University of Missouri School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vă mulțumim pentru interesul acordat de Facultatea de Drept a Universității din Missouri!

Departamentul de Drept al Universității din Missouri a fost fondat în 1872. De atunci, școala de drept a produs avocați bine rotunzi care sunt sensibili la problemele etice, pregătiți să servească clienții și pregătiți să fie lideri în promovarea justiției pentru statul Missouri și națiune.

La Legea lui Mizzou, suntem mândri că oferim o educație juridică accesibilă și accesibilă . Accesibilitatea este cuplată cu excelența în educația juridică. Facultatea noastră este recunoscută pentru munca academică și pentru predarea excelenței. Membrii facultății sunt considerați experți în domeniile lor și sunt cotați în mod regulat în mass-media națională în magazine precum The Washington Post, The New York Times, The Christian Science Monitor și The Wall Street Journal. Blogul național al legii privind brevetele de invenție este scris de un profesor de drept la Mizzou, care a depus mărturie în fața Congresului privind reforma legii brevetelor.

Elevii noștri beneficiază de o educație dificilă și practică . Programul nostru de practică oferă studenților o experiență practică, inclusiv opțiunea unui curs din ianuarie cu judecători și avocați remarcabili, precum și un curs de practică avansată, predat de unul dintre cei mai importanți avocați din Missouri. Studenții de drept din Mizzou au posibilitatea de a-și perfecționa competențele într-unul din programele noastre clinice - Clinica de urmărire penală, Clinica juridică de antreprenoriat, Clinica de violență în familie, Clinica de inocență, Clinica de mediere și Clinica veteranilor - sau două practici - Practicant și practicant legislativ .

În calitate de lider național în domeniul soluționării litigiilor, încercăm să completăm un curriculum tradițional puternic, cu o orientare spre legiferare, ca un efort de rezolvare a problemelor . Centrul nostru pentru studierea soluționării litigiilor este recunoscut la nivel național, cu învățători de seamă din întreaga țară care servesc drept colegi. Legea Mizzou a fost acordată de către Institutul Chartered of Arbitrators pentru patru cursuri în programul JD, incluzând trei cursuri de arbitraj.

Susținem elevii în căutarea unui grad de drept în timp ce sunt aici în Hulston Hall, dar știm, de asemenea, că există viață după școala de drept . Echipa noastră de dezvoltare a carierei oferă studenților o atenție personalizată pe măsură ce examinează opțiunile de carieră și o gamă largă de programe legate de carieră.

Viața după școala de drept începe frecvent cu examenul de bar. În iulie 2016, absolvenții de la Mizzou Law, care au luat examenul de la Missouri Bar, au trecut pentru prima dată la o rată de 87,5% - cu mai mult de patru puncte mai mare decât media statului.

Eforturile de dezvoltare a carierei sunt sprijinite de o rețea de absolvenți care se întinde pe scară largă , atât din punct de vedere geografic, cât și în domenii de activitate. Acesta include absolvenții care practică în fiecare județ din Missouri, în 50 de state și în 22 de țări din întreaga lume. Veți găsi absolvenții noștri în toate domeniile de practică: serviciu public, guvern, afaceri, mediul academic, soluționarea litigiilor și firme de avocatură de toate dimensiunile. Aceștia sunt membri ai Congresului SUA și ai Adunării Generale din Missouri, procurorii și apărătorii publici, ca antreprenori și ca parteneri ai unor dintre cele mai prestigioase firme de avocatură ale națiunii. Absolvenții Mizzou Law sunt lideri ai Baroului Missouri - șase dintre ultimii 15 președinți ai barului sunt absolvenții noștri.

Nu îți satisface curiozitatea? Contacteaza-ne!

Curriculum

Elevii descriu adesea atmosfera academică la MU ca fiind o provocare, dar cu accent mai mult pe învățare decât pe competiție. Cursurile oferă studenților o perspectivă largă și echilibrată asupra instituțiilor de drept și instituțiilor juridice pentru a le pregăti pentru o gamă largă de opțiuni de carieră în drept, precum și pentru cariere alternative oriunde în țară.

Studenții

Clasa întâi este împărțită în două secțiuni, cu aproximativ 60 de elevi în fiecare secțiune. Aproximativ 75% din clasele superioare au o medie de mai puțin de 25 de elevi.

Vârsta medie a studenților variază de la 24 la 26, studenții începând școala de drept de la vârsta de 20 de ani până la vârsta de 60 de ani.

Înscrierea în JD este de 336 pentru anul universitar 2016-2017, cu 40% femei și circa 18% studenți minoritari.

Elevii de la Mizzou Law experimentează mărimea clasei mici, cu acces rapid la oamenii de știință ai facultăților. Raportul student-facultate este în prezent 9,4: 1.

Localizare

Clădirea spațioasă și modernă a școlii, Hulston Hall, este situată în inima frumosului campus al Universității din Missouri, la câțiva pași de celebrul Columna al universității, centrul de studenți și centrul de recreere. Deschis în 1988, Hulston Hall găzduiește sălile de clasă ale școlii de lege, bibliotecă, birouri de organizare studențească, sală de mese și zonă de luat masa. După cum un student a spus recent: "Veți avea toate clasele dvs. aici, veți mânca aici și veți putea chiar să dormiți aici - dar vă veți distra și aici".

Caracteristicile speciale din Hulston Hall includ aparatul de înregistrare al camerei noastre pentru a ajuta studenții să practice și să perfecționeze abilitățile de argumentare orală, de advocacy și litigii; colecția vastă de biblioteci de lege a bazelor de date juridice de cercetare și a materialelor tipărite pentru studiu și cercetare în toate domeniile legii; și echipa noastră de bibliotecari de drept - mai multe cu diplome de drept - specialiști IT și personal pentru a ajuta cercetătorii legali în accesarea și utilizarea colecției bibliotecii.

Universitatea Missouri este situată în centrul orașului Columbia, Missouri, adesea denumită "Collegetown USA". Cu o populație de aproximativ 110.000 de locuitori, Columbia este situată în centrul orașului Missouri, la jumătatea distanței dintre St. Louis și Kansas City și aproximativ 30 de minute de capitala statului, Jefferson City. Columbia este evaluată în mod obișnuit ca fiind unul dintre cele mai bune orașe din SUA în care să locuiască.

Ceea ce face Columbia un loc minunat de a trăi este o chestiune de gust individual, dar ne plac rețeaua extinsă de trasee, desemnarea ca centru pentru artă și cultură, căminul sportivilor din Southeastern Conference și varietatea de festivaluri.

Acreditare

Școala de drept este membru al Asociației Școlilor de Drept din America. Școala de Drept este acreditată pe deplin de Asociația Baroului American. Întrebările referitoare la acreditarea ABA pot fi direcționate către Biroul Consultantului pentru Educație Juridică, Asociația Baroului American, 321 North Clark Street, Etajul 21, Chicago, IL 60654-7597 sau 312-988-6738. Informații de bază despre Școala de Drept sunt publicate anual în Ghidul oficial ABA pentru Școli de Drept.

Plângerile studenților care implică respectarea standardelor impuse de către Secțiunea de Asociere a Baroului American pentru Educație Juridică și Administrație în cadrul Baroului vor fi depuse în scris la decanul asociat pentru afaceri academice sau în cazul în care plângerea implică persoana care deservește această funcție, a Facultății de Drept.

Plângerea trebuie să includă data depunerii plângerii; numele și adresa reclamantului; și o descriere a reclamației.

Descrierea plângerii trebuie să includă o descriere a standardului de acreditare pe care o implică acțiunea sau lipsa de acțiune a școlii de drept.

Decanatul asociat pentru afaceri academice (sau decanul Facultății de Drept) va investiga reclamația și va răspunde în scris reclamantului în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea reclamației. Răspunsul va indica dacă Școala de Drept a luat măsuri corective sau, dacă nu, motivele pentru care nu a luat nicio măsură.

Locații

Columbia

Address
Columbia, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră