UNH Franklin Pierce School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O comunitate de studenți și bursieri

Universitatea din New Hampshire School of Law este o școală intimă și inovatoare de drept, dedicată dezvoltării studenților care se bucură de un dialog provocator din primele momente de orientare, îmbrățișând învățarea bazată pe practici și stau pregătiți să se alăture rândurilor absolvenților care sunt lideri mondiali în domeniul proprietății intelectuale, al practicii generale, al interesului public și al justiției sociale, al comerțului și al tehnologiei.

Programul nostru de rezidență legală permite studenților să lucreze în domeniile lor de interes pentru un semestru complet, în timp ce primesc de credit și programul nostru Daniel Webster Scholar este singura alternativă practică pe bază de examen bar în națiune. Locația noastră din Concord, capitala New Hampshire, și statutul nostru ca singura școală de drept a statului oferă numeroase experiențe pro bono , externship și Federal Work Study. Legea UNH își actualizează constant tehnologia și programele pentru a se asigura că absolvenții sunt pregătiți să practice legea de astăzi.

Facultatea noastră este formată din practicieni cu experiență în domeniile lor de interes. Rata mică a studenților / cadrelor didactice promovează colaborarea și colegialitatea. De la fondarea sa în 1973, Centrul de Drept Franklin Pierce, acum Facultatea de Drept a Universității din New Hampshire, a fost lider mondial în educația juridică inovatoare. Domeniile noastre de concentrare vă ajută să vă modelați practica viitoare: proprietatea intelectuală se mândrește cu cea mai mare facultate cu normă întreagă în domeniu, iar biblioteca noastră IP este cea mai mare din țară; Comerțul și Tehnologia include o margine de ras focalizată pe e-Law; în timp ce interesul public și justiția socială îi antrenează pe elevi în furnizarea de servicii juridice tuturor oamenilor din toate categoriile sociale.

Elevii studiază într-un mediu cooperativ apropiat. Curriculum-ul subliniază o abordare intensivă, bazată pe practici, care implică multe oportunități de învățare directă. Rețeaua noastră vastă de absolvenți în Statele Unite și în întreaga lume oferă opțiuni nelimitate pentru absolvenții care caută un loc de muncă.

Acreditată de Asociația Baroului American, legea UNH este localizată în Concord, New Hampshire, care găzduiește legiuitorul statului, birourile de stat, precum și instanțele federale locale, de stat și americane. Concord este la doar o oră cu mașina de la Boston și ne aflăm la mai puțin de o oră de munți, lacuri și Oceanul Atlantic.

Locații

concordie

UNH College of Law

Număr de telefon
603-513-5300