Penn State Dickinson Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Legea Dickinson Penn State este angajat să producă avocați-profesie gata echipate cu cunoștințe doctrinare, abilități practice și competențe necesare pentru a excela extrajudiciare într-o piață din ce în ce la nivel mondial juridic. Semnele distinctive ale unei educații de Drept Dickinson sunt un curriculum inovator, care, din prima zi de școală de drept, se bazează foarte mult pe învățarea experiențială pentru a pregăti studenții noștri să practice dreptul, și o comunitate primitoare și de susținere.

Fondată în Carlisle, Pennsylvania, în 1834, Dickinson Law este cea mai veche scoala de drept din Pennsylvania, iar a cincea cea mai veche din țară. De-a lungul ultimilor 182 de ani, absolvenți de Drept Dickinson au inclus natiunile cele mai distinse avocați, judecători, guvern și lideri de corporatii, si educatori legali. 1997 de fuziune noastre cu Penn State extins reputație, rețea și programe de completare noastre de grade în comun moștenirea Dickinson Law ca un lider inovator în educație prin experiență.

Pentru a ne asigura că putem oferi cursuri de formare pentru studenții noștri, Legea Dickinson a limitat fiecare LL.M. cohorta la 20 de elevi. Această dimensiune mică clasă în mod intenționat asigură că elevii primesc o atenție concentrată la facultate, garantează posibilități ample de a învăța în setările de practică, și îndeplinește promisiunea școlii legii de la cea mai bună poziție studenților săi pentru a asigura ocuparea forței de muncă într-o piață competitivă.

Principii de bază

Facultatea de Drept din Dickinson Penn State a adoptat următoarele principii de bază, care să reflecte și să ghideze valorile și aspirațiile instituției: 1. Pentru a vesta în studenții noștri întreaga gamă de abilități concrete necesare pentru a efectua juridice practice mai eficient ca profesioniștii din domeniul juridic la nivel local, de stat, naționale, transnaționale și internaționale în secolul al XXI-lea.

 1. Pentru a se angaja într-o permanentă căutare de cunoaștere și înțelepciune pe care le împărtășim nu numai cu studenții noștri, ci și cu profesioniștii din domeniul juridic, oameni de știință, factorii de decizie politică, și altele, în conformitate cu rolul Penn State ca o universitate de cercetare de clasă mondială.
 2. Pentru a contribui de bună voie serviciile noastre la universitate și la nivel local, de stat, naționale și internaționale, eforturile de îmbunătățire a înțelegerii la nivel mondial, viața și bunăstarea studenților noștri, și lumea în care vor trăi.
 3. Să depună eforturi, pe o bază de zi cu zi, pentru a favoriza un sentiment de comunitate și de sprijin reciproc între și între facultate, studenți și personal, precum și în interacțiunile noastre în afara școlii de drept.

Curriculum

LL.M. Programul este un 24 de credit, un curs universitar an de studiu. Studenții trebuie să se înscrie în cel puțin 12 de credite pe semestru și se pot înscrie în nu mai mult de 17 credite pe semestru. Cursuri fundamentale ale programului, vă prezint metodologiile noastre unice analitice. Elevii trebuie apoi pot alege cursuri din curriculum-ul nostru "Avocat ca ..." împărțit la domenii specializate de studiu, și de a crea piste personalizate bazate pe domenii de interes.

LL.M. elevii se pot înscrie într-o gamă bogată de cursuri oferite în curriculumul școlii de drept, inclusiv un curs concentrat de studii într-unul dintre domeniile de specialitate de mai jos:

 • Advocacy si Litigii
 • Arbitraj, mediere și negociere
 • Dreptul afacerilor
 • Drept constituțional și administrativ
 • Drept penal și procedură
 • Legea securității
 • Legea privind interesul public
 • Legea taxelor
 • Elder Legea

LL.M. Studiu independent și învățare experimentală

LL.M. elevii pot lua cursuri de studii independente pentru până la 3 credite în oricare semestru, și nu mai mult decât un total de 4 credite pe parcursul celor două semestre ale LL.M. program.

Cu aprobarea decanului asociat pentru afaceri academice, LL.M. elevii se pot înscrie în cursuri de învățare experiențiale oferite la școala de drept, inclusiv programe pro bono, clinice și stagii.

LL.M. studenții se pot aplica pentru a rămâne pentru un al treilea semestru de studiu juridic cu intenția de a completa un program de învățare experiențială sau pregătirea pentru un examen de bare din SUA.

