The University of Oklahoma - College of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1909, Universitatea din Oklahoma Colegiul de Drept este una dintre marile școli de drept public din Statele Unite, cu mici secțiuni și dimensiuni de clasă care să încurajeze un puternic sentiment de comunitate, facultate realizat cu expertiza internațională și o facilitate de stat-of-the-art dispune de camere de studiu, săli de judecată și săli de clasă echipate cu cele mai recente tehnologii.

Ca doar școală de drept public Oklahoma, Legea OU este în prezent de origine academic de aproximativ 500 de studenți înscriși în Juris Doctor, Master of Laws, Maestru de Studii Juridice și diverse programe de dublu grad.

Universitatea din Oklahoma Centrul de Drept este societatea-mamă a Colegiului de Drept. Centrul de Drept include, de asemenea, Donald E. Rugați-vă Law Library, OU Clinica Juridică, Departamentul de asistent juridic Educației, Oklahoma Law Review și American Indian Law Review.

Misiune

Universitatea din Oklahoma Colegiul de Drept, ca parte din Centrul de Drept Oklahoma, urmărește să ofere o comunitate intelectual dinamic dedicat de predare și învățare, cercetare și servicii în exercitarea dreptului și a justiției ca elevii săi includ formarea lor legal în curs de pregătire pentru practica de drept, serviciul judiciar și alte poziții de conducere în Oklahoma, națiunea și lumea.

istorie

Colegiul de Drept a progresat destul de un pic de Julien C. Monnet a fondat-o și în 1909. De la începuturile sale umile de Dean Monnet, doi membri ai facultăților, și 47 de studenți, Facultatea de Drept a crescut de a deveni instituția legal preeminent în stat. În 1914, datorită lobby-ului neîncetat de legislatorii de stat de către studenții de la drept pentru finanțarea construcției sale, colegiul sa mutat în prima locuință permanentă, Monnet Hall.

47000 de metri patrati de Drept Hambar, așa cum a fost cunoscut cu afecțiune, a fost acasă de fotbal de 62 ani. Ca casa de Facultatea de Drept, a fost martor la multe evenimente din Oklahoma (și american) istorie, inclusiv admiterea de atunci viitor OU Regent Ada Lois Sipuel Fisher, prima femeie de culoare a admis la Facultatea de Drept, în 1948 . Alte absolvenți notabile se numără fostul senator american și curent OU președintele David L. Boren, fostul Oklahoma guvernatorilor Frank Keating și Brad Henry și fosta Județean Oklahoma procuror și actualul decan emerit Andrew M. Coats.

În ciuda metri patrati suplimentar construit pe partea din spate a Monnet Hall, Centrul de Drept, pe care Colegiul de Drept și entități asociate a ajuns să fie numit în 1971, a depășit clădirea, forțând o relocare la casa sa actuală pe Timberdell Road în 1976. Dar nu sa sfârșit aici. Adăugarea American Indian Law Review, pentru a completa stabilit Oklahoma Law Review, extinderea educație juridică clinic, și, în general, lupta pentru a satisface cererea tot mai mare de educație juridică în secolul al 20-lea a cauzat Legea OU a depăși din nou facilitățile sale.

În octombrie 1999, la sol a fost rupt pe o construcție și renovare proiect 19 milioane dolari, care a adăugat în cele din urmă de 80.000 de metri patrati la facilitatea, oferind 58.000 de metri patrati, Donald E. Rugați-vă Law Library și de 250 de locuri Dick Bell sala ședinței de judecată. Noua bibliotecă dispune de sala de Chapman Reading, modelat după sala de lectură în Monnet Hall, cu un parchet care amintește de etaje din Luvru. Donald E. Rugați-vă Law Library, care este deschisă publicului, se mândrește cu cea mai mare colectie de drept, public sau privat, în stat. Sala de judecată Dick Bell este unul dintre cele mai mari și cele mai avansate tehnologic sălile de judecată din regiune, în cazul în care nu națiunea, iar gazdele locuiesc studii din diferite instanțe din centrul Oklahoma. Sala de judecată Bell a găzduit cazuri de apel atât la Curtea de Apel Oklahoma penale (inclusiv un apel pedeapsa cu moartea) și Curtea de Apel a SUA pentru al 10-lea circuit, precum și procesele civile de la US District Court pentru Districtul de Vest din Oklahoma.

Locații

normand

University of Oklahoma College of Law

Address
The University of Oklahoma College of Law 300 Timberdell Road
73019 normand, Oklahoma, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 405-325-4699