Stetson University College of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ca prima scoala de drept din Florida, Stetson a educat restante avocați, judecători și lideri ai comunității pentru mai mult de un secol. Stetson este o 100 de top școală de drept, clasat pe locul # 1 în advocacy proces și # 3 în scris juridice de US News & World Report, si este pe deplin acreditat de către Asociația Avocaților Americani și Asociația Americană de Drept școli.

Stetson University College din Legea este o parte activă a zonei de metrou Tampa Bay, cu principalul său campus drept în Gulfport / St. Petersburg si un centru de satelit în Tampa. Facultatea de Drept este o parte de la Universitatea Stetson, cu o Colegiul de Arte si Stiinte, Facultatea de Administrarea Afacerilor, și Școala de Muzică din DeLand, și un centru universitar prin satelit în Celebration.

Dean Christopher Pietruszkiewicz conduce o echipă diversă de facultate, administratorii și personalul în conformitate cu misiunea și valorile de Colegiul de Drept și Universitatea Stetson.

Stetson pe scurt

Clasat pe locul 1 pentru advocacy proces și No. 3 pentru scris legale de US News & World Report Atenție individuală la nevoile studenților Talentat facultate, accesibil care excelează în domeniile lor Bibliotecă State-of-the-art și săli de clasă Șapte săli de judecată Certificatele JD de concentrare în advocacy, drept mai mare, dreptul mediului, dreptul internațional și justiția socială Grad dublu și studii comune opțiuni: JD / LL.M. în Advocacy, JD / MBA, JD / MPH, JD / MIEL în Drept Economic Internațional, și JD / MEBL in Dreptul Afacerilor Europene LL.M. grade în advocacy, drept mai mare și dreptul internațional Unul dintre câteva școli de drept din SUA pentru a partaja spațiu cu o curte de lucru, a doua Tribunalul Districtual din Florida de recurs Prima școală de drept în Florida pentru a solicita pro bono serviciu de studenți și facultate Servicii excelente de dezvoltare a carierei și de pregătire bari. Recent numit unul dintre cele mai bune programe LLM pentru oportunități de carieră de către revista International Jurist. Centre de Excelenta in Advocacy, liderul Drept, învățământului superior drept si politica, precum și dreptul internațional Casa de la Institutele de Drept biodiversitate, Legea Caraibe, Comunicare juridică și Legea Veteranilor Acasă la patru reviste academice: Legea de revizuire Stetson, Monitorul de Drept Internațional și Politica de imbatranire, Jurnalul de Drept Internațional Wildlife si politica, precum și Stetson Jurnalul de Advocacy și Legea Program de onoruri pentru elevii de top-ranked 45 organizații studențești Echipele campion mondial națională și advocacy O mare varietate de clinice și de stagiu oportunități Viata in campus Vibrant cu diverse organizații studențești, activități interscholastic și concursuri Opt studii în străinătate și șase programe de schimb valutar Principala campus drept în Gulfport / St. Petersburg cu centru satelit apropiere de centrul orasului Tampa

7 motive pentru a Marii: Stetson considera drept lege

Concentrația programelor noastre academice.

Stetson profesor preda classWe sunt mândru să fie clasat pe locul # 1 pentru advocacy proces și # 3 pentru scris juridice de US News & World Report. Stetson este, de asemenea, un lider în domeniul dreptului persoanelor în vârstă, drept biodiversitatea mediului, dreptul învățământului superior, dreptul internațional, justiția socială, drept veterani, drept Caraibe, precum și alte domenii de studiu juridic. Stetson ofera cinci certificat JD de programe de concentrare, mai mult de 60 de electives competențe și opțiuni comune sau cu dublă grad pentru JD / LL.M., JD / MBA și JD / MSP

Oportunități de a câștiga experiență juridică practică.

participantsStetson educație clinică oferă studenților de mai mult de 400 de clinici și externship oportunități anual peste Tampa Bay, zona metropolitana din Florida. Cu mai mult de 30 de cursuri de clinica si externship la aproximativ 60 de organizații care găzduiesc, Stetson se alătură o mână de alte școli de drept din întreaga țară, care garantează că fiecare student poate participa la un curs de clinica sau externship in timpul scolii de drept.

Burse de studiu pentru reducerea costului învățământului superior.

Stetson elev veteranIn toamna 2015, 55% dintre studenți noi JD au primit burse. Toți studenții admiși în primul an sunt luate în considerare în mod automat pentru burse mai mulți ani. Începând cu anul universitar 2016-2017, Stetson va sprijini un număr nelimitat de veterani calificați sau persoane dependente eligibile cu GI Bill programul Yellow Ribbon.

Un campus frumos situat în soare Tampa Bay, Florida.

21-acri, palmier Stetson Legea campusStetson lui aliniat campusul principal în Gulfport / St. Petersburg a fost cândva o stațiune din anii 1920, frecventat de Babe Ruth și alte celebrități. Astăzi, clădirile noastre istorice sunt completate cu 3.920 conexiuni de rețea, șapte săli de judecată de lucru, 50 camere de studiu grup de bibliotecă, o piscină și o bibliotecă de drept cu mai mult de 419.000 de volume. Ai nevoie de o pauză de la studiul? Trip # 4-clasat pe locul cel mai bun plaja Advisor (St Pete Beach) este de cinci minute de campus.

Facultate, care iubesc legea de predare și de îngrijire cu privire la succesul elevilor.

Stetson profesor sfatuieste profesori studentOur sunt implicate în aproape fiecare aspect al vieții campus și sunt pasionat de lucru cu elevii, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Facultate din întreaga școală a legii petrecere a timpului servind ca mentori, consiliere organizațiilor studențești, și echipele de coaching de advocacy. facultatea noastră sunt autori, avocați și lideri în domeniile lor de expertiză juridică.

Servicii de dezvoltare a carierei, atât pentru studenți și absolvenți.

Personalul de dezvoltare a carierei personalului recomandă studentAn dezvoltarea carierei accesibile sprijină studenții cu sesiuni individuale de coaching, întâlniri de grup și programe. "Cariera Toolkit", seria atelier Stetson oferă un cadru pentru planificarea carierei și căutarea de locuri de muncă. Personalul nostru a stabilit relații cu comunitatea juridică zona Tampa Bay si lucreaza pentru a ajuta absolvenți găsească o carieră lor ideal.

Programele de studiu în străinătate în Insulele Cayman, Cuba, Anglia, Coreea de Sud, Spania și Olanda.

studiu în străinătate Stetson studenții participantsOur pot explora lumea în timp ce câștigul salarial de credit academice și a întâlni experți juridici în țări îndepărtate. In plus fata de vara Stetson în străinătate și programe de semestru, Stetson are acorduri internaționale de schimb cu universitățile din Australia, Anglia, Irlanda, Franța și Spania.

Locații

Tampa

Address
Stetson University College of Law
1401 61st Street South

33707 Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră