Pepperdine University School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mulțumită facultății și programelor recunoscute la nivel național și o locație cu adevărat inspirată, studiul dreptului de la Universitatea Pepperdine este o experiență unică. Aflați de ce Pepperdine te pregătește pentru o carieră în domeniul dreptului așa cum nici o altă școală nu poate explora atributele noastre unice.

Învățarea experimentală

Noi vă pregătim nu doar să "gândiți ca un avocat", ci să practici ca unul. Clasat pe locul 8 în țară (al doilea cel mai înalt clasat în California) de către juristul național pentru învățarea experimentală, Pepperdine nu răspunde pur și simplu la opinia populară conform căreia școlile de drept trebuie să învețe abilitățile esențiale; ajutăm în mod activ conducerea acuzării să aprofundeze educația juridică.

Atenție personală

Practica legii de astăzi necesită abilități de comunicare, standarde etice și rezistență pe care studenții din primul an nu le-au dezvoltat încă.

Noul nostru Institut Parris de Formare Profesională, de un milion de dolari, începe să evalueze și să-i echipeze pe elevi să fie profesioniști în prima lor zi în campus.

Mentoring și predarea calității

Profesorii noștri au un dublu focus / cercetare. Studiul de la Princeton ne-a clasat pe locul al 6-lea cel mai bun din țară cu cel mai mare scor posibil pentru accesibilitate.

Experți recunoscuți pe plan național

Datorită raportului redus al studenților și studenților noștri, elevii noștri primesc îndrumări de la cercetători publici și experți în domeniu.

Programe concepute pentru practică

Oferim o gamă largă de programe de grad și domenii de specialitate de interes pentru a îndeplini obiectivele personale și profesionale. Opțiunile noastre de diplomă comună sunt oferite în colaborare cu școlile Pepperdine din clasa superioară pentru afaceri, divinitate și politică publică.

 • 1 Masterat
 • 3 opțiuni doctor Juris
 • 7 opțiuni de LLM
 • 5 institute
 • 5 programe certificate
 • 5 oferte comune
 • 10 Clinici interne

Institutul Straus pentru soluționarea litigiilor

Întrucât medierea, arbitrajul și negocierea continuă să explodeze în popularitate în litigiile și afacerile internaționale, Institutul Straus al Pepperdine pentru soluționarea litigiilor a sărbătorit un an treisprezece ani fără precedent în calitate de program de soluționare a litigiilor de top în țară prin lansarea unei noi concentrări a LLM în arbitrajul internațional.

Un loc inspirat de studiu

Bucurați-vă de entuziasmul unui oraș cu ritm rapid, împreună cu mediul liniștit din Malibu. Situat la doar 35 de kilometri nord-vest de Los Angeles - un centru prosper pentru practică juridică și cultură internațională - campusul nostru de 830 de acri oferă priveliști uluitoare și o facilitate de bibliotecă de 40.000 de metri pătrați.

Un loc de credință

Pepperdine își sărbătorește moștenirea creștină și faptul că o astfel de fundație poate deschide dialogul mai degrabă decât să o sfârșească. Facultatea noastră include practicarea membrilor din mai multe credințe.

Institutul Glazer pentru Studii Evreiesc extinde activ discuțiile despre iudaism cu conferințe și programe de peste mări.

Focusul nostru asupra veteranilor

Pepperdine nu numai că onorează pe cei care au slujit, ci îi recrutează în mod activ pe acești indivizi pentru simțul responsabilității civice, angajamentului și profesionalismului lor. Pepperdine's Yellow Ribbon Program oferă veteranilor posibilitatea de școlarizare gratuită.

Există 32 de veterani înscriși pentru anul universitar 2018-2019, cu 6 veterani care tocmai și-au început primul an.

O comunitate care crește experiența

La școala de drept Pepperdine, asamblam o clasă de învățământ diversificată care reflectă viziunea noastră pentru un studiu provocator și de succes. Legea Pepperdine este un loc în care atât colegii dvs. vă provoacă și vă susțin.

 • Total JD Înscriere: 482
 • Femei: 52%
 • Diversitate: 33%

LLM, MDR și programe de certificate

Pepperdine LLM și Master în rezolvarea disputelor (MDR) programe atrage studenți din întreaga lume. Elevii variază de la absolvenți recenți la avocați și judecători care au participat sau au comutat pentru acest program din China, Coreea, Rusia, Grecia, Moldova, Spania, Pakistan, Iordania, Marea Britanie, Germania, Suedia și multe altele.

Pepperdine a atras cercetători de la organizații de prestigiu precum Fulbright, Muskie, Organizația Statelor Americane și Fundația Rotary.

O investiție în valoare

Legea Pepperdine continuă să crească în percepția publică - trei dintre absolvenții noștri au fost confirmați ca judecători federali în ultimii doi ani și suntem una dintre cele 13 școli de drept care au înregistrat o creștere a numărului de aplicații de anul trecut; de fapt, doar patru alte școli de drept au crescut cererile la o rată mai mare.

Campusul nostru

Situat în comunitatea de coastă din Malibu, California, campia Universității Pepperdine cu o suprafață de 830 de acri a fost clasată ca fiind cel mai frumos campus din țară de către The Princeton Review.

Legea Pepperdine este situată în campusul universitar al Universității și are o bibliotecă de drept de 40.000 de metri pătrați cu vedere la ocean, precum și săli de conferințe, săli de clasă, o sală de mese, servicii ample de tehnologie și locuințe în campus.

Proximitatea spre Los Angeles este un beneficiu suplimentar. Având una dintre cele mai puternice comunități juridice din lume, orașul oferă acces la oportunități de învățare direct și la stagii într-o varietate de domenii de practică - imobiliare, drept internațional, divertisment și sport, pentru a numi câteva. Atât Malibu cât și Los Angeles oferă activități de cultură, mese și activități recreative care susțin un stil de viață sănătos în apropierea uneia dintre cele mai frumoase zone de coastă din lume.

Experimentați Legea Pepperdine

Salutăm și încurajăm studenții potențiali să viziteze campusul nostru pentru a vedea ce legea Pepperdine are de oferit. Vizitele noastre zilnice includ:

 • Învățând despre programele numeroase ale Pepperdine Law și o comunitate puternică, luând un turneu condus de un student actual
 • Experimentând mediul nostru de învățare intim, stând pe o clasă de drept de primă vârstă predată de unul dintre membrii noștri de facultate
 • Întâlnire unu-la-unu cu un consilier de admitere pentru a obține răspuns la întrebările dvs. de admitere și de admitere
 • Descoperind modul în care o diplomă din Legea Pepperdine vă poate ajuta în eforturile viitoare

Locații

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră