UConn School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O UConn Facultatea de Drept este una dintre cele mai importante școli de drept public din țară. Campus, listate la Registrul National al site-uri istorice, este, probabil, cea mai frumoasă dintre orice scoala de drept în Statele Unite ale Americii. Legea Biblioteca este una dintre cele mai mari din lume si a fost recent numit printre cele 50 de mai uimitoare Universitatea biblioteci din lume de cele mai bune de masterat programe. Două mile de centrul Hartford, Facultatea de Drept este situat într-un cartier de case victoriene mari, în cazul în care mulți studenți, personal, și de facultate trăiesc.

Fondata in 1921, Facultatea de Drept este acreditat de către Asociația Baroului American și este un membru al Asociației de Drept școli americane. Acesta oferă o pregătire profesională de cea mai înaltă calitate, care pregătește absolvenții săi pentru o durată de viață de serviciu îndeplinirea în orice carieră doresc, inclusiv bar, guvern, de afaceri, și educație. Programul școlii pune accentul disciplina intelectuală și dezvoltarea abilităților analitice profesionale necesare pentru a răspunde în mod eficient la provocarea de a continua schimbare în lege și în societatea pe care o deservește.

Educație juridică UConn Legea reflectă o credință că viața a minții este cel mai bine stimulata de o înaltă calitate a discursului public în rândul studenților și facultate efectuate pe o scară mică. Curriculum-ul este bogat în cursuri, Dar s-au clase sunt destul de mici. Fiecare student are posibilitatea de a explora legii și teoria într-o atmosferă care favorizează un spirit de colaborare și cooperare. Intelectual ambițios, studenții de la drept UConn bucura de beneficiile da-și-ia personal cu colegii de clasă și de facultate facut posibil de clase mici.

Școala pregătește studenții sale pentru a practica dreptul în orice jurisdicție, fără accent special pe dreptul Connecticut. Diverse medii, specialități și abordări intelectuală ale facultate asigura o mare varietate de stiluri de predare și formate, inclusiv instrucțiuni clinice, formare de competențe, de lucru interdisciplinare, și cursuri și ateliere care folosesc metoda problemă. Facultatea de Drept a adoptat un plan de Academic, stabilește strategiile noastre pentru următorii ani și evidențierea atât punctele noastre forte și planurile noastre pentru consolidarea și construirea zonelor noastre de cea mai mare distincție.

Există patru reviste științifice din campus, fiecare a reușit, editat, și publicate de către studenți. Ele sunt Law Review Connecticut, Connecticut Legea Asigurărilor Jurnalului, Connecticut Journal of Drept Internațional, și Connecticut interes public Legea Journal.

Campusul este la câteva minute distanță de State Capitol, instanțele de judecată și agenții, precum și birourile de firme și societăți de avocatură Hartford lui. Studenții au acces la toate aceste instituții pentru studiu, externships, educație clinica si practica, și locuri de muncă.

Locații

Hartford

University of Connecticut School of Law

Address
University of Connecticut School of Law
55 Elizabeth Street

CT 06105-2290 Hartford, Connecticut, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 860-570-5172

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră