Citește Descrierea Oficială

UC Irvine School of Law a deschis porțile studenților în august 2009, prima școală de drept public din California, în peste 40 de ani. Legea UCI caută să creeze școala de drept ideală pentru secolul 21, făcând cea mai bună treabă de a pregăti avocații pentru practica legii la cele mai înalte niveluri ale profesiei. Recrutați din școli de prestigiu, facultatea sa clasat pe locul șase în țară în impact științific într-un studiu recent. Organismul studenților are calificări de admitere comparabile cu cele ale organismelor studențești din primele 20 de școli de drept. Curriculumul inovativ al școlii subliniază învățarea directă, studiul interdisciplinar și serviciul public.

Ce este special despre legea UCI


FACULTATEA EXCELENTĂ/>

Scos din școlile de drept, facultatea a fost clasată pe locul 7 în țară în impact științific într-un studiu recent, în spatele Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU și Columbia. Excelența predare este, de asemenea, o prioritate ridicată, iar numeroși membri ai facultății au câștigat premii în cadrul instituțiilor anterioare.

PRELUCRAREA INOVAȚIEI

Înființată în 2009, UC Irvine School of Law încearcă să creeze școala de drept ideală pentru secolul 21, punând accentul pe învățarea directă, pe studiul interdisciplinar și pe serviciul public.

REAL-LIFE EXPERIENCE

Toți studenții practică legea (sub o supraveghere atentă) în timp ce se află la Legea UCI, începând cu cursul de abilități de contabilitate la primul an - în cazul în care efectuează interviuri cu privire la asistența juridică sau la birourile publice ale apărătorilor - și culminând cu o reprezentare substanțială a clienților într- înainte de absolvire.

STUDENȚII PREȘEDINTE

Optzeci și opt la sută din gradul de lege UCI care a stat la examenul de bar în iulie 2012, februarie 2013 sau iulie 2013 au trecut acum barul în cel puțin o jurisdicție. (În acest moment, am avut 134 de absolvenți să ia un examen de bar și 118, sau 88%, au trecut acum.) Jurisdicțiile în care absolvenții noștri au trecut de bar includ Alaska, California, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania și Texas.

CLASELE MICI

Raportul student-facultate este de 10 la 1, ceea ce înseamnă că clasele sunt mai mici, iar profesorii au mai mult timp pentru studenții individuali.

ACTORI MENTORI

Fiecare nou student este numit un avocat din partea comunității juridice locale pentru a oferi îndrumare în materie academică și de carieră.

ACTIVE PRO BONO

Mai mult de 90% dintre studenți au fost implicați în programul Pro Bono, participând la numeroase proiecte în care au oferit servicii juridice sub supravegherea avocaților. Elevii sunt încurajați să înregistreze 120 de ore pro bono în trei ani.

STUDENȚII SĂNĂTATE

Studiul privind gradul de angajare al studenților în anul 2016 arată că legea UCI depășește cu mult media națională atunci când vine vorba de satisfacția elevilor. Aproximativ 95% dintre studenții noștri din toate cele trei clase își evaluează experiența legată de legea UCI în general ca excelentă sau bună și aproximativ 95% spun că ar putea participa la legea UCI din nou, dacă ar putea să înceapă.

PLACEMENTURI SUCCESIVE

Studenții noștri, de-a lungul anilor, și-au petrecut vara și și-au început cariera într-o varietate de domenii juridice, inclusiv firme de avocatură mari, mijlocii și mici, agenții guvernamentale, organizații de interes public, consilii generale și alte cariere alternative.

PRESTIGIOASE CLERKSHIPS

Judecătorii dintr-o varietate de instanțe federale și de apel, precum și instanțele de apel și instanțele supreme de stat au angajat studenții de drept ai UCI pentru a-și îndeplini rolul de grefieri de drept post-universitar. Acești clerkship-uri acoperă atât sistemul judiciar, cât și sistemul judiciar federal.

INCOMPARABILITATE LOCAȚIE

Școala de Drept este situată în frumoasa, coasta de sud a Californiei, la 40 de mile sud de Los Angeles și 90 de mile nord de San Diego.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

University of California, Irvine - School of Law

Master of Laws (LL.M.) program de studii la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă o educație juridică de prim rang pentru avocați, judecători, funcțion ... [+]

Master of Laws (LL.M.) program de studii la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă o educație juridică de prim rang pentru avocați, judecători, funcționari guvernamentali și alții care doresc să devină educați cu privire la sistemul juridic și practica de drept in Statele Unite. Vă oferim un LL.M. program care poate fi adaptat intereselor fiecărui individ, echipând astfel în mod unic studenții cu cunoștințele și abilitățile de a excela în comunitatea juridică globală de astăzi, indiferent de obiectivele personale și profesionale ale acestora.

Programul este un curs de un an, cu normă întreagă, de 24 de credite de studiu în teme juridice avansate, conceput în primul rând pentru avocați instruiți în afara Statelor Unite. Elevii sunt obligați să ia patru cursuri: Introducere în dreptul american; Cercetare, analiză și scriere în dreptul american; Practica juridică americană în context; și responsabilitatea profesională, globalizarea și profesia juridică din Statele Unite. Pentru restul cursurilor, elevii selectează dintr-o gamă largă de cursuri din cadrul curriculum-ului superior. Personalul dedicat este disponibil pentru a ajuta studenții să-și planifice cursul de studiu și, dacă se dorește, să se asigure că cursurile elevilor îndeplinesc cerințele de eligibilitate din California, New York sau alte baruri de stat. ... [-]

Statele Unite ale Americii Irvine
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of California, Irvine - School of Law

Programul de impozitare absolventă de la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă un curriculum inovativ care insuflă studenților atât adâncimea doctrinar ... [+]

Despre programul de studii fiscale

Un program de drept unic, orientat spre practică.

Programul de impozitare absolventă de la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă un curriculum inovativ care insuflă studenților atât adâncimea doctrinară cât și abilitățile practice necesare pentru a practica dreptul fiscal la cele mai înalte niveluri, în Statele Unite sau în străinătate.

Programul de impozitare absolventă urmărește să producă absolvenți care sunt pregătiți pentru carieră ca avocați fiscali, judecători, administratori de taxe și avocații politici, precum și să consolideze semnificativ abilitățile fiscale ale celor care sunt deja membri ai profesiei fiscale.... [-]

Statele Unite ale Americii Irvine
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
East Peltason Drive,401
92697 Irvine, California, Statele Unite ale Americii