Thomas Jefferson School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit

Misiunea noastra este de a oferi o educație juridică remarcabilă pentru o, organism de student divers bazate pe plan internațional. În timp ce programul nostru rezidential JD a fost în jur de zeci de ani, online Programe Absolvent este unul dintre programele cele mai lungi picioare facultatea de drept masterat on-line din lume. Am fost on-line din 2008.

DESPRE NOI

Thomas Jefferson Scoala de Graduate Programs Legea a fost clasat pe locul # 13 de graduateprograms.com, și se străduiește pentru cea mai mare excelenta.

Thomas Jefferson este renumit pentru foarte accesibil, de clasă mondială facultății noastre. De asemenea, implementa cele mai sofisticate metode de predare online disponibile oriunde pe piață.

ACADEMICS

Programul Academic intelectual, Distinsi, cuprinzătoare și Diverse

Thomas Jefferson Scoala de Drept inovatoare on-line Programe Absolvent [Master of Law (LLM) și Master of Science of Law (MSL)] au unele dintre următoarele caracteristici:

  1. Concentrează într-una din următoarele domenii: Impozitare, Servicii financiare și managementul averilor, sau conformare și de gestionare a riscurilor
  2. Complet într-un an
  3. 100% on-line, convenabil pentru a se potrivi programul dvs.
  4. Oferite prin o școală de drept ABA, cu ABA acceptare a programelor tuturor master
  5. Disponibil pentru avocați și non-avocați

Locații

San Diego

Address
Thomas Jefferson School of Law, 1155 Island Avenue
CA 92101 San Diego, California, Statele Unite ale Americii