Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Facultatea de Drept a Universității St. Thomas

Fondată în 1984, legea școlară a Universității St. Thomas este pe deplin acreditată de Asociația Baroului American și este membră a Asociației Școlilor de Drept American. Face parte dintr-o universitate catolică și o școală de drept în care valorile contează.

Conducerea Sfântului Toma și avocații absolvenți sunt capabili să aplice principii juridice pentru a aborda și rezolva problemele unei societăți din ce în ce mai complexe și în schimbare. Programul academic riguros al școlii de drept evidențiază învățarea pe tot parcursul vieții și bursa într-un mediu personalizat și grijuliu. În acest scop, rămânem angajați în excelență în predare, bursă și serviciu comunitar.

Legea din St. Thomas oferă oportunități extinse în domeniul clinic, de externalizare și de stagiu pentru a spori în continuare pregătirea juridică a studenților noștri.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

Fapte

Fondat

Universitatea St. Thomas a fost înființată în 1961 ca Colegiul Biscayne la ordinul francezilor augustinieni. Când statutul de universitate a fost atins, numele instituției a fost schimbat în Universitatea St. Thomas pentru a reflecta moștenirea sa cubaneză. Universitatea își are rădăcinile la Universidad de Santo Tomas de Villanueva, fondată în 1946 în Havana, Cuba, de către Augustinienii americani, cu sprijinul Augustinienilor europeni.

Universitatea de Științe a Universității St. Thomas este una din cele două școli de drept catolice acreditate la sud de Facultatea de drept a Universității Georgetown din Washington, DC.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Raportul Student-Facultate

15 la 1

Cursuri de studii universitare de studenți

  • Revizuirea legii Sf. Thomas
  • Interculturală analiză a drepturilor omului
  • Jurnalul de litigii complexe (online)

Organizații studențești

Peste treizeci de organizații studențești, mulți sunt implicați în proiecte de servicii publice.

Bibliotecă

Centrul de Informații Juridice este centrul intelectual al Facultății de Drept a Universității St. Thomas. Cu renumele sale de colectare și resurse de ultimă oră, o gamă largă de servicii și de invitație la spații de studiu, Biblioteca de Drept este profund dedicată misiunilor de cercetare și predare ale Școlii de Drept.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

St. Thomas University School of Law

Bun venit la LL.M. Programul de Dreptul Intercultural al Drepturilor Omului la Universitatea de Științe a Universității St. Thomas! Acest LL.M. Programul este conceput pe ... [+]

Bine ai venit!

Acest LL.M. Programul este conceput pentru a oferi instrucțiuni aprofundate cu privire la problema critică a timpului nostru: protecția demnității umane pe linii politice, sociale, economice și culturale. Avocații, oficialii guvernamentali, profesorii, activiștii pentru drepturile omului și oamenii de afaceri și femeile care se angajează în domeniul drepturilor omului și al justiției sociale sunt invitați la Școala de Drept a Universității St. Thomas din Miami să urmeze o diplomă avansată într-unul dintre cele mai dinamice domenii internaționale drept: drepturile omului interculturale.

Excelența instruirii provenind de la facultatea de renume mondial din partea Națiunilor Unite și a centrelor eminente de burse creează un mediu de învățare extrem de stimulant și promite cea mai dificilă experiență academică din cariera ta. Lectori notabili sunt:... [-]

Statele Unite ale Americii Miami Gardens
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

St. Thomas University School of Law - Alumni Spotlight

Address
St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054
Miami Gardens, Florida, Statele Unite ale Americii