Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1909, Universitatea din Oklahoma Colegiul de Drept este una dintre marile școli de drept public din Statele Unite, cu mici secțiuni și dimensiuni de clasă care să încurajeze un puternic sentiment de comunitate, facultate realizat cu expertiza internațională și o facilitate de stat-of-the-art dispune de camere de studiu, săli de judecată și săli de clasă echipate cu cele mai recente tehnologii.

Ca doar școală de drept public Oklahoma, Legea OU este în prezent de origine academic de aproximativ 500 de studenți înscriși în Juris Doctor, Master of Laws, Maestru de Studii Juridice și diverse programe de dublu grad.

Universitatea din Oklahoma Centrul de Drept este societatea-mamă a Colegiului de Drept. Centrul de Drept include, de asemenea, Donald E. Rugați-vă Law Library, OU Clinica Juridică, Departamentul de asistent juridic Educației, Oklahoma Law Review și American Indian Law Review.

Misiune

Universitatea din Oklahoma Colegiul de Drept, ca parte din Centrul de Drept Oklahoma, urmărește să ofere o comunitate intelectual dinamic dedicat de predare și învățare, cercetare și servicii în exercitarea dreptului și a justiției ca elevii săi includ formarea lor legal în curs de pregătire pentru practica de drept, serviciul judiciar și alte poziții de conducere în Oklahoma, națiunea și lumea.

istorie

Colegiul de Drept a progresat destul de un pic de Julien C. Monnet a fondat-o și în 1909. De la începuturile sale umile de Dean Monnet, doi membri ai facultăților, și 47 de studenți, Facultatea de Drept a crescut de a deveni instituția legal preeminent în stat. În 1914, datorită lobby-ului neîncetat de legislatorii de stat de către studenții de la drept pentru finanțarea construcției sale, colegiul sa mutat în prima locuință permanentă, Monnet Hall.

47000 de metri patrati de Drept Hambar, așa cum a fost cunoscut cu afecțiune, a fost acasă de fotbal de 62 ani. Ca casa de Facultatea de Drept, a fost martor la multe evenimente din Oklahoma (și american) istorie, inclusiv admiterea de atunci viitor OU Regent Ada Lois Sipuel Fisher, prima femeie de culoare a admis la Facultatea de Drept, în 1948 . Alte absolvenți notabile se numără fostul senator american și curent OU președintele David L. Boren, fostul Oklahoma guvernatorilor Frank Keating și Brad Henry și fosta Județean Oklahoma procuror și actualul decan emerit Andrew M. Coats.

În ciuda metri patrati suplimentar construit pe partea din spate a Monnet Hall, Centrul de Drept, pe care Colegiul de Drept și entități asociate a ajuns să fie numit în 1971, a depășit clădirea, forțând o relocare la casa sa actuală pe Timberdell Road în 1976. Dar nu sa sfârșit aici. Adăugarea American Indian Law Review, pentru a completa stabilit Oklahoma Law Review, extinderea educație juridică clinic, și, în general, lupta pentru a satisface cererea tot mai mare de educație juridică în secolul al 20-lea a cauzat Legea OU a depăși din nou facilitățile sale.

În octombrie 1999, la sol a fost rupt pe o construcție și renovare proiect 19 milioane dolari, care a adăugat în cele din urmă de 80.000 de metri patrati la facilitatea, oferind 58.000 de metri patrati, Donald E. Rugați-vă Law Library și de 250 de locuri Dick Bell sala ședinței de judecată. Noua bibliotecă dispune de sala de Chapman Reading, modelat după sala de lectură în Monnet Hall, cu un parchet care amintește de etaje din Luvru. Donald E. Rugați-vă Law Library, care este deschisă publicului, se mândrește cu cea mai mare colectie de drept, public sau privat, în stat. Sala de judecată Dick Bell este unul dintre cele mai mari și cele mai avansate tehnologic sălile de judecată din regiune, în cazul în care nu națiunea, iar gazdele locuiesc studii din diferite instanțe din centrul Oklahoma. Sala de judecată Bell a găzduit cazuri de apel atât la Curtea de Apel Oklahoma penale (inclusiv un apel pedeapsa cu moartea) și Curtea de Apel a SUA pentru al 10-lea circuit, precum și procesele civile de la US District Court pentru Districtul de Vest din Oklahoma.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

The University of Oklahoma - College of Law

Legea OU este in prim-planul în oferta sa de cursuri juridice axate pe energie și resurse naturale. Cu mai multe companii de energie și resurse naturale, cu sediul în ... [+]

Legea OU este in prim-planul în oferta sa de cursuri juridice axate pe energie și resurse naturale. Cu mai multe companii de energie și resurse naturale, cu sediul în Oklahoma, Legea OU trimite un număr mare de absolvenți în domenii și practici legate de energie in fiecare an. Legea OU pregătește pe elevi să fie lideri în domeniul energiei și legislația și politica de resurse naturale, asistență în dezvoltarea durabilă a tuturor formelor de energie și resurse naturale într-un mod responsabil față de mediu.

LL.M. în Energie și resurse naturale poate fi finalizată într-un an de studiu full-time sau doi ani de studiu part-time.

Universitatea din Oklahoma - Colegiul de Drept - LL.M. ... [-]
Statele Unite ale Americii Norman
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Oklahoma - College of Law

Situat în inima teritoriului inițial indian, Legea OU oferă un mediu ideal pentru studiul de drept nativ american și probleme referitoare la populațiile indigene ... [+]

Situat în inima teritoriului inițial indian, Legea OU oferă un mediu ideal pentru studiul de drept nativ american și aspecte privind popoarele indigene. Oklahoma conține aproape patruzeci de popoare tribale și de-a doua cea mai mare populație nativ american în Statele Unite ale Americii. Având în vedere prezența lor și istoria regiunii, drept indian afectează aproape toate domeniile de practica juridică, ceea ce face un domeniu vibrantă și în creștere.

LL.M. în popoarelor indigene lege poate fi finalizată într-un an de studiu full-time sau doi ani de studiu part-time.

Universitatea din Oklahoma - Colegiul de Drept - LL.M.

LL.M. John B. Turner Programul oferă o combinație unică de cursuri, sunt disponibile numai la OU, și permite elevilor să aleagă din trei specializări: energie și resurse naturale, drept popoarelor indigene, sau SUA Studii Juridice (pentru avocații străini-educat).... [-]

Statele Unite ale Americii Norman
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Oklahoma - College of Law

SUA Studii Juridice specializarea permite avocații străini, educat pentru a obține o educație generală în legislația SUA și probleme juridice. Elevii sunt încurajați să a ... [+]

SUA Studii Juridice specializarea permite avocații străini, educat pentru a obține o educație generală în legislația SUA și probleme juridice. Elevii sunt încurajați să adapteze curriculum-ului pentru a se potrivi nevoilor lor individualizate, și cursuri pot fi selectate pentru a ajuta elevul se pregătească pentru a lua un examen bar în Statele Unite ale Americii.

Cursuri în SUA Studii Juridice specializarea pot include de procedură civilă, Contracte, Drept constituțional, Drept Penal, Dreptul de proprietate și prejudiciilor, printre altele.

LL.M. în SUA Studii Juridice poate fi finalizată într-un an de studiu full-time.

Universitatea din Oklahoma - Colegiul de Drept - LL.M. ... [-]
Statele Unite ale Americii Norman
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Experience OU Law