Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ManhattanPrep102

Elevii fac tot posibilul atunci când au cei mai buni profesori

In anul 2000, Teach pentru America si Yale absolvent absolvent Zeke Vanderhoek a avut o idee radicala: elevii învață mai bine de la profesori mai buni. Viziunea sa despre ceea ce prep test ar putea fi, dacă învățați de educatori mari l-au condus să adune o echipă de profesori cu înaltă calificare, recrutarea doar cei cu scoruri de 99 percentile și o experiență de predare substanțială. Și cu ei, Manhattan Prep sa născut.

ManhattanPrep103

Dincolo de prep de testare tradiționale

Noi credem ca testul prep ar trebui să fie educația reală. Și un mare învățător face diferența. instructorii noștri nu sunt doar inteligent factorii de încercare, ei sunt profesori talentați cu experiență pentru a vă ajuta să atingi potențialul cel mai înalt.

Din moment ce am început, Manhattan Prep a crescut de la o companie de tip boutique, îndrumare către unul dintre furnizorii mondiali de testare prep de conducere.

ManhattanPrep104

Noi credem ca testul prep ar trebui să fie educația reală

De la instructorii noștri în curriculum-ului nostru, ne străduim să vă învețe abilitățile de care veți avea nevoie pentru a reuși pe test, în școală și în afara ei.

ManhattanPrep105
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law Cursuri » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Admitere test de Pregătire pentru examenele LSAT

Online Campus September 2019 Statele Unite ale Americii New York

Din trăiesc în persoană și cursuri online, lecții LAST online pe care le puteți face în propriul ritm, avem prep LSAT perfect pentru tine. [+]

Pregatiti-va pentru o carieră în drept.

Alege cel mai bun pentru tine prep LSAT

Nu contează cum îți place să înveți sau cât de mult timp ai înainte de ziua de testare, avem o multime de optiuni de pregatire pentru a te gata.

LSAT Curs live - online sau în clasă

Cursul complet LSAT este cel mai cuprinzător programul LSAT prep disponibil. Furnizarea de material nu doar în clasă, dar în afara, de asemenea, veți fi cufundat complet în munca pe tot parcursul perioadei de LSAT pregătire. Predate de către instructori de experți cu scoruri de 99 percentile trăiesc nostru în persoană și cursuri online sunt interactive, provocatoare, și nimic, dar plictisitoare. Iar dimensiunile clasei noastre mici, asigurați-vă că veți primi atenția individuală necesară pentru a maximiza scorul.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
138 W 25th St
New York, New York, 10001 US
Mass-Media Socială