University of Southern California Gould School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea din California de Sud

Universitatea din California de Sud este una dintre universitatile de cercetare private de conducere din lume. O instituție ancoră din Los Angeles si un centru global pentru arte, tehnologie și comerț internațional, USC este unul dintre liderii în înscrierea studenților internaționali, și oferă oportunități ample pentru stagii și studii în străinătate. Cu o puternică tradiție de integrarea educației liberale și profesionale, USC favorizează o cultură vibrantă de serviciu public și încurajează elevii să depășească granițele academice precum și geografice în urmărirea lor de cunoștințe.

Despre USC Gould Facultatea de Drept

USC Gould Facultatea de Drept oferă o educație inter-profesională premier studenților foarte motivați care se pregătesc pentru o carieră care se va întinde în următoarele decenii. Pe măsură ce profesia de avocat continuă să evolueze, nici o școală este mai bine poziționată pentru a oferi educație, care va fi platforma pentru următoarea generație de avocați care se va practica pe o scenă la nivel mondial. Profesia de avocat este dinamic, iar USC Law a luat întotdeauna mândrie în adaptarea metodelor sale de a oferi o educație juridică adaptate la nevoile mediului actual, menținând în același timp angajamentele sale de bază puternice.

Bine ati venit la singurul grad de acest gen pentru profesioniștii din domeniul juridic internaționale restante și absolvenții facultăților de drept.

USC este prima școală de drept care oferă o diplomă de Master of Laws (LL.M.) online, cu opțiunea de a obține un certificat de licență în Dreptul de Afaceri, Conformitate sau Legea Industriei; Ambele calificări pot fi completate online în doar trei semestre. USC si se inscrie in a afla despre sistemul juridic din SUA din coltul lumii.

hero04

Top 5 motive pentru a alege USC pentru LL.M. Sau certificat

În cazul în care se decide să urmărească LL.M. ta poate fi una dintre cele mai importante decizii ale carierei tale. Pe măsură ce profesia de avocat devine din ce în ce mai globalizată, câștigând un Master american de grad Legile de la USC, dovedește că poți excela într-un cadru multilingv. Dincolo de randamentul investițiilor solide pe care o calificare USC stimat a fost cunoscut de a oferi, vă recomandăm să ia în considerare următorii factori:

 1. Facultatea de Drept la nivel mondial Reputație
  Cu un distins de 100 de ani de patrimoniu de conducere și de excelență, USC Gould Facultatea de Drept este cunoscut a fi extrem de selectiv și recunoscut ca fiind una dintre școlile de avocatura de top din lume.
 2. Resurse pentru studenții internaționali
  Programele Absolvent & International (G & IP) Office oferă o echipă completă de membri ai personalului dedicat care oferă studenților internaționali, cu ajutorul unu-la-unu cu privire la înregistrarea desigur, suport academic, advisement dezvoltarea carierei și multe altele.
 3. Stimulantă Learning Environment
  Cursurile noastre vă vor provoca să fie un gânditor mai bun, chiar și pe măsură ce se bucură de camaraderie și ambiția reciprocă cu unele dintre cele mai strălucite minți de studenți care vin împreună din țări diverse, cum ar fi Kuweit, Brazilia, Italia, Franța, El Salvador, Filipine, Noua Zeelandă, Guatemala, Iordania, Mexic, Uganda, Marea Britanie, și China.
 4. Legea de vară și Program de engleză
  USC ofera un program de îmbogățire de vară opțional, de patru săptămâni în campus, care oferă pregătire excelentă pentru LL.M. Acest program oferă o introducere în sistemul juridic din SUA îmbunătățind în același timp, de asemenea, fluența limba engleză și oferind o experiență de viață de neuitat.
 5. La nivel mondial troian de familie
  USC absolventii de drept total mai mult de 10.000 la nivel mondial. USC are o puternica prezenta globala, și arată în faptul că studenții noștri de drept provin de la universități de top din întreaga lume, cu acreditări impresionante. În fiecare an, mai mult de 8.000 de studenți internaționali se alăture USC de la mai mult de 100 de tari diferite. Aproximativ 25% dintre absolvenții noștri sunt studenți internaționali.

În cazul în care Do USC Law Grads de lucru?

