Citește Descrierea Oficială

Avantajul Paralegal .edu

Centrul pentru Studii Juridice Avansate sa specializat exclusiv în educația și formarea paralegalilor din 1987. Datorită capacității absolvenților noștri și reputației cadrelor și personalului nostru, comunitatea juridică recunoaște Centrul ca lider în educația Paralegal . Mai jos sunt prezentate mai multe avantaje pe care le puteți aștepta atunci când alegeți Centrul pentru Studii Juridice Avansate.

scrisori de acreditare

Cu o creștere mai rapidă decât cea medie a locurilor de muncă pentru paralegali, se preconizează că competiția de locuri de muncă în rândul paralegalilor va fi puternică în viitorul apropiat. Această creștere a cererii de locuri de muncă sporește necesitatea unei educații și a unei pregătiri corecte pentru a avea succes în această profesie. CALS oferă 24 de semestru oră Certificat Paralegal și cuprinzătoare Associate de programe de știință aplicată științifice pentru a permite celor interesați de dreptul de a intra în profesie ca un Paralegal .

Absolvent în 8 luni

Programul Paralegal Certificat este conceput pentru a oferi studenților o cale accesibilă și accesibilă pentru a deveni un Paralegal . Acest program este raționalizat pentru a oferi educație în domeniile cele mai ocupabile și mai solicitante ale legii. Elevii își pot lua cursurile 100% online sau pot participa la campusul din Houston, Texas pentru o experiență tradițională în clasă.

Acreditarea națională

Acreditarea este un proces de revizuire externă a calității utilizat de învățământul superior pentru a examina colegii, universități și programe educaționale pentru asigurarea calității și îmbunătățirea calității. Centrul a fost continuu acreditat din 1987.

100% opțiune online

Instrucțiunea noastră interactivă online ™ ia o nouă abordare a educației online Paralegal . Participați la cursuri oriunde v-ați afla cu computerul, laptopul, iPad, iPhone și conexiunea la internet în bandă largă. Elevii sunt capabili să vadă și să audă instructorii și colegii lor în timp real, permițând o discuție temeinică și o interacțiune. Vă aducem clasa pentru tine.

Ajutor financiar

Efectuarea deciziei de a merge la colegiu poate ridica câteva întrebări financiare. Dacă costă mai mult decât crezi că îți poți permite? Ce fel de ajutor financiar primiți? Elevii care participă la CALS pot să solicite fonduri de la Titlul IV pentru a ajuta la plata pentru educația lor.

Colegiul Paralegal specializat

Dacă căutați să începeți o carieră Paralegal , poate fi o sarcină dificilă de a încerca să alegeți unde să obțineți educația Paralegal . Există o mulțime de programe Paralegal acolo; cum alegi cel care este cel mai potrivit pentru tine? Selectând un colegiu specializat exclusiv în educația și formarea Paralegal puteți continua cu încrederea că educația și succesul dvs. sunt prioritatea principală a școlii.

Servicii de carieră

Fiecare student de la Paralegal care se pregătește să Paralegal absolvent și în stare bună este oferit cu oportunități de asistență în căutarea unui loc de muncă pe piețele tradiționale și netradiționale. Echipa noastră de servicii de carieră lucrează direct cu angajatorii pentru a ajuta la ocuparea pozițiilor lor Paralegal și altor legi. Ajutarea absolvenților pentru a-și începe cariera în Paralegal este cea mai mare prioritate a noastră.

Misiunea noastră

Misiunea CALS este de a oferi studenților abilitățile și cunoștințele practice și etice necesare pentru a excela ca paralegal și pentru a răspunde nevoilor comunităților juridice, guvernamentale și corporative.


Obiectivele noastre

După finalizarea programului de studii, absolvenții CALS vor putea:

  • Introduceți profesia de avocat ca un Paralegal .
  • Acordarea de asistență juridică efectivă avocaților în furnizarea de servicii juridice.
  • Expune cunoștințe practice în pregătirea documentelor și în cercetarea juridică.
  • Afișați abilități sporite și cunoștințe despre programele software aplicabile.
  • Demonstrați standardele și principiile etice.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Paralegal

Programul de Certificat Paralegal 8 luni oferă studenților cu 24 de ore de semestru cursuri de specialitate în drept și îndeplinește sau depășește cerințele de durată ale ... [+]

Programul de Certificat Paralegal 8 luni oferă studenților cu 24 de ore de semestru cursuri de specialitate în drept și îndeplinește sau depășește cerințele de durată ale programelor autorităților și organizațiilor recunoscute de Paralegal .

Clasele online se întâlnesc săptămânal pentru o cursă interactivă live, în care studenții pot vedea, auzi și întreba întrebările instructorilor lor. Vă aducem clasa pentru tine. Sunt disponibile, de asemenea, cursuri tradiționale bazate pe campus.

Studenții de la Centrul pentru Studii Juridice Avansate beneficiază de următoarele:

Facultatea calificată - Cursurile de specialitate în drept sunt predate de avocații cu experiențăServicii de carieră - Sprijin dedicat pentru asistență în căutarea unui loc de muncă după absolvireCanvas LMS - Sistem de management al învățării inovatoare și intuitivBlackboard Collaborate Ultra - Consultați, auziți și discutați cu instructorii și colegii de clasă în timp realWestlaw - Premier online serviciu de cercetare juridică pentru avocați și profesioniști din domeniul juridicProDoc - Software avansat pentru producția automată de documente legaleMicrosoft Office 365 - include Word, PowerPoint, Excel, Outlook și multe altele@ Paralegal .edu e-mail - Adresa dvs. de e-mail profesională pentru a păstra după absolvire... [-]
Statele Unite ale Americii Houston
Septembrie 2019
Engleză
Part time
8 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză