Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1873, Mercer University Facultatea de Drept are o lungă tradiție de a produce avocați practică gata, care sunt gata să practice și angajamentul de a servi. Școala a câștigat o reputație ca un excelent furnizor de educație juridică, cu un accent intens pe interacțiunea de student și de facultate.

Mercer Law School are o moștenire mândru de inovație, excelență, și de servicii, și este bazându-se pe această moștenire pentru a face față provocărilor actuale cu care se confruntă profesia de avocat.

Personalul facultatii sunt lider de modul in curs de dezvoltare curriculum, pedagogie și cercetare care se mișcă profesia în față în timp ce ramanand fidel identitatea noastră istorică ca un loc în care valorile de interacțiune personală, abilități de formare, precum și etică și profesionalism.

whylaw_1

De ce Legea Mercer

Calatoria ta de a deveni un avocat Mercer începe aici - de a cunoaște oameni minunați, programe și locuri care fac Mercer Law distinctiv printre colegii săi. Ceea ce ne deosebește de alte școli de drept? Alegerile pe care le-am făcut în mod deliberat în curriculum-ul nostru, facultatea în jos pe pământ, care predau, și cultura Stransele, care face plăcută de învățare și de succes realizabile.

Poate că aceste lucruri ar trebui să fie standard, printre facultățile de drept. Ele nu sunt, dar suntem recunoscute la nivel național pentru ei. Aceasta combinatie convingatoare de formare distins, de predare superbe și sprijin de neegalat continuă pentru a propulsa Mercer Law School și studenții săi înainte.

Vă apreciem cu adevărat interesul dumneavoastră în Mercer Law School și sper călătoria cu noi pe site-ul nostru vă constrânge Vino sa ne vizitezi și aflați mai multe.

Comunitatea unică

Mercer Law School, elevii se bucură de o comunitate mică, de susținere. Facultatea de personal și s-au angajat la succesul individual al fiecărui student. Ușile profesorilor sunt deschise studenților, iar studenții beneficiază de un grad mai puțin frecvente de atenție individuală. Mulți membri ai bar Macon si Atlanta servi ca facultate adjunct; elevii să profite de numeroase oportunități de externship; și de stat și federale clerkships sunt disponibile aici.

Facem parte dintr-o universitate privată dinamic, care oferă alte programe postuniversitare, cum ar fi medicina, de afaceri, și farmacie; oferte de muzică și de artă ieșite din comun; și un program de atletic puternic. Mercer University este un membru al Conferinței de Sud și singura universitate privată din Georgia la domeniul un program de NCAA Division 1. Cu mai mult de 8.300 de studenți înscriși în 12 școli și colegii cu privire la campusuri în Macon, Atlanta, și Savannah, și la patru centre academice regionale in jurul statului, Mercer este cotat in mod constant printre institutiile natiunile lider de publicatii, cum ar fi US News & World Report și Review Princeton.

Apropierea școlii de drept la Atlanta oferă toate oportunitățile unui oraș internațional la o distanță scurtă. Atlanta găzduiește numeroase firme de avocatura, mai multe Fortune 500 sedii, diverse operațiuni guvernamentale, precum și o serie de activități sportive și locuri de cultură.

Mercer Law School, avem cel mai bun din ambele lumi: o mică școală într-o comunitate de susținere, cu conexiuni la una dintre cele mai influente orase ale națiunii. Mercer Law School oferă studenților săi posibilitatea de a afla mai multe, și să trăiască mai mult, într-un cadru care valorile de muncă grea, colegialitate și servicii publice.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

LLM

Mercer University School of Law

De masterat în jurisprudența comparată grad (MCJ) în Afaceri Internaționale și Drept Comercial Mercer University School of Law este un program distinctiv conceput pentru ... [+]

De masterat în jurisprudența comparată

De masterat în jurisprudența comparată grad (MCJ) în Afaceri Internaționale și Drept Comercial Mercer University School of Law este un program distinctiv conceput pentru a oferi avocaților străini atât formarea academică și practică.

Programul dispune de:

curs de un an de studiu cu privire la Atlanta Mercer și Macon Campusuri (iunie - mai) Certificat de formare în limba engleză pregătire academică și practică, cu accent pe dreptul comercial internațional de afaceri și Opțiunea de a participa la un Externship din Atlanta, cu o afacere comerciala, firma de avocatura, sau o agenție guvernamentală ... [-]
Statele Unite ale Americii Macon
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Mercer Law: In Good Company