Suffolk University Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Timp de mai bine de 100 de ani, Legea Suffolk produce unii dintre cei mai distinși profesioniști din domeniul juridic. Cu accent pe practica din lumea reală și învățarea experiențială, Legea Suffolk este un loc inegalabil pentru a începe, a construi și a lansa o carieră și o viață de succes în drept.


120465_suffolk1.jpgCa una dintre cele mai mari școli de drept din Statele Unite, Suffolk Law are un curriculum extins care combină o bază puternică academică cu expertiză într-o serie de domenii de specialitate. Învățământul tău include programe de învățare practică, profesori cunoscuți la nivel național și practicieni de drept care pun la punct teoria cu practica pentru a pregăti studenții pentru a lucra în secolul XXI.

Misiune

Suffolk University Law School , situată în Boston, este dedicată primirii studenților din toate mediile și circumstanțelor și educarea lor pentru a deveni avocați de înaltă calificare și etici, care sunt bine pregătiți să slujească în comunitățile lor locale, din toată țara și din întreaga lume. Deoarece rolul avocatului a evoluat și s-a extins de la fondarea lui Suffolk în 1906, Facultatea de Drept urmărește să dezvolte în studenții săi competențele necesare pentru a satisface nevoile în schimbare ale profesiei într-o societate din ce în ce mai diversă, globală și dependentă de tehnologie. Ca una dintre cele mai mari școli de drept ale națiunii, Suffolk întâmpină această provocare oferind studenților o bază de bază în educația juridică, o gamă largă de cursuri și programe și o pregătire excelentă de către o facultate diversă și accesibilă angajată în burse și servicii profesiei și comunităților lor . Obiectivul lui Suffolk este de a oferi studenților săi acces la o educație juridică excelentă, să inspire un angajament față de justiție și să ofere absolvenților săi oportunitatea de a-și atinge aspirațiile în carieră.

120466_suffolk2.JPG

Locații

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră