University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Deoarece 1895, Universitatea din Pittsburgh School of Law A pregătit studenții pentru a deveni avocați excelenți și lideri în profesia de avocat și în societate. Cunoscut și respectat la nivel mondial pentru bursa noastră, oferim cadre didactice de calitate, o facultate de clasă mondială, oportunități nesfârșite de învățare directă și pregătire și plasare excepțională a carierei. Curriculum-ul nostru este puternic cu privire la fundamentale și cuprinde inovarea, concentrându-se pe aspecte variind de la comercializarea de noi tehnologii la soluționarea conflictelor la securitatea cibernetică.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

LLM

Maestru al legilor (llm) pentru avocații instruiți în străinătate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Statele Unite ale Americii Pittsburgh + 1 mai mult

Gradul Master of Laws (LLM) oferă absolvenților de drept străin cursuri de pregătire critică în tradiția juridică comună și în sistemul juridic al SUA în cursul unui an universitar de la Universitatea din Pittsburgh, situat în cartierul vibrant Oakland din Pittsburgh. [+]

Gradul Master of Laws (LLM) oferă absolvenților de drept străin cursuri de pregătire critică în tradiția juridică comună și în sistemul juridic al SUA în cursul unui an universitar de la Universitatea din Pittsburgh, situat în cartierul vibrant Oakland din Pittsburgh.

Programul LLM al lui Pitt Law oferă avocaților care și-au încheiat diploma de drept în afara Statelor Unite posibilitatea de a studia tradiția juridică comună și sistemul juridic american în Statele Unite.

Structura

Elevii trebuie să completeze un minim de 24 de credite pentru a absolvi. Programul este finalizat într-un an academic din august până în mai. Admiterea la adulți este luată în considerare de la caz la caz. Directorul Academic CILE, Director Executiv și Administrator de Program își asumă un rol activ în consilierea personală a fiecărui student LLM cu privire la opțiunile cursului, ajutându-vă să planificați un curs de studiu adaptat în mod unic nevoilor dvs. personale.... [-]