Citește Descrierea Oficială

Diverse, Angajat, Inspirat - aceasta este Southwestern Law School - o istorie a serviciului public, profesori inovatoare, oameni de știință strălucitori și absolvenți ai cursurilor de învățământ. Pregătește-te pentru a reuși prin curriculum-ul nostru inovator și oportunități de învățare experiențială. Campusul vibrant din mijlocul orașului oferă un cadru ideal pentru studiul dreptului, favorizând un accent pe comunitate, diversitate și servicii publice.

Fondată acum mai bine de 100 de ani, Southwestern și-a dezvoltat reputația pentru absolvirea avocaților care sunt bine rotunzi, antreprenoriale și pregătiți să reușească.

Studenții din sud-vest au un sentiment puternic de comunitate. Ele provin de la aproape fiecare stat, mai mult de o duzină de țări, și reprezintă peste 200 de instituții de licență. În clasa cea mai recentă, femeile reprezintă 53%, în timp ce minoritățile reprezintă 49%, iar studenții au fluență în peste 20 de limbi străine. Vârsta medie este de 27 de ani, cu un interval cuprins între 21 și peste 50 de ani. În ultimii ani, Southwestern a avut cea mai mare reprezentare a studenților afro-americani și cea de-a doua cea mai înaltă a elevilor latino / hispanici ai oricărei școli de drept din California. Asociația Baroului Studențesc sponsorizează programe de bunăstare a studenților și programe de informare comunitară și supraveghează peste 50 de organizații studențești, inclusiv frații legali; minoritare, culturale, politice și religioase; iar societățile s-au axat pe domenii specifice de drept.

Inspirând mediul academic

Southwestern a creat o oază primitoare studențească în centrul vibrant al orașului Los Angeles și include unul dintre cele mai istorice repere arhitecturale ale orașului - clădirea iconică Bullocks Wilshire. Această capodoperă artă-deco se află în inima campusului, care se află în mijlocul coridorului de serviciu public din Los Angeles. Studenții de la Southwestern dedică cu mult peste 20.000 de ore în fiecare an serviciului pro bono din comunitate.

Alumni în trailblazing

15 milioane de absolvenți ai Southwestern au inclus oficialități publice importante - de la membri ai Congresului la primari și peste 400 de judecători - precum și fondatori ai unor firme mari de avocați și consilieri generali ai corporațiilor multinaționale. Școala de drept are legături strânse cu sectoarele juridic, de afaceri și civic, iar Institutul de Drept Biederman pentru Divertisment și Media este strâns legat de industria de divertisment din Hollywood și pe plan internațional. În timp ce majoritatea absolvenților din Southwestern aleg să practice în California, absolvenții pot fi găsiți în aproape fiecare stat, două teritorii și mai mult de două țări. Absolvenții Southwestern au fost membri ai Senatului și Camerei Reprezentanților Statelor Unite ale Americii, membri ai Senatului și Adunării de Stat din California și Președinte al Adunării, Secretarul de Stat din California, Trezorierul de Stat din California și Procurorul Districtului Los Angeles. Dintre primii absolvenți ai studiului Southwestern se află cea mai îndelungată justiție din istoria Curții Supreme din California, primul primar afro-american din Los Angeles, primul judecător al curții districtuale chinezo-americane din SUA continentală, prima femeie afro-americană națiunea, primul judecător al procesului Latina din Statele Unite și primul judecător nativ american din California, printre numeroși primeri.

Învățământul juridic inovativ

Southwestern este singura școală de drept care oferă patru programe JD care diferă atât în ​​ceea ce privește planificarea, cât și abordarea instructivă. Southwestern este un lider în inovarea și expertiza curriculară, în special în domeniile divertismentului și dreptului mass-media, dreptului internațional, dreptului penal și procesului de advocacy / litigii. Curriculum-ul necesar este îmbogățit de aproximativ 200 de electives, 150 plasări externe, 6 clinici și 4 practici. Îmbunătățirile de la diviziune superioară includ peste 50 de cursuri de calificare profesională, cursuri de interschimbare din ianuarie, cursuri de capstone și cursuri speciale de scurtă durată predate de experți juridici internaționali.

Southwestern a stabilit, de asemenea, programe de trei și patru ani de studii JD / MBA cu Școala Drucker Graduate de Management a Universității Claremont Graduate. Programele BA / JD 3 3 sunt oferite în parteneriat cu Universitatea de Stat din California, Northridge și California State University, Dominguez Hills. Southwestern oferă, de asemenea, programe de LLM în studii de drept individualizat și drept de divertisment și mass-media.

Southwestern a fost prima școală de drept care a înființat un centru de divertisment și legea mass-media. Institutul Biederman de Divertisment și Media, recunoscut la nivel internațional, ajută studenții să se pregătească pentru practica legii în industriile creative, cum ar fi filmul, televiziunea și muzica.

Facultatea de Drept privind termenii dvs.

Studenții noștri sunt atrași de campusul frumos al orașului sud-vest, în centrul unui oraș cosmopolit, aproape de tribunale, de coridorul de serviciu public și de industria de divertisment. Se simt ca acasă în comunitatea noastră incluzivă și încurajați de facultatea noastră accesibilă. Ei doresc să urmeze pe urmele absolvenților noștri de învățătură în timp ce realizează o experiență personalizată în școala de drept în condițiile proprii. Vizionați videoclipul pentru a afla cum opt dintre studenții noștri au ales școala de drept care era potrivită pentru ei.

Southwestern este Scoala de Drept din LA

Southwestern este școala de drept din Los Angeles. De la fondarea noastră de peste 100 de ani în urmă, la locația noastră în inima Coridorului de interes public din Los Angeles de-a lungul bulevardului Wilshire din Koreatown, la conexiunile noastre cu industria de divertisment și biroul procurorului, Southwestern are legături strânse cu orașul îngerilor. Vizionați videoclipul pentru a vedea statistici rapide despre absolvenții noștri, programele noastre inovatoare de studiu și curriculum, clinicile și clinicile noastre și diversitatea noastră.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

Southwestern Law School

Studiul legal post-JD eficient oferă posibilitatea de a explora mai profund domeniile legii printr-un curriculum personalizat predat de experți de vârf într-un mediu acad ... [+]

Studiul legal post-JD eficient oferă posibilitatea de a explora mai profund domeniile legii printr-un curriculum personalizat predat de experți de vârf într-un mediu academic stimulator. La Southwestern Law School , oferim un program de Master of Laws (LL.M.) care îndeplinește această promisiune.

Southwestern flexibil LL.M. Programul în Studii Individualizate este destinat studenților care au obținut deja o diplomă de drept în Statele Unite sau în străinătate și ar dori să își extindă studiile juridice în conformitate cu propriile obiective personale și profesionale.

Ca student în LL.M. program, puteți să vă creați propriul curriculum dintr-o selecție de peste 150 de cursuri concentrate în domeniul dreptului, care vor fi de cel mai mare beneficiu pentru dumneavoastră. Peste un sfert din facultatea noastră are experiență internațională. LL.M. gradul necesită 24 de ore de credit de curs post-JD și poate fi completat fie cu normă întreagă sau part-time și poate începe în toamna sau primăvara.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Southwestern Law School

Southwestern Law School invită anchete din partea firmelor de avocatură străine și a practicanților internaționali individuali în domeniul tehnologiei, divertismentului ș ... [+]

Southwestern Law School invită anchete din partea firmelor de avocatură străine și a practicanților internaționali individuali în domeniul tehnologiei, divertismentului și proprietății intelectuale, pentru propuneri de formare specializate care conduc la acordarea premiului LL.M.

Într-o informație și comunicare accelerată de vârstă, practica dreptului devine din ce în ce mai globală. Southwestern Law School , situată în orașul cel mai divers din punct de vedere cultural din SUA, și un centru de divertisment și industrii tehnologice, oferă expertiză individualizată și cunoștințe specifice domeniului în aceste și alte domenii. Dincolo de cursurile de bază în domeniul proprietății intelectuale și al dreptului contractelor, Southwestern oferă cel mai mare număr de electives în domeniul dreptului de divertisment și tehnologie, permițând specializări personalizate pentru practicienii din întreaga lume. Care va fi impactul negocierilor comerciale internaționale negociate între SUA și vecinii săi? Cine sunt câștigătorii și învinșii în dezbaterea privind neutralitatea rețelei din SUA? Cum va afecta legislația UE privind confidențialitatea datelor impactul inovării și al concurenței? Care este poziția evolutivă a Chinei în domeniul secretelor comerciale? Cum interacționează Hollywood cu industria cinematografică internațională în China, India, Nigeria (și, cel mai recent, Arabia Saudită)? Într-o lume în care întrebările se schimbă la fel de repede ca răspunsurile, Southwestern îi pregătește pe studenți să însușească concepte juridice fundamentale, precum și practici de afaceri specifice industriei, oferindu-le contextul și abilitățile necesare pentru a naviga în funcție de nevoile emergente ale angajatorilor și clienților.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Southwestern Law School

Southwestern oferă cel mai cuprinzător program post-JD de studiu care conduce la Master of Laws (LL.M.) grad în Divertisment și mass-media Legea din țară. Sub auspiciile ... [+]

Southwestern oferă cel mai cuprinzător program post-JD de studiu care conduce la Master of Laws (LL.M.) grad în Divertisment și mass-media Legea din țară. Sub auspiciile Institutului de Drept Donald E. Biederman pentru Divertisment și Media, Southwestern pregătește avocații curenți și noii absolvenți de drept pentru a practica în industrii creative cum ar fi film, televiziune, muzică, teatru, publicitate, sport și mass-media. Acest LL.M.

Caracteristicile programului:

opt profesori cu normă întreagă, cu o vastă experiență în domeniu și un registru al facultății adjunct care citește "cine este cine"un curriculum bogat și variat, cuprinzând peste 45 de cursuri, de la subiecte fundamentale la o gamă largă de subiecte mai specializateun program externist cuprinzător care include destinații de plasare în peste 50 de setări, cum ar fi studiouri, bresle, agenții, firme de avocatură etc.la Clinica Juridică de divertisment și arte, unde studenții oferă servicii de afaceri și juridice unor regizori independenți și altor artiști creativio practică de avocatură în domeniul divertismentuluiun consiliu executiv de prestigiu și o rețea de absolvențiun program de vară pentru divertisment în Londra, AngliaJournal of International Media and Entertainment Lawun premiat blog de lege de divertismentCerințe de program... [-]
Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză