UNH Franklin Pierce School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O comunitate de studenți și bursieri

Universitatea din New Hampshire Franklin Pierce School of Law abordarea bazată pe practică în educația juridică, împreună cu programa sa extinsă și inovatoare, asigură că studenții absolventi sunt gata să devină lideri în domeniul lor.

De exemplu, Institutul Internațional de Transfer Tehnologic oferă studenților învățare practică și oportunitatea de a contribui la descoperiri științifice din întreaga lume, în timp ce colaborează cu organizații precum Banca Mondială, Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale, Departamentul de Comerț al Statelor Unite și Organizatia Mondiala a Sanatatii. Studenții din Clinica de Proprietate Intelectuală și Tranzacții ajută clienții cu proiecte de afaceri, inclusiv strategie și execuție IP, tranzacții de afaceri și licențe.

LL.M. iar studenții Master sunt instruiți în tehnicile de scriere și cercetare legală așa cum sunt practicate în SUA și au acces complet la Programul de succes al școlii , inclusiv oportunitatea de a face un examen preliminar de bară - testul pe care toți avocații din SUA trebuie să-l treacă la practică - și un membru dedicat facultății care susține pregătirea pentru sala de clasă legală și pentru examenul de Barou.

Dimensiunile clasei mici UNH Franklin Pierce asigură LL.M. iar studenții de master au acces la profesorii lor, iar facultatea cunoaște fiecare student din clasele lor. Aceste obligațiuni creează o experiență academică excepțională și asigură LL.M. studenții pot crea rețele sociale și profesionale puternice, care prospera cu mult peste absolvire.

După absolvire, studenții se alătură unei rețele globale de absolvenți din mai mult de 80 de țări care conduc drepturile și politica IP în țări precum Argentina, Nigeria și Taiwan, precum și pentru giganți de tehnologie globală, firme de avocatură și oficii naționale de IP.

UNH Franklin Pierce School of Law oferă burse generoase, de participare parțială studenților calificați atât în programele noastre de învățământ rezidențial, cât și la distanță. Solicitanții sunt considerați pentru burse pe baza revizuirii cererii de admitere. Nu există un proces de cerere separat pentru burse, dar studenții ar trebui să indice în cererea lor că ar dori să fie luați în considerare pentru finanțarea burselor.

Acreditat de American Bar Association, UNH Franklin Pierce School of Law este situat în Concord, New Hampshire, acasă la legislatura statului, birouri de stat, precum și instanțe locale, de stat și federale americane. Concordia se află la doar o oră cu mașina de Boston și ne aflăm la mai puțin de o oră de munți, lacuri și Oceanul Atlantic. US News and World Report se situează în New Hampshire, statul # 2 de trăit și cel mai sigur stat 3 în Statele Unite.

Link site web: https://law.unh.edu/admissions/graduate-admissions

Locații

concordie

UNH College of Law

Număr de telefon
603-513-5300

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră