Penn State Dickinson Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Legea Dickinson de la Penn State se angajează să producă avocați pregătiți de profesie, dotați cu cunoștințe doctrinare, abilități practice și competențe extralegale necesare pentru a excela într-o piață juridică din ce în ce mai globală. Semnele distinctive ale unei educații pentru Drept Dickinson sunt un curriculum inovator care, încă din prima zi a școlii de drept, se bazează în mare măsură pe învățarea experiențială pentru a pregăti studenții noștri să practice legea și o comunitate primitoare și de susținere. Fondată la Carlisle, Pennsylvania, în 1834, Dickinson Law este cea mai veche școală de drept din Pennsylvania și cea de-a cincea cea mai veche din țară. În ultimii 182 de ani, absolvenții Dreptului Dickinson au inclus cei mai distincți avocați ai națiunii, judecători, lideri guvernamentali și corporativi și educatori legali. Fuziunea noastră din 1997 cu Penn State ne-a extins reputația, rețeaua și programele de studii comune care completează moștenirea lui Dickinson Law ca lider inovator în educația experimentală. Pentru a ne asigura că putem oferi cursuri de formare pentru studenții noștri, Legea Dickinson a limitat fiecare LL.M. cohorta la 20 de elevi. Această dimensiune intenționată de clasă mică asigură faptul că elevii primesc o atenție deosebită din partea facultății, garantează oportunități ample de a învăța în mediile practice și îndeplinește promisiunea școlii de drept pentru a-și poziționa cel mai bine studenții pentru a-și asigura ocuparea forței de muncă într-o piață competitivă.

Principii de bază Facultatea de Drept Dickinson din Penn State a adoptat următoarele principii fundamentale, care reflectă și ghidează valorile și aspirațiile instituției:

1. Să oferim studenților noștri întreaga gamă de abilități concretizate în legitimații necesare pentru a îndeplini cel mai eficient rolul de profesioniști în domeniul juridic la nivel local, național, transnațional și internațional în secolul al XXI-lea.

2. Să se angajeze într-o căutare constantă de cunoștințe și înțelepciune pe care o împărtășim nu numai cu studenții noștri, ci și cu profesioniștii din domeniul juridic, cu oamenii de știință, cu factorii de decizie politică și cu alții, în concordanță cu rolul Penn State ca universitate de cercetare de nivel mondial.

3. Să contribuim voluntar la universitate și la eforturile locale, naționale, naționale și internaționale pentru a îmbunătăți înțelegerea globală, viața și bunăstarea studenților noștri și lumea în care vor trăi.

4. Să se străduiască, zilnic, să promoveze un sentiment de sprijin comunitar și reciproc între cadre, studenți și personal și în interacțiunile noastre în afara școlii de drept.

Curriculum

LL.M. Programul este un curs de 24 de credite, un an universitar de studiu. Elevii trebuie să se înscrie în cel puțin 12 credite pe semestru și se pot înscrie în cel mult 17 credite pe semestru. Cursurile de bază ale programului vă prezintă metodologiile noastre analitice unice. Elevii pot apoi să aleagă cursuri din curriculum-ul nostru "Avocat ca ..." împărțit pe domenii specializate de studiu și să creeze piste personalizate bazate pe domenii de interes. LL.M. elevii se pot înscrie într-o gamă bogată de cursuri oferite în curriculumul școlii de drept, inclusiv un curs concentrat de studii într-unul dintre domeniile de specialitate de mai jos:

 • Arbitraj, Mediere și Negociere
 • Dreptul afacerilor
 • Dreptul constituțional și administrativ
 • Dreptul și procedura penală
 • Legea cibernetică, confidențialitatea datelor
 • Legea veșnică
 • Legea și politica în domeniul sănătății
 • Proprietate intelectuală
 • Advocacy pentru procese internaționale
 • Legea privind interesul public
 • Legea securității
 • Legea taxelor
 • Advocacy de judecată și litigii

112723_cropped.png

LL.M. Studiu independent și învățare experiențială LL.M. studenții pot urma cursuri de studiu independente pentru maximum 3 credite în orice semestru și nu mai mult de un total de 4 credite în cele două semestre ale LL.M. program. Cu aprobarea decanului asociat pentru afaceri academice, LL.M. studenții se pot înscrie la cursuri de învățare experiențială oferite la școala de drept, inclusiv programe pro bono, clinice și stagii. LL.M. studenții pot solicita să stea pentru un al treilea semestru de studiu legal cu intenția de a finaliza un program de învățare experiențială sau de a se pregăti pentru un examen de bară din SUA.

