St. Thomas University School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Facultatea de Drept a Universității St. Thomas

Fondată în 1984, legea școlară a Universității St. Thomas este pe deplin acreditată de Asociația Baroului American și este membră a Asociației Școlilor de Drept American. Face parte dintr-o universitate catolică și o școală de drept în care valorile contează.

Conducerea Sfântului Toma și avocații absolvenți sunt capabili să aplice principii juridice pentru a aborda și rezolva problemele unei societăți din ce în ce mai complexe și în schimbare. Programul academic riguros al școlii de drept evidențiază învățarea pe tot parcursul vieții și bursa într-un mediu personalizat și grijuliu. În acest scop, rămânem angajați în excelență în predare, bursă și serviciu comunitar.

Legea din St. Thomas oferă oportunități extinse în domeniul clinic, de externalizare și de stagiu pentru a spori în continuare pregătirea juridică a studenților noștri.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

Fapte

Fondat

Universitatea St. Thomas a fost înființată în 1961 ca Colegiul Biscayne la ordinul francezilor augustinieni. Când statutul de universitate a fost atins, numele instituției a fost schimbat în Universitatea St. Thomas pentru a reflecta moștenirea sa cubaneză. Universitatea își are rădăcinile la Universidad de Santo Tomas de Villanueva, fondată în 1946 în Havana, Cuba, de către Augustinienii americani, cu sprijinul Augustinienilor europeni.

Universitatea de Științe a Universității St. Thomas este una din cele două școli de drept catolice acreditate la sud de Facultatea de drept a Universității Georgetown din Washington, DC.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Raportul Student-Facultate

15 la 1

Cursuri de studii universitare de studenți

  • Revizuirea legii Sf. Thomas
  • Interculturală analiză a drepturilor omului
  • Jurnalul de litigii complexe (online)

Organizații studențești

Peste treizeci de organizații studențești, mulți sunt implicați în proiecte de servicii publice.

Bibliotecă

Centrul de Informații Juridice este centrul intelectual al Facultății de Drept a Universității St. Thomas. Cu renumele sale de colectare și resurse de ultimă oră, o gamă largă de servicii și de invitație la spații de studiu, Biblioteca de Drept este profund dedicată misiunilor de cercetare și predare ale Școlii de Drept.

Locații

Grădinile Miami

Address
St. Thomas University School of Law
16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054

Grădinile Miami, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră