The Fletcher School, Tufts University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Angajează-te pentru o viață cu impact global

De mai bine de 85 de ani, The Fletcher School of Law and Diplomacy a lucrat pentru educarea și pregătirea indivizilor pentru poziții de conducere și influență națională și internațională. Printr-o înțelegere profundă și polivalentă a provocărilor cele mai presante ale lumii și cu principiile directoare ale beneficiului reciproc, securității și justiției, comunitatea noastră se străduiește să mențină stabilitatea și prosperitatea societății complexe și din ce în ce mai globale din secolul XXI.

Formarea viitorului, împreună

Studenții, facultățile și absolvenții Școlii Fletcher lucrează pentru a continua o moștenire a modificării durabile și semnificative în lume. Ei se angajează cu organizații guvernamentale, de afaceri și internaționale, cu o perspectivă globală și în căutarea unui mâine mai just și echitabil.

Aptitudini specializate pentru o lume în continuă schimbare

Programele și programele Fletcher sunt tratate și predate de practicieni de relații internaționale cu vieți de experiență - nu numai în clasă, ci și în domeniu. O educație absolută interdisciplinară, informată de o perspectivă la sol și consolidată de o gamă largă de oportunități experiențiale, oferă studenților Fletcher instrumentele și perspectivele de care au nevoie pentru a face diferența chiar și în cel mai turbulent climat global.

O investiție în potențialul tău

O carieră în arena internațională și în slujba binelui mai mare nu este o întreprindere mică - și nici o educație Fletcher. Dar cei pregătiți să-și desfășoare mânecile și să se dedice unei experiențe riguroase și imersive descoperă în curând că o educație bazată pe competențe de nivel mondial are beneficii care se extind cu mult peste o diplomă absolvită; aceasta deschide porți către noi oportunități pentru un impact global durabil pe toată durata de viață a carierei cu o importanță excepțională.

O educație condusă de misiune

Lumea s-a schimbat considerabil de când Școala Fletcher și-a deschis porțile în 1933. De asemenea, am evoluat și am crescut, dar misiunea noastră principală rămâne neschimbată: educarea profesioniștilor angajați să mențină stabilitatea și prosperitatea unui complex, provocator și din ce în ce mai global. societate. Continuăm pregătirea studenților pentru a excela în poziții de influență, pentru a sparge noi terenuri în carierele în care slujesc comunitățile locale, naționale și internaționale și pentru a urmări soluții juste și reciproc avantajoase pentru unele dintre cele mai intratabile provocări ale lumii.

Condus de misiune, ghidat de studenți

Filosofia academică a lui Fletcher se bazează pe convingerea că elevii sunt cei mai bine dotați pentru a determina ce cunoștințe, abilități și competențe specifice au nevoie pentru a avea succes. Cursul individual de studiu al fiecărui student este personalizat pentru a se potrivi intereselor și obiectivelor profesionale.

Cu mai mult de 175 de cursuri și 22 de câmpuri de studiu (inclusiv o opțiune auto-proiectată) oferite în fiecare an, studenții Fletcher rar grafică exact aceeași cale academică. Opțiunile de la Fletcher sunt la fel de diverse ca interesele și aspirațiile elevilor noștri.

Cunoaște lumea

Interdependența globală este o realitate fundamentală a vieții în secolul XXI. De la reconstrucția societăților post-conflict și încurajarea piețelor din economiile emergente, până la analiza amenințărilor la adresa securității și promovarea drepturilor omului, provocările vremurilor noastre transcend frontierele și disciplinele. Un grad Fletcher pregătește absolvenții pentru a depăși politicile, sociale, juridice, culturale și economice. provocări comune acestor probleme - examinarea lor din fiecare unghi al peisajului profesional global.

Formați viitorul

Indiferent dacă abordăm provocările politicii internaționale precum schimbările climatice sau perfecționăm în probleme mai concentrate, cum ar fi impactul criminalității transnaționale asupra proceselor de pace, o educație Fletcher este orientată spre soluționarea problemelor din lumea reală. Aceasta înseamnă a lua o abordare practică, informată prin cunoștințe și experiență practică, dar și a face un pas înapoi pentru a reflecta și a pune întrebări mai profunde.

Filozofia noastră educațională, în timp ce este orientată către impact, este mai mult decât să găsească soluții la probleme bine definite. De asemenea, aspirăm să înțelegem de ce problemele există și din perspectiva cărora au devenit probleme, pentru a începe. Utilizând această profunzime de înțelegere și un cadru interdisciplinar, studenții noștri dezvoltă o perspectivă cu adevărat globală care le permite să devină practicieni responsabili și eficienți în afaceri internaționale.

Diversitate și incluziune la Fletcher

Alătură-te unei comunități care sărbătorește diferența

Diversitatea și incluziunea sunt în centrul experienței Fletcher și joacă un rol esențial în dotarea studenților noștri cu perspectiva globală de care au nevoie pentru a servi ca schimbători și lideri. Comunitatea noastră se bazează pe o bază de sprijin reciproc, respect, incluziune și colaborare și credem că căutarea activă a perspectivelor, culturilor și experiențelor dincolo de propriul cadru de referință este esențială pentru a înțelege cu adevărat problemele cu care se confruntă lumea.

La Fletcher, credem că suntem întăriți prin diferențele noastre și că aceste diferențe pot deschide uși către noi oportunități de a crea o schimbare durabilă și semnificativă la scară globală.

Fii parte a conversației

Găzduim o serie de activități și evenimente pe tot parcursul anului pentru a ajuta la stimularea vocilor și ideilor diverse în campus. Organizațiile de studenți și facultăți oferă o oportunitate de a construi conexiuni semnificative și am creat politici pentru a ne asigura că Fletcher este un loc sigur pentru fiecare membru al comunității noastre.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Locații

Medford

Address
Packard Avenue,160
02155 Medford, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră