SMU Dedman School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Fondată în 1925, SMU Dedman School of Law este o școală de drept privată de primă clasă, situată în Dallas, Texas, și este situată într-un cartier plin de copaci, la doar câteva minute de centrul orașului. Înființată în 1949, programele de lege a absolvenților de drept au jucat un rol important în pregătirea unora dintre cei mai importanți lideri din întreaga lume. Suntem mândri de rețeaua globală de absolvenți - peste 2.000 de absolvenți din 80 de țări care dețin poziții proeminente în guvern, practică juridică, afaceri, justiție și educație juridică la nivel mondial. SMU Dedman Alumni Network

Programe de studii postuniversitare excepționale

SMU Dedman School of Law oferă programe de studii postuniversitare atât pentru avocații din SUA cât și străini. LL.M. și Programele SJD sporesc carierele în practica privată a dreptului, a predării și a serviciilor publice prin predarea competențelor de analiză și de rezolvare a problemelor pentru a satisface exigențele complexe ale lumii noastre. Programele sporesc înțelegerea studenților cu privire la teoria și politicile legale, lărgesc orizonturile legale ale studenților și încurajează dezvoltarea abilităților juridice de cercetare și scriere.

Studiind în vibrantul Dallas, Texas

SMU Dedman Law oferă studenților internaționali oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate vibrantă, diversă, științifică, cu avantajul de a studia în Dallas - nu numai un centru de afaceri internațional, ci și un centru cultural dinamic situat la jumătatea distanței dintre estul și vestul țării Se află într-o regiune cunoscută pentru climatul său blând, însorit. Dallas este cel de-al nouălea cel mai mare oraș și Dallas / Ft. Worth metroplex alcătuiesc cea de-a patra cea mai mare zonă metropolitană din Statele Unite. Este un oraș sofisticat cu o piață a muncii înfloritoare, cu o înaltă calitate a vieții și un cost relativ scăzut de trai. Este un loc minunat de a trăi și de a studia!

Facultatea de Recunoaștere Globală

Facultatea include cercetători și inovatori într-o varietate de domenii, inclusiv dreptul constituțional, dreptul societăților comerciale, dreptul penal, dreptul mediului, dreptul sanitar, proprietatea intelectuală, dreptul securității naționale, legislația privind petrolul și gazul, legea privind interesul public și legea fiscală. Acești oameni de știință se angajează în mod regulat în lume, prezentându-se în fața comisiilor din cadrul Congresului, colaborând cu agenții de reglementare de stat și federale, susținând în fața instanțelor de stat și federale, colaborând cu directori corporativi și organizații nonprofit și apărând în mod regulat în mass-media pentru a-și traduce cercetarea sau a oferi comentarii despre povesti importante a zilei. Studierea dreptului la SMU oferă studenților acces la o facultate excepțională angajată în cercetare în timp util și de ultimă oră, adesea informată prin ani de experiență.

Experiență de învățare

Pe lângă programa noastră diversă, studenții sunt invitați să profite de numeroasele activități din afara sălii de curs. La Legea Dedman SMU, experiența dvs. de învățare va fi îmbogățită prin conferințe și conferințe internaționale de-a lungul întregului an, care vor aduce personalități internaționale proeminente în campus pentru a discuta problemele juridice actuale la nivel mondial. International LL.M. elevii iau cursuri cu studenții americani de la JD și participă la programul nostru de programe Inns of Court - un program care este introdus în timpul orientării unde elevii se conectează în grupuri mici cu alți colegi de clasă, facultate, lideri studenți, consilieri de carieră și absolvenți pentru o experiență comunitară de-a lungul timpului la SMU Dedman School of Law . Un membru al facultății va servi ca consilier academic personal. Practicanții avocaților din secția de Drept Internațional din Asociația Baroului Dallas servesc, de asemenea, ca îndrumători pentru studenții noștri.

Alumni cu renume internațional

Absolvenții internaționali ai SMU Dedman School of Law au avut un impact în întreaga lume. Rețeaua noastră internațională de absolvenți cuprinde peste 2000 de absolvenți din peste 80 de țări. Acești profesioniști se găsesc la cele mai înalte niveluri de guvernare, practică juridică și afaceri. SMU absolvenții internaționali reprezintă un spectru larg de sisteme juridice, inclusiv cele din America Centrală și de Sud, Mexic, Canada, Europa, Africa, India, Asia de Sud-Est, China, Orientul Mijlociu și Pacific Rim. Ne străduim pentru diversitatea geografică globală în înscrierile noastre studențești și oferim un înalt grad de atenție individuală și sprijin pentru fiecare student internațional. Sobchok Sukharomna '81 Președinte al Curții Supreme, Thailanda Dr. Shen Shiaoming '81 Consultant juridic internațional pentru Mackenzie

Viață de student

Școala de drept se află în colțul nord-vest al campusului principal al SMU - clădirile clasei, clădirea administrativă și biblioteca de drept care formează ceea ce se numește "Law Quad". Această locație ideală oferă acces ușor la multe dintre minunatele resurse ale studenților SMU, servicii de mese, un centru de fitness premier și centru de servicii de sănătate.

Eligibilitatea la examenul de bar

Studenții internaționali care doresc să practice legea în Statele Unite și care se califică pentru a fi admiși la barul din unul din statele sau din Districtul Columbia ar trebui să se familiarizeze cu cerințele de admitere a barourilor în jurisdicția specială pe care intenționează să o practice. Cerințele de intrare în bar variază de la stat la altul. Unele state solicită solicitanților să obțină o diplomă JD, iar altele vor necesita doar un anumit număr de credite de curs de la o școală de drept din această țară. Texas acum permite avocaților calificați străini care au absolvit un LL.M. să stea la examenul Texas Bar. BIBLIUL DE LEGĂTURI UNDERWOOD găzduiește cea mai mare colecție de drept privat în sud-vest. Absolvenții de drept din cadrul ALUMNI SMU sunt judecători ai Curții Supreme din Texas, membri ai Congresului SUA, ambasadori, guvernatori, miniștri de externe și membri ai celor mai înalte instanțe din întreaga lume, precum și parteneri de la conducerea firmelor de avocatură și consilieri generali în marile corporații. Ca prima școală de drept din DALLAS, suntem norocoși să fim într-un oraș cu o economie înfloritoare, multe sedii corporative și o comunitate juridică excepțională. SMU Dedman School of Law continuă să se străduiască să dezvolte următorul secol de lideri.

Locații

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue


75205 Dallas, Texas, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 214-768-2658