Stagii

Pentru că Legea Dickinson școală este situat la mai puțin de 20 de mile de capitala de stat și la mai puțin de două ore de la Washington, DC, studenții noștri au posibilitatea de a intern cu firme de avocatură naționale; agențiile guvernamentale pe locale, de stat, și la nivel federal; corporații private; și organizații non-profit și, în acest sens, pentru a obține un sentiment de comunități juridice urbane, suburbane și rurale.

Semestrele-in-Practice

studenții de la drept Dickinson au posibilitatea de a continua tranziția lor de la elev promitatoare pentru a practica avocat prin participarea la Facultatii de Drept Semestre-in-Practice. Aceste programe captivantă permit studenților să petreacă un semestru de lucru full-time într-o varietate de setări legale în Harrisburg, Pennsylvania; Washington DC; sau un loc internațional. Plasamente anterioare au inclus:

 • Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie (Haga, Țările de Jos)
 • Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (Cape Town, Africa de Sud)
 • Bar Association International (Londra)
 • Observator al drepturilor omului
 • Serviciul de Venituri Interne
 • US Securities and Exchange Commission
 • US Departamentul de Justiție, secțiunea de control ecologic
 • Departamentul de Justiție al SUA, drepturile omului și Prosecutions speciale Secțiunea
 • US Departamentul de Trezorerie, Biroul de Control al activelor străine
 • SUA Ocuparea forței de muncă de oportunitate al Comisiei Egalitatea
 • Proiectul cu privire la Guvern Supraveghere (avertizor agentie de advocacy)
 • Pennsylvania Biroul Procurorului General
 • Pennsylvania Sistem de Stat al învățământului superior
 • YWCA Violența domestică Centrul juridic

Facultate

studenții de la drept Dickinson învăța de la o facultate full-time distinctiv și dedicat, completate de o facultate adjunct de practica avocați și judecători. In mod semnificativ, toți membrii ai facultăților cu normă întreagă s-au petrecut ani de practica drept, și continuă să se implice la nivel național și internațional cu profesia de avocat prin intermediul pro bono litigii, mediere, comitete consultative, și burse de studiu.

Facultății consideră că misiunile lor academice și didactice ar trebui să fie complementare. În calitate de oameni de știință implicați, ei acceptă că au o înțelegere solidă a teoriei este indispensabilă pentru capacitatea studenților noștri de a opera profesioniști ca fiind legale într-un mediu juridic din ce în ce la nivel mondial, diverse și sofisticate.

Facultății se angajează în întregime comunitate și pentru a sprijini succesul studenților noștri. Mult timp înainte de a fi devenit în vogă, facultatea a îmbrățișat o politică a ușilor deschise, care a încurajat elevii să se oprească de către birourile facultății fără o întâlnire programată.

Interesul public și Pro Bono

Regulile de conduită profesională obligă fiecare avocat, indiferent de domeniul practicii sale, pentru a furniza servicii juridice reprezentată. Dickinson Legea sprijină această cerință și consideră că ajutând defavorizati este una dintre cele mai pline de satisfacții de locuri de muncă unui avocat. Facultatea de Drept Miller, Centrul Pro Bono Programul asigură că studenții au posibilitatea de a se angaja în pro bono de interes public cât mai devreme primului semestru. Legea Dickinson fonduri de premii bursă pentru activitatea de interes public de vară, iar Podul Fellowship și împrumut de rambursare ajutor Programul de asistență elevii școlii să continue cu normă întreagă de muncă de interes public la absolvire

O comunitate incluzivă

Noi credem că diversitatea îmbogățește experiența educațională a tuturor. Suntem la fel de angajat la oameni primitori de diverse culturi și stiluri de viață așa cum suntem pentru ai pregăti să devină următoarea generație de avocați practică gata. Ca o comunitate incluzivă, Dickinson Legea definește diversitatea în sens larg pentru a include minoritățile rasiale și etnice, femeile, persoanele cu dizabilități, membri ai comunității LGBTQ, veterani, studenții din prima generație, cursanții adulți, precum și orice alte persoane care au experimentat subordonare, marginalizare sau izolare în comunitățile academice din cauza statutului lor de identitate.

Suntem incantati de a sprijini o varietate de organizații de afinitate de student, cum ar fi:

 • Asociația Studenților de Drept negru (BLSA)
 • Latino / a Student Association Law (Ilsa)
 • Drept militar Caucus (MLC)
 • Proscrie (asociația studenților LGBTQ)
 • Legea Grupului de Prietenie pentru femei (WLC)

Mai mult decât atât, cursuri de bază Dickinson Law integrează perspective diverse și să examineze relevanța diversității legii, procesul juridic, și practică. Prin intermediul unor oferte curriculare Școala de Drept și activitățile extracurriculare, studenții de la drept Dickinson sunt capabili să dezvolte competențe culturale și de a înțelege mai bine punctele de vedere ale minorităților.

Alumni Network

Nu numai că veți deveni parte din această moștenire lungă și mândră a absolvenților Dreptului Dickinson, dar veți deveni, de asemenea, membru al rețelei de absolvenți Penn State, cu peste 700.000 de membri, cea mai mare rețea de absolvenți activi, care plătesc taxe în lume. Dickinson Law are LL.M. alumni care lucrează în întreaga lume.

Facilități

complet renovat istoric acasă Dickinson Law în Carlisle, Pennsylvania, a fost proiectat în mod intenționat să continue angajamentul Facultatea de Drept a comunității. Această facilitate certificat LEED are săli de clasă de stat-of-the-art și săli de seminar; o sală de judecată, cu semnătură moot un observator de 200 de locuri; o sală de audiere legislativă; cele trei etaje H. Laddie Montague, Jr. Biblioteca de drept; Camerele de grup de studiu; Commons Ridge; o curte; și o cafenea. Toate sălile de clasă sunt echipate cu tehnologie sofisticată audiovizual, care permite studenților și profesorilor să comunice în timp real, cu colegii și profesioniști din întreaga lume.

Servicii de carieră

Pentru a ajuta elevii să negocieze piața de astăzi de locuri de muncă provocator, Dickinson Legea oferă o serie de resurse care merg mai sus și dincolo de serviciile de carieră tradiționale. Rețelele extinse de absolvenți loiali, atât din Penn State, cât și din Legea Dickinson, se angajează să ajute studenții noștri să obțină succesul în profesiile dorite. Absolvenții facultăților de drept Dickinson se bucură de o carieră plină de satisfacții în domenii variate de practica drept, precum și în mediul de afaceri și industrie, guvern și mediul academic.

Ajutoare financiare și Burse

Un număr limitat de burse bazate pe merite sunt disponibile pentru obținerea unui nivel înalt LL.M. candidați. LL.M. programele de școlarizare, taxele și cheltuielile estimate sunt listate pe Site-ul Dickinson Law.

LL.M. Admitere

LL.M. Comitetul de admiteri din cadrul Dickinson Laws din Penn State a revizuit cererile în mod continuu. Deși Comitetul de admitere încearcă să notifice solicitanții ale căror dosare sunt incomplete, este în cele din urmă responsabilitatea solicitantului de a asigura completarea în timp util a cererii sale. În timp ce majoritatea studenților încearcă să se înscrie în semestrul de toamnă (august), legea lui Dickinson de la Penn State oferă opțiunea de a începe LL.M. program în semestrul de primăvară (ianuarie). Deciziile privind ajutoarele financiare și bursele pentru Legea Dickinson de la Penn State LL.M. Programul este lansat pe o bază continuă și urmează notificarea de admitere la LL.M. program.

LL.M. cohorta este ținută în mod intenționat de mici, cu cel mult 20 de elevi, pentru a încuraja o mai mare interacțiune cu studenții JD și cu facultatea de drept, precum și cu judecătorii și avocații din zonele Harrisburg și Washington.

Penn State University este clasat in mod constant printre primele instituții de cercetare și de predare în lume. Vino cu noi la Dickinson Law din Penn State!

Pentru a afla mai multe despre LL.M. Programul de la Penn State Dickinson Law, contactați coordonatorul programelor internaționale, Sarah Guillén.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

LLM

Master of Law

Campus Cu normă întreagă 1 an Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Carlisle

LL.M. Programul de la Pick State Dickinson Law oferă studenților și avocaților instruiți în afara SUA o înțelegere la nivel înalt a sistemului juridic american. Cursurile de bază ale programului vă prezintă metodologiile noastre analitice unice. Elevii pot apoi să aleagă cursuri din curriculum-ul nostru "Avocat ca ..." împărțit pe domenii specializate de studiu și să creeze piste personalizate bazate pe domenii de interes. [+]

LL.M. Programul de la Pick State Dickinson Law oferă studenților și avocaților instruiți în afara SUA o înțelegere la nivel înalt a sistemului juridic american. Cursurile de bază ale programului vă prezintă metodologiile noastre analitice unice.

Pentru a ne asigura că putem oferi cursuri de formare pentru studenții noștri, Legea Dickinson a limitat fiecare LL.M. cohorta la 20 de elevi. Această dimensiune intenționată de clasă mică asigură faptul că elevii primesc o atenție deosebită din partea facultății, garantează oportunități ample de a învăța în mediile practice și îndeplinește promisiunea școlii de drept pentru a-și poziționa cel mai bine studenții pentru a-și asigura ocuparea forței de muncă într-o piață competitivă.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Mass-Media Socială