St. John’s University School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Legea Sf. Ioan

Legea Sfântului Ioan este o comunitate incluzivă, primitoare și primitoare, care reflectă diversitatea bogată din orașul nostru natal din Queens, NY, „Borough World”. De la clasă la stagii și stagii clinice în domeniu pentru a studia în străinătate, studenții noștri dezvoltă abilități de avocatură, expertiză orientată și conexiuni profesionale de care au nevoie pentru a pregăti practica, toate cu sprijinul facultății noastre remarcabile, consilieri dedicate carierei și rețea globală de absolvenți Rezultatele noastre pentru ocuparea forței de muncă și a examenelor de avocatură ne clasează în mod constant printre primele școli de drept din New York și, indiferent de calea carieră pe care o aleg, studenții noștri poartă cu ei valorile Vincentianului, înțelegând că legea este o vocație prin care pot trăi în mod corect și mai bun lume.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgȘcoala de Drept a Universității St. John / Școala de Drept a Universității St.

Misiune

În concordanță cu Misiunea Vincentiană a Universității St. John's, Școala de Drept din St. Promovează o comunitate diversă, accentuând respectarea drepturilor și demnității fiecărei persoane; Angajează studenții să caute cauzele nedreptății economice și sociale și să găsească soluții adaptabile, eficiente și concrete; Înzestrați absolvenții cu abilitățile și valorile necesare pentru participarea cu succes la o profesie juridică globală.

Istoria noastra

Școala de Drept a Universității St. John și-a deschis porțile la 28 septembrie 1925. Fondată la 55 de ani de la deschiderea Universității St. John de către Comunitatea Vincentiană, școala s-a dedicat inițial educării copiilor unor persoane cărora li s-a interzis accesul economic și oportunități educaționale. În primul an al Școlii de Drept, cursurile au avut loc în clădirea Terminal din 50 Court Street, Brooklyn. Clasele s-au umplut atât de repede încât extinderea a fost necesară aproape imediat. În august 1926, școala a închiriat spațiu suplimentar în clădirile vecine. Curând, chiar și ei s-au revărsat și școala a avut nevoie de o nouă instalație în care să se dezvolte. Ulterior s-a mutat într-o nouă clădire cu paisprezece etaje din 96 strada Schermerhorn din centrul Brooklyn.

Pe măsură ce cererile de școli ale colegiului și absolvenților au scăzut la sfârșitul anilor 1960, întreaga Universitate a început să se simtă încă o dată limitată. În 1970, Facultatea de Drept a organizat o ceremonie inovatoare pentru noua sa clădire din campusul Queens, unde se află astăzi cea mai mare parte a Universității. Școala de drept s-a mutat în noua sa casă în 1972 - găsind spațiu pentru mai multe săli de clasă, o bibliotecă de drept extinsă și birouri pentru facultatea în creștere. Legea Sf. Ioan s-a extins ulterior din nou, datorită generozității binefăcătorului Leon Finley ´29, ´85, creând Finley Hall. Prin generozitatea lui Jerome ´48, 84HON și Maxine ´98HON Belson, clădirea mai veche a fost renovată. Clădirile combinate, Belson și Finley Halls, oferă o facilitate atractivă și spațioasă pentru Facultatea de Drept.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgȘcoala de Drept a Universității St. John / Școala de Drept a Universității St.

Facultatea de Drept are în prezent peste 15.000 de absolvenți de viață și atrage studenți din peste 200 de colegii și universități din întreaga lume. Corpul actual de aproximativ 800 de studenți reprezintă studenți din mai multe medii, care au excelat în instituțiile de licență și mulți dintre ei au fost angajați înainte de începerea studiilor de drept.

Legea Sfântului Ioan oferă o educație de excepție, bazată pe fundamentele raționamentului juridic, scrisului, abilităților și eticii. Studenții câștigă experiență prin cele 19 centre și clinici ale școlii, învață subiecte de ultimă oră, care îi vor ajuta să reușească în profesia mondială și tehnologică de astăzi, să studieze în străinătate în campusurile St. John din Europa și să contribuie la producerea și diseminarea bursei juridice prin reviste. și publicații, toate fiind îndrumate și îndrumate de o facultate, administrație și personal dedicate.

Facultatea de Drept este concentrată pe rezultate care contează cel mai mult pentru elevi, familiile lor și studenții. Sf. Ioan este clasat la nivel înalt în stat pentru trecerea la bar și ocuparea forței de muncă, iar elevii donează generos din timpul și resursele lor pentru a ajuta studenții actuali. Facultatea de 43 de ani publică în revistele de top ale țării și au cărți autoare pe o varietate de subiecte, toate câștigând laude din partea studenților pentru calitatea predării și îndrumării lor. Facultatea adjuvantă, care constă din peste 100 de avocați și judecători, predă subiecte de ultimă oră și infuzează programa cu pregătire de competențe.

Încă de la începuturile sale umile în Brooklyn, Școala de Drept din St. John continuă să ofere oportunități educaționale, absolvind studenți bine potriviți provocărilor din secolul XXI.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgȘcoala de Drept a Universității St. John / Școala de Drept a Universității St.

Locații

New York

Address
8000 Utopia Parkway
11439 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră