Cavendish University Uganda

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Cavendish University Uganda (CUU) este licențiată și acreditată de Consiliul Național al Învățământului Superior din Uganda (UNCHE) și a fost înființată în 2008.

Modelul academic academic centrat pe elev, care implementează cele mai bune practici globale în materie de predare și învățare, are scopul de a îndeplini misiunea CUU, care este transformarea studenților în cetățeni responsabili, educați, angajați și antreprenori (REEE).

CUU oferă programe academice relevante pentru piață și acreditate, găzduite în cele patru facultăți de drept, științe

Învățarea la CUU este inovatoare, orientată către studenți, participativă, activă și practică. O platformă tehnologică este implementată pentru a sprijini învățarea mixtă, proiecte, studii de caz, învățământ la distanță și alte forme de învățare activă și activă.

CUU are o populație mare de studenți din peste 15 țări diferite. Mai mult de 5.000 de studenți au absolvit UCM în numeroase discipline diferite la nivel de certificat, diplomă, licență și masterat de la înființarea sa.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Misiune

Pentru a oferi o educație accesibilă, de înaltă calitate, bazată pe cercetare, care transformă studenții în cetățeni responsabili, educați, angajați, antreprenoriale.

Viziune

Pentru a fi o universitate de modele din Africa care oferă o educație educațională de calitate, transformatoare și relevantă pentru piață.113234_pexels-photo-1181355.jpeg

Povestea noastră

Locații

Kampala

Address
Plot 1469 Ggaba Road
Kampala, Regiune centrala, Uganda