Citește Descrierea Oficială

Eötvös Loránd University (ELTE) - în ceea ce privește numărul studenților și al personalului, calitatea educației și cercetării și relațiile internaționale - este o instituție prestigioasă a învățământului superior public din Ungaria, care funcționează continuu de la înființarea sa în 1635. Ca primar universitate de cercetare din Ungaria, este cea mai populară instituție de învățământ superior din rândul candidaților, precum și alma mater de cinci laureați ai premiului Nobel și personalități de conducere în domeniul tehnologiei, politicii publice și culturii din Ungaria. ELTE are relații internaționale răspândite. Ea deține acorduri bilaterale pentru cooperare și schimburi cu aproximativ 600 de parteneri ai instituțiilor de învățământ superior. Este un membru activ al rețelelor universitare de prestigiu internaționale și este implicat în programe de studii comune. În prezent, 29.000 de studenți studiază la opt facultăți la ELTE, cu aproximativ 3.000 de studenți internaționali din peste 100 de țări. ELTE oferă 45 de programe de licență, 101 de programe de masterat, 295 de formări majore de formare a cadrelor didactice și peste 60 de programe oferite studenților străini în limbi străine (în special engleză). ELTE este cea mai mare instituție științifică din Ungaria, cu 16 școli doctorale și 126 de programe doctorale.

Annie Spratt / Unsplash

Fapte despre ELTE

 • Cea mai bună universitate din Ungaria, bazată pe excelență lector și student
 • Este la începutul clasamentelor universităților maghiare compilate de 15-25 de ani
 • Cercetarea pieței arată că este una dintre cele mai populare branduri maghiare
 • Universitatea din Ungaria cu cea mai înaltă clasă în clasamentul universităților mondiale ARWU
 • Singura unitate maghiară din primele 200 de universități europene din clasamentele compilate de Universitatea din Leiden
 • ELTE oferă cea mai largă gamă de învățământ superior din Ungaria
  • 8 facultăți
  • 38 de programe de licență
  • 96 de programe de masterat
  • 80 combinate de programe universitare de licență
  • 8 școli și grădinițe de pregătire a cadrelor didactice, 3 școli de pregătire a cadrelor didactice la nivel național
  • 13 162 de cursuri
  • 64 de limbi la Facultatea de Științe Umaniste
  • Mai mult de 50 de programe de limbi străine
 • Cea mai mare instituție științifică din Ungaria
 • 73 de lectori universitari (20% din totalul cadrelor universitare din Ungaria)
 • 16 Ph.D. școli, 118 Ph.D. programe
 • 5 colegii
 • Cea mai populară universitate din Ungaria
 • 28,400 de studenți
 • 20% dintre absolvenți au solicitat admiterea la ELTE în 2015
 • Potrivit 86% dintre studenții noștri, ELTE oferă cele mai bune cursuri în domeniile lor respective din țară

Relatii Internationale

Elevii de la ELTE provin din peste 70 de țări diferite.

Ca partener de încredere al 450 de instituții de învățământ superior și membru activ al 9 prestigioase organizații universitare internaționale, avem legături puternice în întreaga lume.

Mobilitate

Prin intermediul programelor noastre remarcabile, cum ar fi Erasmus, CEEPUS, granturile SEE și Norvegia, campusul Ungariei și cooperarea bilaterală, peste 1000 de studenți pleacă în străinătate sau vin din străinătate în fiecare an.

Învățând din cele mai bune

ELTE organizează în mod regulat o serie de conferințe internaționale și pune un accent deosebit pe invitarea unor cercetători de frunte din diferite domenii la ateliere intensive și serii de cursuri.

Programe comune

Programul de masterat EIT ICT Labs și Programul de masterat în istorie la Departamentul Atelier al Facultății de Științe Umaniste (primul program Erasmus Mundus coordonat de o universitate maghiară) sunt două exemple remarcabile ale programelor noastre care oferă certificări în colaborare cu cele mai bune universități europene.

Centrul interinstituțional pentru studii franceze

Pe baza acordului bilateral francez-maghiar, obiectivul principal al Centre Interuniversitaire d'Études Francaise (CIEF) este de a sprijini educația în limba franceză, precum și literatura și cultura franceză. Biblioteca sa de materiale metodologice pedagogice este unică în Ungaria.

