Citește Descrierea Oficială

O școală tânăr și vibrant, care și-a stabilit deja ca un lider, Vermont Law School este dedicat pentru a oferi studenților, facultate, și personalul cu o comunitate de exceptie educațional care valorile de individualism, etica, angajament personal, și a cetățeniei publice.

Misiunea pe care ne susține este întărită de diversitatea noastră, curriculum-ul nostru dinamic și oportunități de învățare experiențială, facultatea noastră de prestigiu și de personal excelent, iar atmosfera de susținere, am creat și hrănit.

Scopul nostru este de a educa agenți ai schimbării, care vor continua să fie ghidat de motto-ul nostru, "Legea pentru comunitate și în lume", așa cum au pornit pe drumul lor individuale față de succes ca litigatori, avocati de interes public, experți de mediu și de utilizare a terenurilor , pledeaza pentru drepturile civile, și activiști. Aproape și de departe, absolvenții noștri adăuga sensul de a carierei lor de către servind ca lideri în comunitățile și administratori ai pământului lor. Unul și de toate, ne-am angajat pentru a avea un impact pozitiv semnificativ asupra lumii care ne-a și oamenii care trăiesc în ea înconjoară.

Misiunea noastră "Pentru a educa elevii într-o comunitate diversă care favorizează dezvoltarea personală și care le permite să atingă competențele profesionale deosebite și valorile etice ridicate cu care să servească drept avocați și profesioniști de mediu și alte într-o societate globală din ce în ce tehnologic și interdependente."

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Juris Doctor

Vermont Law School

Câștigul salarial o Juris Doctor din Vermont Law School indică dăruire și angajament, nu doar la profesia de avocat, ci pentru a face un impact prin lege. ... [+]

Vermont Facultatea de Drept Juris Doctor (JD)

Câștigul salarial o Juris Doctor din Vermont Law School indică dăruire și angajament, nu doar la profesia de avocat, ci pentru a face un impact prin lege.

În timp ce se pregătesc pentru practica generala in toate cele 50 de state, vei dezvolta cunoștințele și de a dobândi competențele necesare pentru conducere în dreptul mediului, drept penal, de soluționare a litigiilor, legea energiei, drept internațional și comparativă, utilizarea terenurilor, sau drept resurselor de apă.

Curriculum-ul de bază se axează pe doctrina juridică și de analiză, subliniază contextul social mai larg al legii, și oferă educație în abilitățile și valorile necesare pentru practica de drept eficient. În primul an, vei construi o fundație pentru studiu juridic prin expunerea la subiecte de bază, tehnicile de analiză juridică, competențe fundamentale de drept, iar perspectivele pe origini, funcția, și dezvoltarea sistemului juridic. În anii de al doilea și al treilea, veți utiliza Vermont Law School catalogul extins curs de a se concentra pe problema zonele în care doriți să lucreze și să conducă. ... [-]

Statele Unite ale Americii Royalton
Septembrie 2019
La zi
Part time
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LLM

Vermont Law School

Studenții post-JD a găsi oportunități de neegalat pentru studiu intensiv în Masters de legi programe (LLM) Vermont Law School. ... [+]

Vermont Facultatea de Drept LLM în Dreptul Mediului

Studenții post-JD a găsi oportunități de neegalat pentru studiu intensiv în Masters de legi programe (LLM) Vermont Law School.

Clasat pe locul numărul unu școala dreptul mediului în țară, VLS oferă mai multe cursuri de dreptul mediului și energie decât orice altă școală de drept din SUA și este renumit la nivel național în soluționarea litigiilor și legea clinic, Absolvenții defini mai departe și avanseze in cariera lor, prin practica de drept, cercetare , de predare, sau de politici publice.

LLM în dreptul mediului este conceput pentru absolvenții Juris Doctor care doresc să se concentreze asupra carierei lor legislației de mediu și probleme, inclusiv schimbările climatice, utilizarea terenurilor, resursele naturale, resursele de apă, sau politica de taxe de mediu. ... [-]

Statele Unite ale Americii Royalton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Vermont Law School

Proiectat pentru studenții care au obținut o diplomă în drept din afara Statelor Unite, LLM în SUA Studii Juridice pregătește studenții pentru trecere bar și avansarea în ... [+]

LLM Vermont Facultatea de Drept din SUA Studii Juridice

Proiectat pentru studenții care au obținut o diplomă în drept din afara Statelor Unite, LLM în SUA Studii Juridice pregătește studenții pentru trecere bar și avansarea în carieră.

LLM în SUA Studii Juridice curriculum construiește o bază solidă în sisteme de drept și judiciare din SUA și se concentrează pe abilități, cunoștințe și perspective esențiale pentru succesul în practică la nivel național și la nivel mondial. Veți primi sprijin excepțional - de multe ori-la-unu de asistență - în caz de informare, scris legal, de pregătire pentru examen, și a relua scris. Un specialist în scris juridic vă poate ajuta cu gramatica limbii engleze, semne de punctuație, și ton. ... [-]

Statele Unite ale Americii Royalton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Vermont Law School