Citește Descrierea Oficială

Despre McGeorge

McGeorge educă avocații pentru firmele de avocatură mari și mici, agențiile guvernamentale și departamentele juridice din California, în Statele Unite și în întreaga lume. Acesta a fost semnul nostru distinctiv din 1924 și este mai adevărat astăzi decât oricând.

Pe măsură ce lumea devine mai mică și mai complexă, McGeorge răspunde prin instruirea riguroasă a studenților noștri pentru poziții de conducere în economia globală a secolului XXI.

115337_115328_Capture.jpeg

Succesul nostru este construit pe o facultate distinctă, studenți de înaltă calitate, absolvenți implicați și absolvenți, precum și un campus frumos, spațios, cu săli de clasă de ultimă oră și facilități pentru studenți.

Totuși, este construit și pe o viziune. McGeorge este o instituție în mișcare, o școală de drept dinamic care se schimbă și se dezvoltă pentru a răspunde provocărilor economiei globale și pentru a educa avocații care vor fi liderii de mâine.

115336_115327_Edited20130623McGeorgeCampus011lr.jpg

De ce să alegeți McGeorge? Pentru că veți fi pregătiți pentru succes:

Facultate

  • 45 de profesori cu normă întreagă și 50 de profesori cu fracțiune de normă care au dobândit renume național și internațional în domeniile lor.
  • Membrii facultății care au publicat 30 de cărți în ultimii cinci ani, unul dintre cele mai mari totaluri dintre școlile de drept din țară.
  • Profesori care au ocupat funcții importante în guvern, conducând firme de avocatură și toate segmentele industriei și care oferă studenților noștri cunoștințe despre lumea reală.
  • Prezența inspirată a Judecătorului Superior al Curții Supreme de Justiție, Anthony M. Kennedy (Ret.), Cel mai lung membru al Facultății noastre.

115340_115326_22504018074_9b3de6827a_o.jpg

Academicienii

  • Cea mai bună pregătire a dreptului internațional în domeniul afacerilor în Occident
  • Programe de advocacy de primă clasă și programe de soluționare a litigiilor
  • Renumita California și guvernul federal lege și programul de politică
  • Intensitatea instruirii, cu 43% mai multe ore peste cerința ABA pentru gradul JD
  • Accent pe scris, cu doi ani de cursuri de scris.
  • Un echilibru între educația teoretică și formarea abilităților practice.

Numărul solicitanților cu scoruri LSAT în intervalul 80% sau mai mare sa dublat.115338_115324_McGeorgeCampus201498.jpg

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

LLM

University of the Pacific, McGeorge School of Law

LLM în Legea și politica americană este conceput special pentru avocații internaționali sau absolvenții de drept care caută o introducere generală în legislația Statelor ... [+]

LLM în Legea și politica americană este conceput special pentru avocații internaționali sau absolvenții de drept care caută o introducere generală în legislația Statelor Unite. Veți studia fundamentul legii americane și veți fi pregătiți să demonstreze cunoștințele despre legislația SUA angajaților și clienților.

Programul evidențiazăExperimentează cursuri cu studenți JD care permit observarea directă a formării avocaților americaniColaborați cu directorul de programe universitare și internaționale pentru a vă adapta selecția cursului pentru a vă califica pentru a lua un examen de barStudiați temelia legii SUA pentru a fi pregătiți să demonstreze cunoștințele despre legislația SUA pentru angajați și cliențiAu acces la baza largă a absolvenților McGeorge de absolvenți din întreaga lumeAlăturați-vă unei comunități de studenți de drept, facultate și absolvenți și beneficiați de asistență specială în adaptarea la viața studenților din Statele UniteCurriculum... [-]
Statele Unite ale Americii Sacramento
August 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the Pacific, McGeorge School of Law

LLM în practica comercială transnațională pregătește avocații să practice în domeniul dreptului internațional al afacerilor. Gradul pregătește în continuare avocații pent ... [+]

LLM în practica comercială transnațională pregătește avocații să practice în domeniul dreptului internațional al afacerilor. Gradul pregătește în continuare avocații pentru o carieră în economia globală.

O evidențiere a programului este accesul la Centrul Global pentru Afaceri McGeorge

Programul evidențiazăObțineți experiență practicăBucurați-vă de cursuri cu studenți JDBeneficiați de experiența facultăților în domeniul dreptului internaționalLucrează cu directorul postuniversitarAu acces la baza largă a absolvenților McGeorge, care lucrează în firme internaționale de avocatură din peste 40 de țăriAlăturați-vă la o comunitate de elevi de drept, facultate McGeorge și absolvenți și beneficiați de asistență specială în adaptarea la viața studenților în Statele Unite... [-]
Statele Unite ale Americii Sacramento
August 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Elena Smirnova — Choosing the McGeorge LLM Program

Helmo Weiss Student

Thais Gomes Doki Student

Address
Sacramento Campus, 3200 Fifth Ave.
CA 95817 Sacramento, California, Statele Unite ale Americii