Stagii Deoarece școala de drept Dickinson este situată la mai puțin de 20 de mile de capitala statului și mai puțin de două ore de la Washington DC, studenții noștri au ocazia să se angajeze cu firme de avocatură naționale; agenții guvernamentale la nivel local, de stat și federal; societăți private; și organizațiile non-profit - și în acest sens, să câștige un sentiment al comunităților juridice urbane, suburbane și rurale.

Semestrele în practică studenții Dickinson Law au posibilitatea de a-și continua trecerea de la promisiunea studenților la practicarea avocatului prin participarea la Semestrele în practică ale Facultății de Drept. Aceste programe imersive permit studenților să petreacă un semestru de lucru cu normă întreagă într-o varietate de setări juridice în Harrisburg, Pennsylvania; Washington DC; sau un loc internațional. Destinațiile de plasare anterioare au inclus:

 • Tribunalul Penal Internațional pentru Fosta Iugoslavie (Haga, Olanda)
 • Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (Cape Town, Africa de Sud)
 • Asociația Internațională a Barourilor (Londra)
 • Observator al drepturilor omului
 • Serviciul de Venituri Interne
 • Comisia pentru valori mobiliare și de schimb din SUA
 • Departamentul de Justiție al SUA, Secțiunea pentru aplicarea legii în domeniul mediului
 • Departamentul de Justiție, Drepturile Omului și Parchetul Special al SUA
 • Departamentul Trezoreriei SUA, Biroul de control al activelor străine
 • Comisia pentru egalitatea de locuri de muncă din SUA
 • Proiect privind Supravegherea Guvernului (Agenția de Promovare a Informatorilor)
 • Biroul Procurorului General din Pennsylvania
 • Sistemul de stat al învățământului superior din Pennsylvania
 • Centrul Juridic privind violența domestică din cadrul Centrului de violență în familie

Facultatea Dickinson lectură studenților de la o facultate distinctă și dedicată full-time completate de o facultate adjunct de practicanți avocați și judecători. În mod semnificativ, toți membrii facultății cu normă întreagă au petrecut ani de practică a dreptului și continuă să se angajeze la nivel național și internațional cu profesia de avocat prin intermediul litigiilor pro bono, medierii, comitetelor consultative și burselor. Facultatea consideră că misiunile lor academice și de predare ar trebui să fie complementare. În calitate de cercetători angajați, aceștia acceptă faptul că înțelegerea solidă a teoriei este indispensabilă pentru capacitatea studenților noștri de a acționa ca profesioniști în domeniul juridic într-un mediu juridic din ce în ce mai global, divers și sofisticat. Facultatea este dedicată în totalitate comunității și sprijină succesul studenților noștri. Cu mult înainte de a deveni la modă, facultatea a îmbrățișat o politică privind ușile deschise, care a încurajat studenții să se oprească de la birourile facultăților fără o întâlnire programată.

Interesul public și Pro Bono Regulile de conduită profesională obligă fiecare avocat, indiferent de domeniul său de practică, să furnizeze servicii juridice subreprezentate. Legea Dickinson susține această cerință și consideră că sprijinirea celor defavorizați este una dintre cele mai satisfăcătoare părți ale postului de avocat. Centrul Miller al Centrului Miller Pro Bono asigură studenților posibilitatea de a se angaja în activități de interes public pro bono încă din primul semestru. Dickinson Law acordă fonduri pentru părtășie pentru munca de interes public de vară, iar școala Bridge Fellowship și Programul de asistență pentru rambursarea împrumuturilor îi ajută pe elevi să urmărească munca de interes public cu normă întreagă la absolvire.

112721_Studentorgfair2.jpg


Asociația studenților de drept negru (BLSA) O comunitate incluzivă Considerăm că diversitatea îmbogățește experiența educațională a tuturor. Suntem la fel de hotărâți să-i primim pe oameni de diverse culturi și stil de viață, pe măsură ce îi pregătim să devină următoarea generație de avocați pregătiți în practică. Ca o comunitate incluzivă, Legea Dickinson definește diversitatea în general pentru a include minoritățile rasiale și etnice, femeile, persoanele cu dizabilități, membrii comunității LGBTQ, veteranii, elevii de primă generație, cursanții adulți și oricare alții care au experimentat subordonarea, marginalizarea sau izolarea în comunitățile academice din cauza statutului lor de identitate. Suntem încântați să susținem o varietate de organizații de afilități studențești, cum ar fi:

 • Latino / o asociație de studenți în drept (LLSA)
 • Ministerul Justiției Militare (MLC)
 • OutLaw (asociația studenților LGBTQ)
 • Dreptul femeii Caucus (WLC)

Mai mult, cursurile de bază ale Dickinson Law integrează perspective diverse și examinează relevanța diversității pentru lege, procesul legal și practica. Prin ofertele curriculare ale Școlii de Drept și prin activitățile sale extracuriculare, studenții de la Dickinson Law sunt capabili să dezvolte competențe culturale și să înțeleagă mai bine punctele de vedere ale minorităților.

Rețeaua Alumni Nu numai că veți deveni parte din această moștenire lungă și mândră a absolvenților de Drept Dickinson, dar veți deveni, de asemenea, membru al rețelei de absolvenți Penn State, cu peste 700.000 de membri - cea mai mare rețea de absolvenți activi, care plătesc taxe în lume. Dickinson Law are LL.M. alumni care lucrează în întreaga lume.

Locuințele istorice complet renovate ale casei Dickinson, din Carlisle, Pennsylvania, au fost intenționate în mod intenționat să promoveze angajamentul școlii legale față de comunitate. Această unitate certificată LEED dispune de săli de clasă și de seminarii de ultimă oră; o sală de ședințe cu semnături, cu un observator cu 200 locuri; o sală de audiere legislativă; trei-povestea H. Laddie Montague, Jr. Law Library; grupuri de studiu; Ridge Commons; o curte; și o cafenea. Toate sălile de clasă sunt dotate cu tehnologie audio-vizuală sofisticată, care permite studenților și profesorilor să comunice în timp real cu colegii și profesioniștii din întreaga lume.

Servicii de carieră Pentru a ajuta studenții să negocieze piața de locuri de muncă provocatoare de astăzi, Legea Dickinson oferă o serie de resurse care depășesc și depășesc serviciile tradiționale de carieră. Rețelele extinse de absolvenți loiali, atât din Penn State, cât și din Legea Dickinson, se angajează să ajute studenții noștri să obțină succesul în profesiile dorite. Absolvenții Dreptului Dickinson se bucură de o carieră plină de satisfacții în domenii variate de practică juridică, precum și în afaceri și industrie, guvern și mediul academic.

Ajutor financiar și burse Sunt disponibile un număr limitat de burse bazate pe merite pentru LL.M. candidați. LL.M. Programul de învățământ, taxele și cheltuielile estimate sunt listate pe site-ul web al Legii Dickinson .

LL.M. Admiteri The LL.M. Comitetul de admiteri din cadrul Dickinson Laws din Penn State a revizuit cererile în mod continuu. Deși Comitetul de admitere încearcă să notifice solicitanții ale căror dosare sunt incomplete, este în cele din urmă responsabilitatea solicitantului de a asigura completarea în timp util a cererii sale. În timp ce majoritatea studenților încearcă să se înscrie în semestrul de toamnă (august), legea lui Dickinson de la Penn State oferă opțiunea de a începe LL.M. program în semestrul de primăvară (ianuarie). Deciziile privind ajutoarele financiare și bursele pentru Legea Dickinson de la Penn State LL.M. Programul este lansat pe o bază continuă și urmează notificarea de admitere la LL.M. program. LL.M. cohorta este ținută în mod intenționat de mici, cu cel mult 20 de elevi, pentru a încuraja o mai mare interacțiune cu studenții JD și cu facultatea de drept, precum și cu judecătorii și avocații din zonele Harrisburg și Washington. Universitatea Penn State este în mod constant clasată printre cele mai importante instituții de cercetare și de predare din lume. Vino cu noi la Dickinson Law din Penn State! Pentru a afla mai multe despre LL.M. Programul de la Penn State Dickinson Law , contactați coordonatorul programelor internaționale, Sarah Guillén.

Locații

Carlisle

Address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii