Karoli Gaspar University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Predecesorul juridică a Universității noastre a fost Academia Teologică Reformată de Budapesta, fondat în 1855 și a acordat statutul de Universitatea de Parlamentul ungar în 1900. În 1993 Adunarea Generală a Bisericii Reformate ungar a luat decizia de a institui o universitate multifaculty, iar această decizie a fost aprobat mai târziu în anul pe 21 septembrie de către Parlamentul Republicii Ungare. Prin crearea de Károli Gáspár Universitatea, Biserica Reformată maghiară a îndeplinit obiectivele strămoșilor săi. Universitatea noastră, în spiritul scientiarium Universitas, isi propune sa ridice statutul nu numai Bisericii, dar, de asemenea, națiunea, prin intermediul de învățământ, didactice și de muncă academice.

Angajamentul de Károli Gáspár Universității este de a transporta pe distinșii tradițiile colegiile Reformate din Sárospatak (fondată în 1531), Pápa (fondată în 1531), Debrecen (fondată în 1538), Cluj (fondat in1622) și Aiud (fondat în 1632 ). În plus față de educația miniștrilor de religie, în scopul cercetării academice, de formare pentru postul de lector și de gradul de Doctor în Filosofie, și acordarea de grade, scopurile și obiectivele sale sunt de a asigura un nivel licență și master de bază educație în mai multe domenii și ramuri de burse, și să fie capabil să îndeplinească cercetare academică, în conformitate cu tradițiile menționate mai sus și în spiritul Reformei.

Comitetul de Acreditare Maghiar, în Decizia nr.1 din 06 iunie 2000 referitoare la standardul de educație și cercetare academică efectuate la Károli Gáspár Universitatea, a acordat statutul nostru acreditat Universitatea, ca urmare a faptului că activitățile noastre educaționale și de cercetare în conformitate cu legile în prezent în vigoare și sunt, în plus, în conformitate cu avizul Comitetului de Acreditare Maghiară și cu orientările lor privind standardele educaționale.

Împreună, putem primi inspirație pe calea spre cunoaștere, moralitate sau a fondului comercial.

Fiecare studiu al treilea nivel implică o componentă semnificativă, participarea la educație internațional. Universitatea noastra pune un accent deosebit pe oportunitățile de studii cu frecvență redusă și programe de schimb.

Numeroase programe ale Uniunii Europene face o participare activă a elevilor în programe de mobilitate posibil. După întemeierea Universității noastre am dezvoltat primul relații cu regiunea olandez, dar de acum ne-am extins legăturile noastre cu țările vecine, de peste mări și cu universitățile religioase și publice din întreaga Uniune Europeană.

Noi primim sprijin financiar și profesională continuă din Programul de învățare pe tot parcursul vieții Socrates și / Erasmus, Leonardo da Vinci sau programele CEEPUS ale Comisiei Europene. Departamente universitare nostru menține în principal relații mobilitatea studenților și a cadrelor didactice, dar noi considerăm evoluțiile ulterioare, cum ar fi modulele educaționale comune, dezvoltarea curriculum-ului și cu evoluția unor noi programe de studii. Scopul nostru este de a consolida dimensiunea europeană de recunoașterea completă a creditelor obținute în străinătate, dezvoltarea calității educației și predarea limbilor străine, extinderea proiectelor bazate pe relații internaționale, compararea diferitelor structuri și politici educaționale și utilizarea de a câștigat în mod obișnuit perspective.

Despre Budapesta și Ungaria

Zona de Ungaria este abia 100.000 km pătrați, cu 10 milioane de locuitori, a căror limbă este vorbită nicăieri altundeva în lume. În ciuda sau din cauza aceasta unicitate, poporul maghiar au trăit în centrul Europei de peste 1.100 de ani. Bogățiile naturale, culturale și istorice care urmează să fie cu experiență în Ungaria sunt reflectate în concentrație ridicată de UNESCO World Heritage, dintre care multe pot fi găsite în capitală.

Budapesta este un stup de muzică top-class și artă, cu unul din cele mai bune case de operă din lume și o serie de muzee și galerii. Festivaluri sale de orice fel (fie ei arta, muzica, sau gastronomie) au loc pe tot parcursul anului. Lacul Balaton, ideal pentru navigație și plajă, este cel mai mare lac din Europa Centrală. In apropiere este renumit oraș balnear Hévíz unde vă puteți bucura de plăcerea de baie într-un lac termal natural chiar în adâncurile de iarnă. Izvoarele din Ungaria au susținut un datând cultură scăldat înapoi la epoca romană. Fie că sunteți după relaxare, gustare, întinerire sau recuperare, Ungaria nu poate să nu pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Dacă vă place să țineți activ și să se întoarcă la natură, există nenumărate trasee marcate pentru drumeții, ciclism sau călărie, de multe ori prin peisaje uimitoare.

Această țară este locul de nastere al de renume mondial inventatori, oameni de știință, exploratori, compozitori și stele de sport.

E-mail: international@kre.hu și llm@kre.hu.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

LLM

LLM în dreptul afacerilor europene și internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Ungaria Budapest

Un nivel de master-program acreditat de un an cu normă întreagă ofertele de curs zilnic pentru avocați în inima Europa Centrală de la Facultatea de Drept a Universității Gáspár Károli din Biserica Reformată din Ungaria, Budapesta. [+]

Un program acreditat la nivel de master la nivel de limba engleză, cu cursuri zilnice de zi cu zi pentru avocați din inima Europei Centrale de către Facultatea de Drept a Universității Károli Gáspár din cadrul Bisericii Reformate din Ungaria, Budapesta.

Durata: septembrie 2018-iunie 2019 loc de predare: Budapesta, Ungaria (UE) Termenul de depunere a candidaturilor: 30 aprilie 2018 STRUCTURA PROGRAMULUI

Acesta este un program cu o durată totală de 60 de credite ECTS. Programul oferă 24 de cursuri diferite care se concentrează asupra diferitelor aspecte ale dreptului european al afacerilor internaționale. Aproximativ jumătate din toate cursurile sunt opționale cu varietăți de specializare diferite. Lectori sunt profesioniști de renume din domeniul lor, atât ca academicieni si practicieni din firme de avocatură, organizații juridice internaționale sau naționale judiciare și de nivel superior. Vizitatorii lectori dintr-un număr de alte țări sunt de asemenea încorporați în program. Programul este încheiat cu apărarea tezei de doctorat și finalizarea examenului final.... [-]