College of Law - The University of Tulsa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Tulsa Colegiul de Drept, o instituție privată cu o inscriere total de mai puțin de 400, oferă oportunități de educație juridică pentru JD, LLM, grad comun, precum și candidații certificat de conducere și excelență academică.

TU Colegiul de Drept oferă o atmosferă academic riguroasă, dar simpatic cazul în care elevii devin-practică gata prin participarea la programe de pro bono, reviste de drept premiate, organizațiile studențești, echipele de judecată în discuție competitive, precum și o clinică legal pe-campus. TU Colegiul de Drept are un raport mic elev-profesor-a, oferind studenților o educație extrem de personalizate și încurajarea dezvoltării de rețele profesionale puternice. Elevii au, de asemenea, acces la unul dintre cele mai bune birouri de dezvoltare profesională în națiune, ale căror absolvent de plasament ratele sunt constant mai mare decât media națională.

TU Colegiul de Drept este mândru să găzduiască o comunitate de absolventi implicat activ de mai mult de 6.000, dintre care mulți au dezvoltat o carieră extrem de distins ca avocați, judecători, legislatori, lideri sfat corporative, și comunitate. Alumni sunt implicate cu actualii studenți, printr-o serie de programe, inclusiv programul de mentorat, oferind stagii și externship oportunități, și care prezintă prelegeri pe-campus.

Universitatea din Tulsa Colegiul de Drept oferă:

10.5: 1 elev-la-facultate raportului Una dintre cele mai mici școli de drept la știri SUA și lista World Report Top Școli de Legea 100 Angajamentul în serviciu prin intermediul pro bono programe, organizațiile studențești, și o clinică juridică Una dintre cele mai mici rate de școlarizare în țară între școli de drept privat Oportunități garantate de experiență practică începând din primul an Leading energia durabilă și de drept resurselor și nativ programe de drept american

Accelerație Cariera este o parte din cursuri la Legea TU. Succesele absolvenților noștri ne unparalleled.Join! Ofertele Legea Tulsa 5 grade drept absolvent și politice diferite, 2 pentru non-avocați (Master of Jurisprudență) și 3 pentru avocați (LL.M):

Master of Laws (LL.M) - În Persoana studiu Curriculum absolvent LL.M TU Legea se concentreaza pe energie și resurse naturale drept, petrol și gaze naturale drept, dreptul mediului, dezvoltarea economică tribal, indian (nativ american) autodeterminare, drepturile populațiilor indigene, precum și a echipei de suveranitate tribal.

Maestru de Jurisprudență - studiu online Cu 40 ani de experienta in indian, energie, resurse naturale și educație juridică a mediului, Universitatea din energie și resurse naturale curriculum drept Tulsa lui inspira Maestru De Jurisprudență din Legea Energiei (MJEL) Candidații pentru a examina abordările juridice și politice pentru atingerea obiectivele importante ale fiabilitate energie, aprovizionarea durabilă a resurselor naturale și un mediu sănătos.

Strategii de carieră Maestrul face Strategii Cariera

Succes elevii de masterat să ia o abordare pro-activă la propria lor strategie de dezvoltare a carierei. La Legea TU, elevii de masterat sunt susținute și ghidate cu următoarele programe, servicii și resurse pentru a obține abilitățile de care au nevoie pentru a maximiza oportunitățile de avansare profesională în timpul mandatului lor cu noi:

Strategia Cariera Servicii, Resurse si Programe pentru studenții de master După absolvire Legea Energiei și Indian și ocuparea forței de muncă de politică (la nivel national)

Admitere Masters of Termene de aplicare Jurisprudență Spring 2015: 08 decembrie 2014 (Clase începe 12 ianuarie 2015)

Vara 2015: o mai 2015 (Clasele data începerii TBA)

Termene de aplicare LLM Spring 2015: 31 octombrie 2014

Fall 2015: o aprilie 2015

Există trei grade LLM diferite. Vă rugăm să selectați care de studii sunteți interesat în pentru procesul de admitere adecvată:

LL.M. în drept Energie & resurse naturale LL.M. în drept indian & indigene din America LL.M. în Legea american pentru avocații străini

Vino să ne vedem în persoană! - Vă rugăm să verificați Recrutare Calendar

Locații

Tulsa

Address
3120 E 4th Pl
74104 Tulsa, Oklahoma, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră