Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Tulsa Colegiul de Drept, o instituție privată cu o inscriere total de mai puțin de 400, oferă oportunități de educație juridică pentru JD, LLM, grad comun, precum și candidații certificat de conducere și excelență academică.

TU Colegiul de Drept oferă o atmosferă academic riguroasă, dar simpatic cazul în care elevii devin-practică gata prin participarea la programe de pro bono, reviste de drept premiate, organizațiile studențești, echipele de judecată în discuție competitive, precum și o clinică legal pe-campus. TU Colegiul de Drept are un raport mic elev-profesor-a, oferind studenților o educație extrem de personalizate și încurajarea dezvoltării de rețele profesionale puternice. Elevii au, de asemenea, acces la unul dintre cele mai bune birouri de dezvoltare profesională în națiune, ale căror absolvent de plasament ratele sunt constant mai mare decât media națională.

TU Colegiul de Drept este mândru să găzduiască o comunitate de absolventi implicat activ de mai mult de 6.000, dintre care mulți au dezvoltat o carieră extrem de distins ca avocați, judecători, legislatori, lideri sfat corporative, și comunitate. Alumni sunt implicate cu actualii studenți, printr-o serie de programe, inclusiv programul de mentorat, oferind stagii și externship oportunități, și care prezintă prelegeri pe-campus.

Universitatea din Tulsa Colegiul de Drept oferă:

10.5: 1 elev-la-facultate raportului Una dintre cele mai mici școli de drept la știri SUA și lista World Report Top Școli de Legea 100 Angajamentul în serviciu prin intermediul pro bono programe, organizațiile studențești, și o clinică juridică Una dintre cele mai mici rate de școlarizare în țară între școli de drept privat Oportunități garantate de experiență practică începând din primul an Leading energia durabilă și de drept resurselor și nativ programe de drept american

Accelerație Cariera este o parte din cursuri la Legea TU. Succesele absolvenților noștri ne unparalleled.Join! Ofertele Legea Tulsa 5 grade drept absolvent și politice diferite, 2 pentru non-avocați (Master of Jurisprudență) și 3 pentru avocați (LL.M):

Master of Laws (LL.M) - În Persoana studiu Curriculum absolvent LL.M TU Legea se concentreaza pe energie și resurse naturale drept, petrol și gaze naturale drept, dreptul mediului, dezvoltarea economică tribal, indian (nativ american) autodeterminare, drepturile populațiilor indigene, precum și a echipei de suveranitate tribal.

Maestru de Jurisprudență - studiu online Cu 40 ani de experienta in indian, energie, resurse naturale și educație juridică a mediului, Universitatea din energie și resurse naturale curriculum drept Tulsa lui inspira Maestru De Jurisprudență din Legea Energiei (MJEL) Candidații pentru a examina abordările juridice și politice pentru atingerea obiectivele importante ale fiabilitate energie, aprovizionarea durabilă a resurselor naturale și un mediu sănătos.

Strategii de carieră Maestrul face Strategii Cariera

Succes elevii de masterat să ia o abordare pro-activă la propria lor strategie de dezvoltare a carierei. La Legea TU, elevii de masterat sunt susținute și ghidate cu următoarele programe, servicii și resurse pentru a obține abilitățile de care au nevoie pentru a maximiza oportunitățile de avansare profesională în timpul mandatului lor cu noi:

Strategia Cariera Servicii, Resurse si Programe pentru studenții de master După absolvire Legea Energiei și Indian și ocuparea forței de muncă de politică (la nivel national)

Admitere Masters of Termene de aplicare Jurisprudență Spring 2015: 08 decembrie 2014 (Clase începe 12 ianuarie 2015)

Vara 2015: o mai 2015 (Clasele data începerii TBA)

Termene de aplicare LLM Spring 2015: 31 octombrie 2014

Fall 2015: o aprilie 2015

Există trei grade LLM diferite. Vă rugăm să selectați care de studii sunteți interesat în pentru procesul de admitere adecvată:

LL.M. în drept Energie & resurse naturale LL.M. în drept indian & indigene din America LL.M. în Legea american pentru avocații străini

Vino să ne vedem în persoană! - Vă rugăm să verificați Recrutare Calendar

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

College of Law - The University of Tulsa

LL.M în Energie si resurse naturale Programul de Drept constă într-un ciclu complet de studii peste două semestre din august până în luna mai a fiecărui an. Elevii vor fi ... [+]

LL.M în drept Energie si resurse naturale

LL.M în Energie si resurse naturale Programul de Drept constă într-un ciclu complet de studii peste două semestre din august până în luna mai a fiecărui an. Gradul LLM necesită un minim de 24 de credite, cu o medie cumulată punct de gradul de cel puțin 2.0 pe o scară de 4 puncte. Elevii vor fi de așteptat pentru a finaliza cursuri de cercetare în domeniul energetic, analiză și scriere; Petrol și Gaze Drept (Basic si Advanced); De mediu sau ale legislației internaționale de mediu; Drept administrativ și schimbările climatice.

În plus, studenții vor alege de la alte cursuri în Colegiul de durabile Legea Energiei și Resurselor (SERL) curriculum Legea cum ar fi Reglementare în Energetică; Legea de apă; Energie internațional și naturale Drept resurse; și Resurselor Naturale și legislației din domeniul mediului pe terenuri federale. Candidați cu pregătire în străinătate grade LLM, de asemenea, se înscrie la un curs de un semestru conceput pentru a introduce legislația Statelor Unite.... [-]

Statele Unite ale Americii Tulsa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
College of Law - The University of Tulsa

LL.M în programul de drept indian este flexibil. În consultare cu facultate, elevii pot adapta un domeniu de studiu nu doar la dreptul Indian, în general, dar la sub-spec ... [+]

LL.M în Drept indian & indigene din America

LL.M în programul de drept indian este flexibil. În consultare cu facultate, elevii pot adapta un domeniu de studiu nu doar la dreptul Indian, în general, dar la sub-specialitati specifice pe care doresc să dezvolte. Programul este disponibil fie ca o pistă academic (cu accent lucru desigur) sau o pistă de cercetare. Ambele piese necesită finalizarea cu succes un minim de 24 de ore de credit din programa de drept indian.

Elevii sunt încurajați să facă o alegere preliminară a urmări pe care intenționează să urmeze atunci când intră în program. Această alegere preliminară, cu toate acestea, nu este obligatorie pentru studentul. Facultatea se angajează să colaboreze în mod individual cu fiecare elev pentru a satisface anumite nevoi academice.... [-]

Statele Unite ale Americii Tulsa
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
College of Law - The University of Tulsa

LL.M în Drept american pentru programul Absolvenții Externe constă într-un ciclu complet de studii peste două semestre. Pentru a satisface nevoile de student internaționa ... [+]

LL.M în Drept american pentru programul de avocații străini care constă într-un ciclu complet de studii peste două semestre din august până în mai. Pentru a satisface nevoile de student internațional LLM, Colegiul de Drept ofera cursuri de specializare în SUA de educație juridică și de scris juridică din SUA, de analiză și metodologice pentru avocatul internațional.

Elevii vor completa o suplimentare de șase până la opt clase și vor primi consiliere și îndrumare în alegerea lor de curs. Elevii sunt invitați să aleagă de la oricare dintre cele câteva cursuri opționale oferite de TU Colegiul de Drept și alte departamente Absolvent al Universității din Tulsa.... [-]

Statele Unite ale Americii Tulsa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

The University of Tulsa College of Law | US News Top 100