EIT ICT Labs

Acest MA și Ph.D. Programul de Tehnologii Informaționale și de Comunicații se bazează pe cooperarea dintre universitățile și companiile europene și are singura bază din Budapesta în regiunile din Europa Centrală și de Est. ELTE este liderul grupului de parteneriat din Budapesta.

Universități de vară

Universitatea de vară maghiară ELTE din Bazinul Carpatic oferă tinerilor minorităților maghiare din țările vecine posibilitatea de a-și extinde cunoștințele științifice într-o anumită zonă a domeniilor lor respective: programul popular are peste 150 de participanți în fiecare an. ELTE oferă numeroase alte cursuri, cum ar fi Universitatea de Vară ELTE a limbii și culturii maghiare, Evaluarea tehnologiilor în domeniul sănătății, Universitatea Heidelberg - Programul comun de vară ELTE.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Eötvös Loránd University

Programa modernă și progresivă este concepută pentru a oferi studenților cunoștințele necesare pentru a înțelege problemele fiscale în curs de desfășurare ale lumii în ca ... [+]

Programa modernă și progresivă este concepută pentru a oferi studenților cunoștințele necesare pentru a înțelege problemele fiscale în curs de desfășurare ale lumii în care trăim. Personalul nostru didactic asigură o educație echilibrată în termeni de teorie și practică. Programul se desfășoară în cooperare cu profesori de renume din Europa, cum ar fi Prof Dr. Frans Vanistendael (profesor onorific al Legii ELTE, fostul președinte al IBFD, fost decan al KU Leuven Belgia) Prof. Dr. Ekkehart Reimer Finanțe și Drept Fiscal), Prof. dr. Marco Greggi (Departamentul de Drept al Universității Ferrara), Prof. Dr. Niels Bammens (KU Leuven Belgia), Dr. Dr. Matthias Valta (profesor universitar Düsseldorf) și Dr. Daniel Varro Universitatea de Asistență Universitară din Viena).... [-]

Ungaria Districtul V.
Septembrie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LLM

Eötvös Loránd University

Scopul acestui program este de a forma experți juridici renumiți pe plan internațional, care sunt pregătiți să facă provocări la scară globală și sunt încrezători să se o ... [+]

Scopul acestui program este de a forma experți juridici renumiți pe plan internațional care sunt pregătiți să facă provocări la scară globală și sunt încrezători să se ocupe de probleme complexe într-un mediu de reglementare internațional cu un înalt nivel de încredere.

Acesta este primul LL.M în drept european de afaceri și internațional în Ungaria și oferă o educație în profunzime care acoperă mediul juridic complex al economiilor europene și internaționale.

Legea europeană și internațională în domeniul afacerilor LL.M este concepută pentru a pregăti un grup internațional de practicieni juridici pentru provocările globale ale secolului XXI. Programul combină cunoștințele și abilitățile de ultimă oră cu o orientare internațională. Aceasta va contribui la dezvoltarea abilităților analitice și interpersonale ale participanților în domenii precum raționamentul logic, argumentarea și soluționarea diferendelor.... [-]

Ungaria Districtul V.
Septembrie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eötvös Loránd University

Scopul programului este de a forma experți juridici de renume internațional care sunt pregătiți să facă provocări la scară globală și sunt încrezători să se ocupe de prob ... [+]

Scopul programului este de a forma experți juridici de renume internațional care sunt pregătiți să facă provocări la scară globală și sunt încrezători să se ocupe de probleme complexe într-un mediu de reglementare internațional cu un înalt nivel de încredere.

Drepturile omului au devenit o parte semnificativă a ordinii juridice a Uniunii Europene, însoțită de o nevoie socială tot mai mare pentru o protecție mai bună. Acordul internațional asupra principiilor și standardelor privind drepturile omului acum influențează tot mai mult formarea politicii economice.

Conținut constant în clasa de vârf a Școlilor de Drept din Europa Centrală, Facultatea de Drept, ELTE lansează un program în Drepturile Omului în Europa pentru a reuni lideri, avocați și factori de decizie politică. Începând cu 2016 septembrie, programul nostru european privind drepturile omului se concentrează pe rezolvarea complexă și creativă a problemelor în domeniul dreptului drepturilor omului și dorește să le permită studenților să adopte noi abordări în litigiile în domeniul drepturilor omului în diverse foruri europene.... [-]

Ungaria Districtul V.
Septembrie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Meet ELTE - English version