Thomas Jefferson School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit

Misiunea noastră este de a oferi o educație legală de excepție pentru un corp de studenți cu activitate internațională. În timp ce programul nostru rezidențial JD a fost în jur de zeci de ani, Programele noastre de absolvire online este unul dintre cele mai îndelungate programe de master online de școală de drept din lume. Suntem online din 2008.

DESPRE NOI

Programele de absolvire a Thomas Jefferson School of Law fost clasat în primele șase cele mai bune programe de drept online pentru afaceri de onlinemasters.com și se străduiește pentru cea mai înaltă excelență. Thomas Jefferson este renumit pentru facultatea noastră extrem de accesibilă, de clasă mondială. De asemenea, implementăm cele mai sofisticate metode de predare online disponibile oriunde pe piață.

ACADEMICS

Programul academic intelectual, distins, cuprinzător și divers, Programele universitare online inovatoare Thomas Jefferson School of Law [Master's of Law (LLM) și Master of Science of Law (MSL)] au câteva dintre următoarele caracteristici:

  1. Concentrați-vă într-unul din următoarele domenii: impozitarea, serviciile financiare și gestionarea bogăției sau conformitatea financiară și gestionarea riscurilor
  2. Completați în doar un an
  3. 100% online, convenabil pentru a vă potrivi programul
  4. Oferită prin școala de avocatură acreditată din California, cu înțelegere la toate programele de master de către Comitetul Barour Examiners din California
  5. Disponibil pentru avocați și non-avocați

Există, de asemenea, două (2) programe rezidențiale LLM disponibile - LLM în Studii juridice americane și LLM în abilități de practică .

Aceste programe sunt disponibile oricui are deja un grad JD / LLB (sau echivalent) și pot fi finalizate în cel puțin un an. Sunt rezidențiale la frumoasa noastră clădire din centrul San Diego, CA, unde puteți obține experiență practică și puteți obține informații mai specializate despre anumite aspecte ale legii.

Studenții din programul nostru de studii juridice americane se înscriu din mai multe motive, cum ar fi eligibili să ia examenele de bar de stat din California, New York, Texas, Washington DC și Georgia. De asemenea, pentru a satisface mai bine nevoile clienților care respectă legislația americană.

Studenții din LLM-ul nostru în abilități practice sunt studenți care doresc doar să-și specializeze sau să-și perfecționeze abilitățile într-o anumită față a legii, iar aceasta este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Pentru cei cu un JD / LLB (sau echivalent) și un grad LLM, Thomas Jefferson este mândru că oferă un doctorat în știință judiciară (JSD) 100% online.

Acest cinci (5) ani, 100% program online este un plus excelent în cariera dvs. legală, ajutându-vă să vă avansați și vă oferă un avantaj în promovarea carierei. Lucrând cu o echipă de profesori atenți, veți cerceta și apăra o lucrare de teză, urmând ca în final să vă cunoașteți în profunzime un subiect al alegerii voastre. Acesta este un program extrem de competitiv, cu credite de transfer disponibile din LLM.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să completați un formular sau să TJSL contacte de contact @ TJSL .edu și am fi bucuroși să discutăm mai departe toate aceste programe.

Locații

San Diego

Address
Thomas Jefferson School of Law,
701 B Street, Suite 110

CA 92101 San Diego, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră