat în Drept, Tehnologie și Antreprenoriat
 • Certificat în justiție socială
 • Certificat în Impozitare Legea
 • Certificat în Imigrare și Cetățenie Drept și Practică
 • Certificat în Drept Sănătate

Clinica de drept

Clinica Stuart H. Smith Drept și Centrul pentru Justiție Socială

De ce New Orleans?

New Orleans este un oraș vibrant pe cont propriu, iar comunitatea sa juridică este la fel de activ. O serie de firme regionale și naționale au birouri în New Orleans, așa cum fac multe, firme mari de avocatura mijlocii, și de tip boutique, cu sediul în Louisiana.

Colegiul de Drept oferă multe domenii diferite de interes pentru a servi o populație diversă de corporații, antreprenori, interesele de mediu, animatori, agențiile guvernamentale locale și federale, nevoile militare, interesele internaționale, familii și comunitate în general.

New Orleans este, de asemenea, un centru important pentru sistemele judiciare federale și de stat. La nivel de stat, este de origine a Curții Supreme de Louisiana, de-a patra Curtea Louisiana Circuitul de Apel, iar numeroase judecătorii cu jurisdicție civilă și penală. La nivel federal, este de origine din Statele Unite ale Americii a cincea Circuit Curtea de Apel și Statele Unite District Court pentru Districtul de Est din Louisiana, precum și diferite instanțe administrative federale.

New Orleans, cu tradițiile sale și peisajul interesant, serveste ca fundalul perfect pentru a învăța și se îndreaptă spre justiție.

muzee

New Orleans este acasa, la o serie de muzee de top-notch, inclusiv Muzeul Național al doilea război mondial, Muzeul de Arta din New Orleans, Muzeul de Arta Ogden sudic, Contemporary Arts Center New Orleans, Cabildo.

festivaluri

Unele dintre natiuni festivalurile cele mai unice si mai populare au sediul în New Orleans, inclusiv Mardi Gras, Jazz New Orleans si Festivalul de Patrimoniu, Experience Voodoo Muzică + Arte, Festivalul de Cartierul Francez, și mai multe zeci.

muzica

Cu toate că New Orleans, a fost mult timp considerat epicentrul american de jazz și blues, orașul are mai mult de 80 de locuri de muzica live care gazduiesc populare, Cajun, funk, rock și R & B muzica.

Alimente

New Orleans este oală de topire culinară final al națiunii! Ei bine, peste 1.000 de restaurante se întind din zona Greater New Orleans. Fie că sunteți în căutarea pentru specialitățile creole și cajun, tradiționale de Sud home-gătit, de ultimă oră delicii gastronomice, mâncăruri în stil european, sau proaspete fructe de mare în sud, veți găsi cu siguranță în Big Easy.

sport

Crescent City este acasa, la echipa de fotbal New Orleans Saints NFL, New Orleans Pelicanii NBA echipa de baschet, echipa de baseball New Orleans Zephyrs AAA, iar echipa New Orleans Jesters National Premier League Soccer. Pentru o listă completă a echipelor sportive New Orleans si evenimente, vă rugăm să vizitați www.sportsnola.com.

Vizita

Va invitam sa descoperiti Loyola University College din New Orleans, din Legea în persoană. Vă rugăm să contactați Tori Luwisch pentru a programa o vizită sau un grup de sesiune individuale de informații pentru a experimenta imagini și sunete de Loyola și New Orleans.

Locații

New Orleans

Address
526 Pine Street,
70118 New Orleans, Louisiana, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră