Syracuse University - iSchool

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Studii a Informației (iSchool) , înființată în 1896 și redenumită ca Școala de Informații Originale în 1974, are o tradiție îndelungată de a conduce inovația și schimbarea. Ideile și valorile noastre sunt fundamentul succesului nostru.

ISchool este o comunitate strânsă de studenți, facultate și personalul cuibărit în campusul mai mare Syracuse University . În plus, peste 10.000 de absolvenți din întreaga lume se angajează cu studenții actuali din campus și online prin programe inovatoare și evenimente de networking.

experienţe

Informația este una dintre cele mai prețioase produse de astăzi și iSchool oferă experiențe interdisciplinare și de colaborare pentru a păstra elevii pe partea superioară a domeniului evolutiv al studiilor informaționale.

Sesiunile de călătorie prin Europa și Asia oferă o perspectivă globală. Călătoriile interne la Silicon Valley, Chicago, NYC și oferă mai multe perspective și conexiuni cu industriile importante din toate sectoarele economiei: publice, private și non-profit.

Facultate

Ne mândrim foarte mult cu membrii noștri de facultate renumiți, care fac o diferență pozitivă în tot ceea ce fac ei. Elevii și facultățile învață unul de celălalt prin experiențe intelectuale împărtășite și prin colaborarea curriculară adecvată în programele de studii ale școlii.

Cercetare

ISchool primește milioane de dolari în fiecare an în fondurile de cercetare guvernamentale și corporative sponsorizate. Agențiile de finanțare includ Fundația Națională de Științe, Institutele Naționale de Sănătate, Departamentul Apărării al SUA, Institutul pentru Servicii Muzeale și Biblioteci, Imaginând America și United Business Media. Școala găzduiește mai multe centre de cercetare, care oferă un mediu plin de viață pentru dezvoltarea ideilor de cercetare inovatoare.

Viziune

ISchool este un lider recunoscut la nivel global în avansarea cunoștințelor și dezvoltarea de lideri creativi, grijuli și capabili din punct de vedere tehnic în domeniul informațiilor.

Misiune

Misiunea iSchool este de a extinde capacitățile umane prin conectarea oamenilor, a informațiilor și a tehnologiei. Facultatea și personalul iSchool sunt angajate să pregătească elevii să fie lideri în domeniul informației, să avanseze cunoștințele și să utilizeze informațiile pentru a rezolva problemele cu care se confruntă indivizii și organizațiile. Împreună, facultatea, personalul și studenții din cercetarea impactului iSchool și profesia de informație prin bursa noastră, oportunități riguroase de educație și angajament față de servicii care promovează știința, îmbunătățesc practica profesională și contribuie atât la comunitățile în care trăim, cât și la cele mai generale societate.

valori

Cultură, curriculum și luarea deciziilor la iSchool sunt ghidate de valorile noastre comune.

  • Bursa de studiu. Suntem dedicati bursei in toate formele ei. Rezultă din viziunea universității și ne dedicăm faptului că suntem o instituție de cercetare mondială, orientată către studenți. Promovăm acest obiectiv prin descoperirea, dezvoltarea, aplicarea, integrarea și învățarea activă.
  • Diversitatea și incluziunea globală. Suntem diversi pe multe dimensiuni si ne imbratisam diferentele. Problemele complexe necesită analize și soluții multidimensionale. Școala încurajează o multitudine de voci pentru a aborda probleme importante de informare. Școala caută oameni care respectă o diversitate de opinii și perspectivă și care se dezvoltă în tensiunea de discuție și dezbatere.
  • iSchool of One. Suntem o școală unificată. Facultatea, personalul și studenții lucrează împreună, nu ca indivizi sau grupuri care reprezintă o zonă specifică în care aceștia lucrează sau sunt afiliați. Ne provocăm să profităm de paradoxul unui singur domeniu de informare care se manifestă în multe expresii profesionale.
  • Calitate. Ne propunem să producem curriculum, cercetare și rezultate de învățare la cel mai înalt nivel posibil de excelență. Ne străduim să permitem elevilor și absolvenților noștri să creeze soluții superioare care să extindă capacitățile umane.
  • Inovaţie. Tehnologia informației oferă oportunități de avansare a frontierelor a ceea ce este posibil în multe domenii ale efortului uman. Căutăm să îmbunătățim societatea prin descoperirea sinergiilor dintre informații, tehnologie și oameni care permit aceste progrese.
  • Integritate. Susținem cele mai înalte standarde pentru utilizarea etică a informațiilor și a practicilor în profesiile de informare.

Locații

Syracuse

Address
Hinds Hall,343
13210 Syracuse, New York, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: