Citește Descrierea Oficială

La Universitatea din Mississippi Scoala de Drept a devenit a patra Facultatea de Drept a sprijinit de stat in natiune in 1854, aproape zece ani de la universitatea a deschis porțile în 1848. Legiuitorul de stat a recunoscut nevoia de instruire formală în dreptul Mississippi, și "Departamentul de Drept", așa cum a fost intitulat, a fost stabilit.

În ianuarie 2011, Programul de Drept sa mutat într-o casă nouă numit pentru Robert C. Khayat, un profesor de drept care a servit ca cancelar al universității 1995-2009. O clădire certificate LEED-situat la capătul de sud al campusului și proiectat cu nevoile studenților în minte, arhitectura sa îmbină în bine cu frumusețea campusul Ole domnișoara.

De ce Legea UM?

Pregătirea tine de a practica

Profesională Competențe Programul nostru de instruire vă oferă un spectru complet de optiuni astfel încât să puteți proiecta educatia legal pentru a se potrivi viitorul tău. Noi oferim următoarele componente:

Centre și clinici: șapte Programele școlii oferi o experiență practică și de formare academică în domenii variind de la dreptul de afaceri pentru furnizarea de servicii pentru cei nevoiași.

Edituri Oportunități: Mississippi Law Journal, Jurnalul de Drept Space și Sport Law Review oferă oportunități pentru a perfecționa abilitățile de scriere juridice. Marea Grant Centrul de Drept Național găzduiește, de asemenea, trei oportunități principale pentru publicare elev: bancul de nisip, apă Log și Marea Grant Law & Politica de Journal.

Moot Court Board: clasat în top 25 la nivel național în ultimii patru ani, Moot Court oferă training intensiv în advocacy de apel, trimiterea de echipe de competiții interscholastic jurul natiunii. Consiliul nostru de advocacy studiu și echipa de negociere, atât oferă oportunități de concurență de elită pentru studenții interesați în simulacru de proces și soluționarea alternativă a litigiilor. Echipa noastră de mediu Legea Moot Court a câștigat un concurs național de doi ani la rând!

Abilități Sesiunea: Oferte abilități intensive de formare în primele două săptămâni din fiecare semestru primăvară pe o gamă largă de electives de la abilități de proces pentru a Business Elaborarea, Tranzactionala practica și juridică spaniolă.

Programe de externship: Studenții sunt plasate cu avocați excepționale și să obțină sprijin de instruire sală de clasă. Programe includ Serviciul Public externship, Procuratura externship, externship judiciară și de afaceri de reglementare externship.

Pro Bono Inițiativa: se concentreaza pe leadership slujitor clădire în profesie juridice și de formare participanții, în special, competențe legale. Proiecte recente includ tutelă, modificarea-copil de sprijin, custodia copilului și dezvoltarea unui program de impozit de asistență.

Programul solo Practică: Programul oferă studenților cu abilitățile și încrederea de a deschide imediat un birou de lege după absolvire. Cursuri, mentori și sprijin permanent dota studenții interesați cu competențele profesionale necesare și pătrundere de afaceri pentru a reuși.

Academicienii excelente: Programele noastre academice sunt concepute pentru a oferi studenților de desfacere pentru cercetare și scris. Participarea la seminarii de grup mic și experiențe de simulare asigură studenții noștri sunt angajați și de a înțelege dezvoltarea dreptului, instituțiile juridice și problemele etice. Oferim o Juris Doctor, o Juris Doctor / Master of Impozitare și Juris Doctor / Master De Contabilitate, precum și un program de certificat în dreptul penal. Vizualizați curriculum-ului nostru complet.

Servicii Cariera: Servicii Cariera Biroul de îi ajută pe elevi să dezvolte planuri individualizate de carieră, oferă instrucțiuni cu privire la competențele de locuri de muncă-căutare și facilitează accesul la angajatori și a resurselor de muncă, precum și recrutează în mod activ firme de avocatură, judecători, agenții guvernamentale, organizații de interes public și a altor potențial juridice angajatorii la interviu și să angajeze absolvenții noștri. Absolvenții au ajuns să cabinet privat și-au găsit locuri de muncă, de asemenea, plină de satisfacții la NASA, Stennis Space Center, Senatul Statelor Unite, KPMG, US Curtea fiscala si US District și terenuri de stat Mississippi.

Conducerea Student: Mai mult de 20 de organizații studențești, cum ar fi Asociația de Drept Student Corp, american Constituția Society, Legea Asociația Studenților Negre si Societatea Dreptul Mediului, asigura un echilibru de oportunități academice, sociale și de serviciu, contribuind la dezvoltarea abilităților de lider pentru a ajuta vă în profesia ta legal.

Town Colegiul rece

Numit de Travel & Leisure Magazine drept unul dintre "Top 10 cele mai tari orase de colegiu din America," Oxford are atracții, cum ar fi cele de pe tribunal Square, Rowan stejar William Faulkner și Double Decker Arts Festival anual pentru a face combinația ideală de istoric și șold. Dacă vă place în aer liber, veți găsi de pescuit, camping si sporturi nautice la Sardes Lake. Dacă vă bucura de participarea la evenimente sportive, atunci tailgating în Crângul nu poate fi batut! De fapt, Sports Illustrated aceasta evaluat No. 3 din 100 lucruri de făcut înainte de absolvire.

Extrem de accesibile

Cu predare accesibile pentru rezidenti Mississippi și nerezidenți, elevii absolvent de scoala noastra de drept cu o încărcătură mai mică datorie decât media națională, permițându-le să intre în serviciul public sau în alte zone de practică mult mai ușor. Revista PreLaw ne-a clasat pe locul al cincilea in natiune in lista sa de cele mai bune scoli Legea Value.

Stare-of-the-art Facilitatea

Conceput pentru a spori experiența clinice pentru studenți, centrul nostru de drept este singura clădire certificată LEED-in stat. Acesta are un salon de student și curte, organizațiile studențești suite, camere de studiu de grup, Servicii de carieră camere interviu, Moot Court Suite, cafenea si sala de mese. Săli de clasă cu tehnologie avansată oferă un mediu de învățare remarcabil pentru studenții noștri. Centrul de asemenea, detine apartamente de diferite noastre clinici juridice, Mississippi Law Journal, și are un amfiteatru de relaxare 220 de persoane.

Strong Alumni Rețele

Aproape 7.000 de absolventii nostri care traiesc practica peste tot în lume, oferind un sistem solid de rețea pentru studenți în căutarea unui loc de muncă, o experiență mentor sau din lumea reală. Alumni notabile includ scriitor John Grisham, primarul Memphis AC Wharton, SUA senatorilor Roger Wicker și Thad Cochran, și consilier asistent sef de NASA-Stennis Meredith Blasingame.

Facultatea: Bursa Bazat pe experiență a lumii reale

Din cauza experienței lor în calitate de avocați și lor de cercetare de vârf, membrii facultății noastre excela la pregătirea studenților pentru practica juridică. Ei au, de asemenea interese diverse și experiențe pentru a servi studenții noștri și a comunităților din jur, precum și comunitatea globală. Dincolo de clasă, facultatea Facultatea de Drept se află în fruntea emergente burse într-un număr de discipline.

Global Reach

Nu numai studenții noștri obține locuri de muncă în întreaga mari de Sud, mulți dintre absolvenții noștri au plecat pe la cabinet privat și de serviciu public în întreaga națiune și lume. Scopul nostru se intinde de la coasta de est, până la coasta de vest și dincolo.

Cultura ospitalier

Am auzit continuu noastre Facultatea de Drept, administrație, și studenții sunt unele dintre jurul prietenoase. Suntem dedicat succesul elevilor noștri, și cu un raport scăzut elev-a-facultate, elevii au posibilitatea de a obține orice ajutor și sprijin de care au nevoie. Și, noul nostru facilitate este conceput special pentru a încuraja interacțiunea comunitate atât în ​​rândul studenților și între studenți și facultate.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

LLM

The University of Mississippi - School of Law

La Universitatea din Mississippi Scoala de Drept este un lider mondial în domeniul educației aer și de drept spațiu, cercetare, și de servicii publice. ... [+]

La Universitatea din Mississippi Scoala de Drept este un lider mondial în domeniul educației aer și de drept spațiu, cercetare, și de servicii publice.

Acest LL.M. program de gradul este conceput atât pentru absolvenți de școală de drept străine instruiți interesate într-un curriculum legal riguros în SUA, International SUA și, și de drept de aer și spațiu comparativ. Acesta este primul si singurul master Programul în SUA, oferind o lege de aer și spațiu combinat de studii de drept postuniversitare la o ABA acreditat facultatea de drept.

Cererile acceptate în mod continuu.

LL.M. Programul Avantaje Accent unic în drept aerian și spațială americană. Extinsă de expertiză drept aerian și peste 45 de ani în drept spațiu. Pe-campus sau on-line, full-time sau part-time. Participă, în cazul în care calificat, in Jurnalul de Drept Space. Aer cuprinzătoare și de colectare de drept spațiu. Accesul la Universitatea din Mississippi Space Arhivelor legii. American Bar Association acreditat facultatea de drept. ... [-]
Statele Unite ale Americii Oxford
Septembrie 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

The History of the University of Mississippi School of Law