Read the Official Description

Universitatea de Economie și WU Executive Academy din Viena - WU Executive Academy

Universitatea de Economie și Afaceri din Viena (WU) este una dintre cele mai mari universități din lume și își asumă portofoliul de programe în sectorul educației executive din cadrul WU Executive Academy . Acestea includ programe MBA și Master of Laws, diplomă universitară în Administrarea afacerilor, programe universitare, programe personalizate și programe deschise. WU Executive Academy este astăzi unul dintre principalii furnizori de educație continuă din Europa Centrală și de Est.

Calitate excelentă

Ca parte a WU, WU Executive Academy acreditată la AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și EQUIS (European Quality Improvement System). În plus, calitatea de programe de MBA a fost acordat AMBA (Asociația de MBAs) Sigiliul de aprobare. În plus față de WU, mai puțin de 75 de școli de afaceri din întreaga lume și doar două din lumea vorbitorilor de limbă germană îndeplinesc cerințele de înaltă calitate ale tuturor celor trei organisme de acreditare.

Lectori remarcabili

Programele de educație executivă ale WU Executive Academy învață exclusiv profesori recunoscuți pe plan internațional și directori de top din domeniu. Acestea transmit cele mai recente descoperiri științifice și instrumente de gestionare relevante pentru practici. Pentru programele noastre am reușit să atragem experți din întreaga lume ca vorbitori.

Executivi și potențiali mari din peste 85 de țări

Peste 2.200 de directori, profesioniști și potențiali mari din peste 85 de țări sunt instruiți și educați în fiecare an în cadrul programelor. Cursurile de studiu și cursurile se desfășoară în prezent în mai mult de 15 țări și pe 3 continente.

WU Executive Club - Clubul Alumni

Absolvenții noștri trăiesc principiul "învățării de-a lungul vieții" și știu cât de important este să fie mereu la zi. De asemenea, au cunoștințe tehnice extinse și abilități excelente de conducere.

Infrastructură optimă

Campusul WU oferă 23 000 de studenți și 1 500 de angajați spațiu de lucru, cercetare, învățare și predare, precum și condiții-cadru optime pentru predare și cercetare. De asemenea, are o locație centrală, cu legături de transport excelente și la granița cu una dintre cele mai mari zone de agrement din Viena.

Ca participant la programele noastre de educație continuă, beneficiați de utilizarea celor mai recente metode și tehnologii de predare și de infrastructură concepute special pentru educația executivă.

Programs taught in:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

MLS

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Masteratul de Studii Juridice (MLS) este un curs universitar extra-ocupațional WU destinat non-avocaților în poziții de conducere active sau potențiale ale companiilor și ... [+]

Cunoștințe juridice pentru directori

Acest program post-universitar extra-ocupațional durează 15 luni și vă oferă o combinație atractivă și provocatoare de știință și practică. Accentul acestei formări juridice se află în fundamentele dreptului fiscal, al dreptului muncii, al dreptului societăților comerciale, al dreptului civil, precum și al dreptului comercial public și al dreptului european.

În prim-plan, nu este numai învățarea acestor subiecte juridice, ci și formarea gândirii juridice și a metodologiei de lucru legale, astfel încât să vă puteți familiariza rapid cu probleme juridice și juridice și să le tratați critic și să le puneți întrebări.... [-]

Austria Launceston
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Austria
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Launceston
    )

)
1
October 2019
Part-time
15 luni
Online şi campus combinate

Citiți mai multe în limba engleză
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Master în Studii Juridice în Dreptul Afacerilor Europene vă oferă abilitățile necesare pentru a comunica, gestiona și conduce mai eficient în cadrul combinate de afaceri, ... [+]

Construirea de punți între domeniile dreptului și afacerilor

Cu Master of Law Studies, care este predat în limba engleză, WU Executive Academy oferă un program part-time pentru directorii actuali și potențiali fără o diplomă de drept care lucrează într-o gamă largă de industrii și / sau sectorul de servicii. Master of Law Studies oferă participanților expertiza juridică necesară pentru succesul executiv în sectorul privat, public și non-profit din Uniunea Europeană.

Grup țintăExecutivii care au frecvent să se ocupe de probleme juridice în munca lor zilnicăPracticieni din departamentele de drept care vizează îmbogățirea know-how-ului lor în dreptul european al afacerilorPotențiale mari care încearcă să dezvolte în continuare cunoștințe profunde în dreptul afacerilorBeneficiați în multe feluriCunoașteți dreptul european al afacerilor prin intermediul unui curriculum cuprinzătorCondiții ideale de studiu, cu un număr limitat de participanțiBeneficiați de facultatea noastră de profesori renumiți și practicieni cu experiențăConstruiți-vă o rețea personală vastă, devenind membru al comunității absolvenților WU Executive AcademyCerințele de admiterePrima diplomă universitară (de ex. Licență)Experiență de lucru relevantă minimă de 3 aniCompetența în limba engleză [-]
Austria Launceston
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Austria
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Launceston
    )

)
1
November 2019
Part-time
14 luni
Online şi campus combinate

Citiți mai multe în limba engleză

WU Executive Academy

MBA Alumni Voices

Professional MBA

Professional MBA Project Management

Professional MBA Finance

Master of Legal Studies in European Business Law

Executive MBA Bucharest - Student Insight Catalin Putineanu

Professional MBA Marketing & Sales

Professional MBA Entrepreneurship & Innovation

Post address
Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy
Welthandelsplatz 1, Building EA

Vienna, 1020 AT
Location address
Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy
Welthandelsplatz 1, Building EA

Launceston, Tasmania, 1020 AT
Social Media