Absolvenții noștri lucrează în întreaga lume, în firme de drept privat, agențiile guvernamentale, firme de interes public și corporații. Sunt:

 • Liderii în afaceri, drept și de guvern
 • Partenerii din cele mai mari firme de avocatura din lume
 • CEO si presedinti de companii de miliarde de dolari
 • Liderii mișcărilor pentru drepturile civile

USC Gould Facultatea de Drept și studenții noștri au o acoperire globală.

uscmap

Topul

clasat pe locul # 19 Cel mai bun Facultatea de Drept
USC se clasează printre top 25 "Universități naționale" în Statele Unite ale Americii
USC se afla pe locul ca una dintre universitățile de top pentru Student Inscriere International

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Acreditări

USC is regionally accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC).
USC Gould School of Law is accredited by the American Bar Association (ABA).

Vedea Law Certificate » Vedea Law LLM » Vedea Online Certificate » Vedea Health Certificates »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Certificat de conformitate online

Online Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Certificatul de conformitate online USC este deschis atât studenților internaționali, cât și absolvenților JD interni axați pe o carieră în conformitate. Acesta poate fi completat ca un program independent sau în colaborare cu LL.M. cursuri de specialitate pentru gradul dumneavoastră. [+]

Certificatul de conformitate online USC poate oferi studenților internaționali și absolvenților JD interni cunoștințe avansate de conformitate care sunt pregătite pentru aplicare într-o varietate de domenii.

Acesta poate fi completat ca un program independent sau în colaborare cu LL.M. cursuri de specialitate pentru gradul dumneavoastră.

Programul este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere avansată a legilor și problemelor de conformitate, în special în domeniile sănătății, resurselor umane și respectării reglementărilor. Obținerea unui certificat concentrat de la USC Gould School of Law vă poate face un profesionist mai comercializabil și vă va ajuta să vă ridicați prin rândurile din această industrie în expansiune.... [-]


Certificat dreptul de afaceri on-line

Online Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Creșterea de comerț la nivel mondial este de a face rapid legislația Statelor Unite limba internațională de afaceri. Câștigând această USC acreditărilor exclusivă poate creste un student tranzacționabilitate cu angajatorii multinationale de top în căutarea pentru această specializare unică. Acest certificat este disponibil atât pentru profesioniștii juridice internaționale din SUA și. [+]

Certificat de Drept on-line de afaceri USC este deschis atât studenților internaționali și absolvenți JD, care se pot utiliza pe piața internă dreptul de afaceri în cariera lor.

Acest program de certificat poate fi completat ca un program de sine stătător sau incluse în LL.M. cursuri necesare pentru a se specializa gradul dumneavoastră.

Atunci când câștiga un certificat de absolvent în dreptul afacerilor on-line de la USC, semnalează angajatorilor pe care le au cunoștințele și abilitățile de la aspectele organizatorice și financiare pentru a face procesul decizional și a contractului de negociere importantă pentru furnizarea de top-notch consilier juridic într-un context de afaceri.... [-]


Legi de divertisment online și certificat de industrie

Online Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Certificatul de licență USC on-line pentru divertisment și certificatul de industrie este deschis atât studenților internaționali, cât și absolvenților JD interni care doresc să-și desfășoare o carieră în industria de divertisment cu ritm rapid. [+]

Certificatul online USC în Dreptul și Industria de divertisment este conceput pentru absolvenții interni ai JD și studenții internaționali care doresc să urmeze o carieră juridică în industria de divertisment.

Programul de certificate poate fi finalizat ca un program independent sau în colaborare cu LL.M. cursuri de specialitate pentru gradul dumneavoastră.

Cu rădăcinile sale în Los Angeles, capitala divertismentului din lume, certificatul legii divertismentului este conceput pentru a vă oferi expertiza juridică la nivel înalt pentru a avansa în film, televiziune sau mass-media.

Curriculum Dreptul și certificatul pentru industria de divertisment Cursuri obligatorii (12 credite) Curs De ore de credit DREPT 603 Organizații de afaceri 4 LEGEA 710: Redactarea contractului 2 LEGEA 527: Proprietatea intelectuală: drepturile de autor 2 LEGEA 551: Proprietatea intelectuală: marcă comercială 2 LEGEA 522: Legea și industria divertismentului 2 ... [-]

LLM

Online Masters of Law (LLM)

Online Cu normă întreagă 3 semestre September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

[+]

1 LEGEA 520 Introducere în sistemul juridic al Statelor Unite

[-]

Contactează
Adresa locaţie
University of Southern California Gould School of Law
699 Exposition Blvd

Los Angeles, California, 90089 US