Karoli Gaspar University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Karoli Gaspar University oferă un program LLM acreditat la nivel de master, de un an, în limba engleză, cu oferte de cursuri zilnice de zi cu zi pentru avocați din inima Europei Centrale, Budapesta.

  • Durata: septembrie 2019-iunie 2020
  • Locul predării: Budapesta, Ungaria (UE)
  • Termen de depunere a cererilor: 30 aprilie 2019

Karoli Gaspar University

Predecesorul legal al Universității noastre a fost Academia Teologică Reformată din Budapesta, înființată în 1855 și acordată de Parlamentul ungar în 1900. În anul 1993, Adunarea Generală a Bisericii Reformate din Ungaria a luat decizia de a înființa o universitate multifactuală și această decizie a fost aprobată mai târziu în anul în 21 septembrie de Parlamentul Republicii Ungare. Prin crearea Universității Károli Gáspár, Biserica reformată maghiară a împlinit scopurile strămoșilor săi. Universitatea noastră, în spiritul științificului universitar, își propune să ridice statutul nu numai a bisericii, ci și a națiunii, prin munca ei educațională, didactică și academică.

Angajamentul Universității Károli Gáspár este de a purta tradițiile deosebite ale Colegiilor Reformate ale Sárospatakului (fondată în 1531), Pápa (fondată în 1531), Debrețin (fondată în 1538), Kolozsvár (fondată în 1622) și Nagyenyed ). În plus față de educația miniștrilor religiei, în scopul cercetării academice, formarea pentru postul de lector și pentru doctoratul filosofiei și acordarea de diplome, obiectivele și obiectivele sale sunt de a oferi BA și MA la nivel de bază educație în mai multe domenii și ramuri ale bursei și să fie capabilă să realizeze cercetări academice, în conformitate cu tradițiile menționate mai sus și în spiritul Reformei.

Comitetul de Acreditare al Ungariei, prin Decizia nr. 1 din 6 iunie 2000 privind standardele de educație și cercetare academică desfășurate la Universitatea Károli Gáspár, a acordat statutul nostru acreditat de universitate ca urmare a faptului că activitățile noastre educaționale și de cercetare respectă legile în prezent, în vigoare și sunt, în plus, în conformitate cu avizul Comitetului de acreditare din Ungaria și cu orientările lor privind standardele educaționale.

Împreună, putem primi inspirație pe calea cunoașterii, a moralității sau a bunăvoinței.

Fiecare studiu de la al treilea nivel implică o componentă semnificativă, participarea la educația internațională. Universitatea noastră acordă o atenție deosebită posibilităților de studii cu frecvență redusă ca programe de schimb.

Numeroase programe ale Uniunii Europene fac posibilă participarea activă a studenților la programele de mobilitate. După înființarea Universității noastre, am dezvoltat mai întâi relații cu regiunea olandeză, însă până acum am extins conexiunile cu țările vecine, peste hotare și cu universități religioase și publice din întreaga Uniune Europeană.

Primim sprijin financiar și profesional continuu din programele Socrates și Programul de învățare de-a lungul vieții / Erasmus, Leonardo da Vinci sau CEEPUS ale Comisiei Europene. Departamentele noastre din cadrul Universității mențin în principal relații de mobilitate pentru studenți și cadre didactice, dar luăm în considerare evoluții cum ar fi modulele educaționale comune, dezvoltarea curriculumului și dezvoltarea de noi programe de studii. Scopul nostru este de a consolida dimensiunea europeană prin recunoașterea completă a creditelor dobândite în străinătate, dezvoltarea calității învățământului și a predării limbilor străine, extinderea proiectelor bazate pe relații internaționale, compararea diferitelor structuri și politici educaționale și utilizarea obișnuite câștiguri.

Despre Budapesta și Ungaria

Zona Ungariei este de aproximativ 100.000 de km pătrați, cu 10 milioane de locuitori, a căror limbă este vorbită nicăieri în lume. În ciuda sau datorită acestei unicități, poporul maghiar trăiește în centrul Europei de peste 1100 de ani. Bogățiile naturale, culturale și istorice care vor fi experimentate în Ungaria se reflectă în concentrarea ridicată a site-urilor patrimoniului mondial UNESCO, multe dintre acestea putând fi găsite în capitală.

Budapesta este un stup de muzică și artă de primă clasă, cu una dintre cele mai bune case de operă din lume și o serie de muzee și galerii. Festivalurile sale de tot felul (arta, muzica sau gastronomia) se desfasoara pe tot parcursul anului. Lacul Balaton, ideal pentru navigație și plajă, este cel mai mare lac din Europa Centrală. În apropiere se află faimosul oraș spa din Hévíz, unde vă puteți bucura de plăcerea de a vă îmbăia într-un lac termal natural chiar și în adâncurile iernii. Izvoarele din Ungaria au susținut o cultură de scăldat din epoca romană. Indiferent dacă sunteți după relaxare, răcoritoare, întinerire sau recuperare, Ungaria nu poate să nu satisfacă nevoile dvs.

Dacă doriți să vă mențineți activi și să vă întoarceți la natură, există numeroase căi marcate pentru drumeții, ciclism sau călărie, adesea prin peisaje uimitoare.

Această țară este locul de naștere al inventatorilor, oamenilor de știință, exploratorilor, compozitorilor și starurilor sportive de renume mondial.

Email: international@kre.hu și llm@kre.hu.

Szechenyi outdoor thermal baths during the morning light without people in Budapest, HungaryChain bridge on Danube river in Budapest city. Hungary. Urban landscape panorama with old buildings and domes of operaBudapest, Hungary - Beautiful aerial skyline view of Buda Castle Royal Palace and South Rondella at sunset with Szechenyi Chain Bridge over River Danube, Matthias Church and Parliament of Hungary

Locații

Budapesta

Károli Gáspár Református Egyetem

Address
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Budapesta, Ungaria