Temple University Beasley School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Legea templului

Recunoscută în mod constant ca o școală de drept de top și cea mai bună valoare, Temple University Beasley School of Law este clasată pe locul 3 în procesul de avocatură procesuală, pe locul 11 în scrierea legală, pe numărul 19 în drept internațional și pe locul 25 în drept fiscal de US News.

Temple Law este un lider în învățarea experiențială și are o facultate cu o reputație internațională pentru excelență academică, bursă și predare eficientă. Există, de asemenea, cinci centre la Temple Law: The Sheller Center for Social Justice, Institute for International Law

Studenții din întreaga lume se înscriu în programul Juris Doctor (JD) de la Temple Law și Master of Laws din cauza dedicării școlii de 120 de ani pentru educația juridică superioară, la un cost accesibil.

Viața în Philadelphia

Orașul Philadelphia este o parte importantă a experienței legii templului. Philadelphia este primul oraș al patrimoniului mondial UNESCO din Statele Unite și a fost recent numit unul dintre cele mai importante orașe care au vizitat în Statele Unite în 2020 de National Geographic . Programele academice ale elevilor sunt îmbunătățite zilnic de viața culturală și intelectuală a acestui oraș frumos și vibrant și cu un cost de viață mult mai accesibil în comparație cu alte orașe de pe coasta de est.

Al șaselea oraș ca mărime din țară, Philadelphia este găzduit de instanțe de stat și federale la toate nivelurile, nenumărate firme de avocatură, mari și mici, zeci de agenții municipale și alte sute de angajatori legali. Studenții în Dreptul Templului se pot deplasa cu ușurință către New York și Washington DC, din cauza locației convenabile a Philadelphiei între cele două orașe majore.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Misiune

Înființată în 1895, Legea Templului se angajează prin excelență în predare, învățare, bursă și servicii. Legea templului este dedicată pregătirii studenților pentru a intra și a continua în profesia de avocatură cu cel mai înalt nivel de abilitate posibil, cu un angajament ferm față de principiile responsabilității profesionale și cu un sentiment al obligației personale de a conduce și de a servi comunitățile în care aceștia trăiți și practicați.

Temple Law susține un ideal de bază pentru a face educația juridică accesibilă tuturor persoanelor talentate, inclusiv persoanelor care altfel nu ar putea avea această oportunitate sau care ar putea întâmpina bariere din cauza rasei, crezului, sexului, dizabilității, orientării sexuale, identității de gen sau expresiei, vârstei, fundal socioeconomic sau alte caracteristici personale.

Locații

Philadelphia

Address
Temple University Beasley School of Law
1719 North Broad Street
Philadelphia, PA 19122

19122 Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră