Citește Descrierea Oficială

Massachusetts Scoala de misiune de Drept este de a oferi o educație juridică accesibil academic riguroasă subliniind etică, de advocacy, de conducere, și a competențelor profesionale. MSLAW oferă o educație juridică accesibilă și la prețuri accesibile pentru liderii de mâine în drept, de afaceri, iar tehnologia care doresc să contribuie la comunitățile lor în calitate de avocați, avocați, și lideri. Avocații au o influență substanțială în societatea noastră și MSLAW pregătește absolvenți de a folosi această putere pentru a ajuta clienții lor și de a obține progresul social care o diplomă în drept a furnizat în mod tradițional.

Pentru îndeplinirea misiunii sale, Massachusetts Facultatea de Drept reunește un grup divers de oameni de știință, judecători, practicieni experți și alți profesioniști pentru a oferi persoanelor fizice din toate mediile o riguroasă educație la prețuri accesibile, profesional avantajos, juridic, astfel încât acestea pot îmbunătăți viața lor și a servi mai bine lor comunități.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Juris Doctor

Massachusetts School of Law

Un grad Juris Doctor nu este doar un grad profesional în drept. Obținerea unui grad JD este fundamentul pe care se va deschide o lume de oportunități în lumea de drept, d ... [+]

Doctor Juris

Massachusetts Facultatea de Drept oferă o înaltă calitate, educație juridică practică și la prețuri accesibile. De admitere de rulare sunt oferite și LSAT nu este necesară. Massachusetts Facultatea de Drept oferă cel mai scăzut de școlarizare față de orice școală de drept din New England.

Descrierea Programului:

Un grad Juris Doctor nu este doar un grad profesional în drept. Obținerea unui grad JD este fundamentul pe care se va deschide o lume de oportunități în lumea de drept, de afaceri, și nenumărate alte profesii. De la Massachusetts Facultatea de Drept, aveți opțiunea de a se concentra ta Juris Doctor în diverse aspecte de drept, cum ar fi de afaceri, drepturi civile, internațional prejudiciu penal,, personal, și mai mult.... [-]

Statele Unite ale Americii Andover
Septembrie 2019
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză