University of Miami School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Miami, călătoria remarcabilă a Școlii de Drept , de la începuturi mici, la una dintre școlile de drept din țară este una dintre fascinantele povești ale educației juridice. Școala de Drept a început cu o mică clasă de absolvenți de paisprezece studenți cu mai mult de trei sferturi de un secol în urmă. Dar ambițiile sale au fost mereu mari, iar succesul său a corespuns acestor ambiții.

Astăzi, Legea Miami este una dintre cele mai importante instituții de educație juridică din țară. Membrii facultății sunt lideri în domeniile lor științifice și profesionale, care beneficiază de un corp de student foarte talentat și divers, printr-un curriculum bogat și provocator și o varietate largă de oportunități de formare a competențelor profesionale. Peste 17.000 de absolvenți care practică în toate Statele Unite și în aproape optzeci de țări din întreaga lume - în toate domeniile de practică de la legislație corporativă la interes public, în firme mari, practici private, servicii guvernamentale sau ca practicanți unici - pot atesta excelența educația pe care au primit-o.

Succesul Miami Law este sporit de locația sa în Miami, poarta de acces spre America. Curriculum-ul este îmbogățit de contribuțiile avocaților implicați în practica juridică sofisticată pe care o cere o zonă urbană majoră, care oferă oportunități interesante pentru angajarea activă a facultăților și studenților prin activități pro bono și plasamente clinice în cadrul comunității locale. Imigrația, etica în afaceri, relațiile rasiale și dezvoltarea economică într-o economie globală se numără printre problemele contemporane ale facultății UM care lucrează cu studenții pentru rezolvare.

În plus, diversitatea rasială, etnică și lingvistică unică din Miami oferă avantaje suplimentare care nu sunt disponibile în alte domenii. Zona metropolitană întruchipează tipul de mediu pluralist care ar putea caracteriza o mare parte din SUA în următorii ani. Economia sa locală și viața socială sunt strâns legate de comerțul internațional, imigrația și turismul, estompând linia dintre local și internațional într-o manieră emblematică a lumii globalizate. Globalizarea din Miami are o distincție distinctă între Nord și Sud, dar comerțul său - ca și America Latină și Caraibe - este legat de economiile din Canada, Europa și Asia.

Cu o serie de avantaje sociale și educaționale, Universitatea din Miami School of Law oferă un cadru incomparabil pentru ca studenții să se pregătească pentru practică profesională.

Locații

Tampa

Address
1311 Miller Rd, Coral Gables,
33146 Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră