Northeastern Illinois University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Începeți la nord-est

Urmăriți-vă obiectivele cu ajutorul unei facultăți de vârf și a unor dimensiuni de clasă mică.

La nord-est, găsești-te printre o comunitate primitoare și diversă de oameni de știință care sunt la fel de serioși în ceea ce privește educația lor ca și tine.

Fondată în 1867, astăzi Northeastern atrage studenți din întreaga lume. Campusul nostru principal de 67 de acri din Chicago este o comunitate primitoare și sigură pentru 8.100 de studenți. Oferim studenților noștri opțiuni de calitate, oferind peste 80 de programe universitare și postuniversitare în domeniul artelor și științelor, al educației și al afacerilor.

Misiune

Northeastern Illinois University , ca o universitate universitară cuprinzătoare, cu locații din Chicago, oferă un mediu excepțional pentru învățare, predare și bursă. Am pregătit o comunitate diversă de studenți pentru conducere și servicii în regiunea noastră și în lumea multiculturală mai largă.

Viziune

Northeastern Illinois University va fi lider printre universitățile metropolitane, cunoscută pentru dedicarea sa în misiunea urbană, pentru calitatea programelor sale, pentru succesul absolvenților săi și pentru diversitatea mediului său de învățare.

valori

Northeastern Illinois University se angajează într-un set de valori comune care, luate colectiv, ghidează acțiunile și interacțiunile noastre, pe măsură ce lucrăm împreună pentru a pregăti absolvenții pentru exercitarea responsabilă a cetățeniei. Credem că este esențial ca democrația să creeze un spațiu în care angajamentul față de aceste valori are ca rezultat o comunitate educațională prosperă care transformă viețile tuturor. Pe măsură ce analizăm prezentul și privim spre viitor, aceste valori servesc drept piatră de temelie pentru planificarea modului în care vom îndeplini cel mai bine misiunea educațională încredințată nouă.

Integritate

NEIU este răspunzător față de cei pe care îi deservim și față de cei cărora le primim sprijinul. Suntem dedicați onestității, respectului și transparenței în cuvintele noastre și în acțiunile noastre. În acest sens, lucrăm pentru a fi administratori buni ai resurselor încredințate de a le folosi. Acestea includ resurse umane, fizice, fiscale și de mediu.

Excelenta

În căutarea noastră și angajamentul față de excelență, prețuim cea mai înaltă calitate a învățării și a predării, a burselor și a serviciilor. Apreciem oportunitățile și experiențele care susțin dezvoltarea personală și profesională a tuturor membrilor comunității noastre. În tot ceea ce spunem și facem, suntem dedicați procesului și produselor de excelență.

Acces la oportunitate

NEIU valorizează accesul la oportunitate; apreciem un mediu primitor care oferă sprijin adecvat, precum și încurajează responsabilitatea reciprocă și angajamentul față de învățare.

Diversitate

NEIU valorifică includerea unui spectru larg de studenți, personal și facultate în viața universității. Sarbatorim si promovam perspective globale. Încurajăm expresia deschisă și respectuoasă a ideilor și diferențelor în gânduri, experiențe și opinii.

Comunitate

NEIU simte o obligație specială de a oferi un mediu care să susțină, să cultive și să participe. Un astfel de mediu se caracterizează prin civitate, favorizând omenirea și angajarea și creând un sentiment de comunitate prin incluziune, respect reciproc și împuternicire. NEIU evaluează setarea metropolitană ca laborator de învățare și promovăm parteneriate pentru învățare, cercetare și servicii din întreaga regiune dinamică pentru a promova binele public.

Împuternicirea prin învățare

NEIU este dedicată creării unei culturi care oferă oportunități de învățare de-a lungul vieții pentru toți membrii comunității universitare. Ne-am angajat în mod deosebit să transformăm viețile studenților prin angajarea lor într-o experiență educațională care le dă posibilitatea să absolve cu abilități și cunoștințe pentru a deveni lideri și cetățeni eficienți în viața personală și profesională.

Universitatea noastră la o privire131245_about_graphics-02.png

Locații

Chicago

NEIU

Address
5500 N. St. Louis Ave.
Chicago, IL 60625

60625 Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 773-583-4050