Citește Descrierea Oficială

USC Gould este o școală de legi de elită dedicată excelenței academice. Succesul nostru este compus dintr-o facultate de clasă mondială, un corp de student strâns și divers, un campus bine situat, un curriculum interdisciplinar și o rețea de absolvenți suportivi.

Facultatea este recunoscută la nivel național pentru bursa sa în multe domenii, concentrarea interdisciplinară, serviciul public și conducerea în profesie. Mărimea claselor noastre mici și raportul redus dintre profesori și studenți creează un mediu de învățare intim și colegial.

Fondată în 1900, USC Gould a fost prima școală de drept din California de Sud. Încă de la începutul școlii, am înscris femei și studenți de culoare. Astăzi menținem una dintre cele mai diverse populații ale studenților de drept ale națiunii și ne-am înscris pe cei mai mulți studenți internaționali. Acest lucru creează un mediu care promovează o gamă largă de perspective și experiențe.

Locația noastră din Los Angeles oferă studenților oportunități enorme pe una dintre piețele legale de top și pe cele mai aglomerate curți din țară. De la Silicon Beach la centrul LA, USC Gould oferă acces la clerkships, externships și opțiuni de carieră cu firmele de drept și firme, agenții de interes public și companii de divertisment, media și tehnologie. Locația școlii de drept în campusul University Park din USC susține numeroase oportunități de educație și cercetare interdisciplinară în rândul multitudinii de școli renumite.

USC a pionierat conceptele de educație juridică interdisciplinară și clinică. Primul program de asistență juridică modernă a luat naștere dintr-o clinică USC Gould, înființată în 1929. Și, în 1965, am devenit una dintre primele școli care a adus un accent interdisciplinar studiului dreptului. Astăzi, curriculum-ul nostru este infuzat cu cursuri la intersecția unei varietăți de discipline-cheie, și oferim 15 programe cu diplomă dublă. Prin numeroasele noastre clinici, practici și excursii externe, elevii obțin cursuri practice în practica legii, lucrand cu clienți reali.

Școala de drept se mândrește cu o populație de absolvenți suportivi și strâns legați de peste 10.000 de profesioniști din întreaga lume. Familia Troian este o rețea ferm de loială și puternică, adânc angajată pentru succesul absolvenților USC. Absolvenții noștri sunt parteneri în cele mai mari firme de avocatură din lume, conducând companii internaționale importante și servesc roluri de conducere în organizațiile guvernamentale și de servicii publice. Mai mult de 500 de absolvenți ai USC Gould au fost judecători de stat sau federali.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

Masterul extins de doi ani (LLM) de la USC Gould vă permite să petreceți un an de învățare despre sistemul juridic din SUA și de masterat în limba engleză înainte de a vă ... [+]

Diplomă de doi ani extins Master of Laws (LLM)

Masterul extins de doi ani (LLM) de la USC Gould vă permite să petreceți un an de învățare a elementelor fundamentale ale sistemului juridic din SUA și de masterat în engleză legală înainte de un an de studii LLM.

În primul an, veți primi cursuri academice în domeniul lecturii și al înțelegerii legale, al briefingului, analizei juridice și al îmbunătățirii abilităților de limba engleză. Clasele mici, personalizate vă oferă posibilitatea de a vă adapta la a trăi în SUA și a participa la USC.

După finalizarea cu succes a primului an, veți primi un certificat în Studii juridice americane și veți fi înscris în programul LLM al USC Gould.... [-]

Statele Unite ale Americii South Los Angeles
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern California USC Gould School of Law

Pentru persoanele cu o diplomă în drept din afara SUA, obțineți o înțelegere fundamentală a dreptului american cu LLM de 1 an. Elevii pot completa o specializare certific ... [+]

Master of Laws (LLM) Diplomă

Masterul nostru de drept (LLM) se concentrează pe sistemul juridic al SUA pentru avocații cu studii medii. LLM cu normă întreagă, de un an, vă oferă abilități fundamentale și cunoștințe care sunt imediat aplicabile practicii juridice din lumea reală.

LLM este ideal pentru mediul internațional:

avocațijudecătorioficiali guvernamentaliprocuroriiconsilier juridic corporativbancheriabsolvenți de drept recentDe ce să alegeți diploma LLM la USC Gould?

Recunoscută de Ghidul LLM ca unul dintre "Top 10 programe LLM din California", curriculumul LLM stimulează gândirea critică și rezolvarea problemelor practice, pe lângă faptul că vă oferă o bază temeinică în dreptul american.... [-]

Statele Unite ale Americii South Los Angeles
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză