Texas Tech University School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Texas Tech Facultatea de Drept are o istorie bogată care acoperă mai mult de 45 de ani. In 1930, Alvin R. Allison, o auto-descrise "țară avocat din Levelland," ar putea să nu permite să participe la una din cele trei școli de drept american Bar Association-acreditate în Texas. În loc de a participa la facultatea de drept, a obținut licența de drept prin apprenticing în cadrul unui avocat local timp de doi ani și care trece Bar examenul Texas, în 1934.

lupta lui pentru a deveni un avocat inspirat încercarea sa de a stabili o școală de drept în West Texas, la mater lui alma, Texas, Colegiul Tehnic. Texas Tech Consiliul de Administratie a angajat Richard B. Amandes ca Școala primei decan Drept în 1966, iar în 1967, prima clasa, format din 72 de studenți, înscriși la Texas Tech Law. ABA (321 North Clark St., Chicago, 60654-7598, (312) 988-5000) a acordat acreditarea școlii în august 1970 care a urmat acreditare de la Curtea Supremă din Texas, în 1968. În 1969, Texas Tech Law a devenit membru Asociației Americane de Drept Școli (1614 20th Street, NW, Washington DC 20009-1,001, (202) 296-8851).

De la deschiderea, Facultatea de Drept a absolvit mii de studenți, inclusiv prima femeie care a condus o agenție federală majoră de aplicare a legii, ordonatorul juridic militar cel mai înalt rang al armatei, iar unele dintre litiganți top națiunii.

Texas Tech Law oferă un program robust clinice, trei centre universitare, nouă programe dual-grade, trei programe de concentrare, un program regional externship, un program recunoscut practică juridică, precum și un program de advocacy competitiv, care a câștigat 31 de campionate naționale și internaționale.

Clasat pe locul al doilea în satisfacția studenților între școlile de drept din SUA și de șase ori clasat "Best Value Law School" de Juristul National, Nu este surprinzător faptul că Texas Tech Law atrage profesori care sunt pasionati de predare. De fapt, profesorii Texas Tech Law au câștigat Departamental Excelenta Universității din Premiul de predare în două din ultimii patru ani, iar cinci profesori au fost recunoscute cu excelență președintelui în Premiul de predare din 2010. Princeton Review a numit profesori Texas Tech Law printre natiunile cele mai accesibile, și timp de trei ani consecutivi, Texas Tech Law a fost listat in cele 25 de scoli de top pentru studenții hispanici drept prin Outlook hispanici în revista de învățământ superior. Cu elevii de calitate, facultate talentat, si personal devotat, Facultatea de Drept continuă să producă avocați talentați care lucrează în întreaga de stat, regiune și țară.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Juris Doctor »

Programe

Această școală oferă și:

Juris Doctor

Videoclipuri

Students from around the world at Texas Tech School of Law

Students from around the world at Texas Tech School of Law

Students from around the world at Texas Tech School of Law